Ät på Bistron

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

BOKA HÄR

Frossa i Frankrike

Här kan du välja och vraka bland alla klassiker i det franska köket – moules frites, steak tartare eller chèvre chaud. På Berns Bistro kan frankofilen dessutom njuta av viner från så gott som alla Frankrikes vindistrikt samt lyssna till den franska lokalradion som står på från morgon till kväll. Så, sitt kvar länge och njut som en riktig fransman.

***Välkommen till vårt lite senare häng i sommarnatten, Berns Bistro Nuit. Vi har förlängt öppettiderna till kl 02.00 fredagar och lördagar – som gjort för nattligt häng i vår lummiga trädgård.***

Bienvenu!
Niclas Ohlsson, restaurangchef

 


Vi är kontantfria och tar enbart emot kort. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare.

Öppettider


Måndag
11.30 – 23.00

Tisdag
11.30 – 23.00

Onsdag – torsdag
11.30 – 24.00

Fredag
11.30 – 02.00

Lördag
12.00 – 02.00

Söndag
12.00 – 22.00


Bokar du bord under sommaren får du automatiskt bord utomhus.



white_guide

CMYK-vit-bakgrund-1


Meny

Genuina smaker och vällagad mat, bon appétit!

Les omelettes

Nature
149 kr

Fromage
155 kr

Fromage et jambon
159 kr

Saumon fumé
179 kr

Nos croques

Monsieur
145 kr

Madame
155 kr

Garniture

Frites aïoli, haricots verts, salade verte, salade de tomates, beurre façon Berns, pomme de terre.
55 kr

Entrées

ESCARGOTS GRATINÉS
Gratinerade sniglar med vitlök och örter
149 kr

MARBRÉ DE BOEUF ET FOIS GRAS AU TRUFFES
Biff med anklever, tryffel och konfiterade tomater
169 kr

HUÎTRES SPÉCIALES CREUSES DE MARENNES-OLÉRON
Ostron från Marennes-Oléron N 4
149 kr

ASSIETTE DE CHARCUTERIE FRANÇAISE
Franska charkuterier med ostar
195 kr

ACCRAS DE MORUE, AIOLI ET SALADE VERTE
Friterade torskbollar med aioli och grönsallad
185 kr

TARTE FLAMBÉE AU ARTICHAUD, CÂPRES ET RUCCOLA
Kronärtskocka, kapris och ruccola
140 kr

THON MARINÉ ET ÉPINARD
Marinerad tonfisk med spenat
175 kr

LARDONS ET OIGNONS CARAMLISÉS
Bacon och karamelliserad lök
145 kr

Menu

ENTRÉE
COCKTAIL DE CREVETTES
Räkcocktail med tomat, äpple och Rhode Islandsås
145 kr

PLAT PRINCIPAL
GRILLÉ ESCALOPE DE VEAU
Grillad kalvschnitzel, jordärtskocka, sardell- och kaprissmör, friterad lök
169 kr

DESSERT
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk crème brûlée
95 kr

DÎNER À TROIS PLATS
379 kr

Nos classiques

MOULES MARINIÈRE
Vinkokta blåmusslor, pommes frites, aioli
239 kr

SALADE NIÇOISE AU THON GRILLÉ
Sallad Niçoise med grillad tonfisk
269 kr

STEAK TARTARE
Berns råbiff med pommes frites och sallad
239 kr

ENTRECÔTE DE BERNS
Entrecôte med pommes frites och sallad
349 kr

GAMBAS FLAMBÉS AU PASTIS SALADE DE FENOUIL
Gambas flamberade i pastis med fänkålssallad
215 kr

CHÈVRE CHAUD
Gratinerad getost, sallad med rödbetor och valnötter
215 kr

FOIE DE VEAU À L’ANGLAISE
Kalvlever anglaise, bacon, kapris, rödvinsås, brynt smör
229 kr

Fromages Francais

PLATEAU DE FROMAGE
Osttallrik, fikonmarmelad
139 kr

FROMAGES DE SOIRÉE
Kvällens ostar
45 kr/pièce

Desserts

ESPUMA DE CREMA CATALANA
Katalanskt gräddskum med vaniljglass och röda bär
145 kr

Glace et sorbet
45 kr/boule

Truffle
45 kr/pièce

Macaron
30 kr/pièce

Crème brûlée
95 kr


Sommarerbjudande

Frukost, VIP-band till Stockholms nattklubbar och cocktail på vår takterrass!

Läs mer


PICKNICK

Upplev Stockholm från picknickfilten!

Läs mer


PRIDE WITH BERNS

Bor du på Berns Hotel under Pride får du 20% rabatt på ditt boende!

Läs mer


24h på Berns!

Brunch, trerättersmiddag, nattklubb, hotellövernattning och frukost!

Läs mer



Kontakt

Vill du boka bord eller bara prata lite med oss? Välkommen att boka online eller skicka oss ett mail.

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för idag, vänligen ring 08-566 325 10
***
Gäller det en bokning för 1-9 personer vänligen boka online
***
Gäller det en bokning för stora sällskap på 10 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bistroberns.se

BERNS BISTRO

Tel: 08 566 325 10
SE-111 47, Stockholm
Berzelii Park
Näckströmsgatan 8

 

Personal

RESTAURANGCHEF

Niclas Ohlsson

niclas.ohlsson@berns.se