Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Elias Eliasson, restaurangchef Berns Asiatiska

Berns Asiatiska - Årets Stockholmsrestaurang

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 02.00
(köket stänger kl. 24.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250kr

LUNCH

Alla dagar i veckan.
11.40 – 15.00

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
375:-
Upp till 6 år 110:-
7 år – 13 år 190:-


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

SET MENUS

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


BERNS ASIATISKA MENU

795/pp


Sushikockens val av sushi och sashimi

Stekt dim sum fylld med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum fylld med fläsk, jordnötter och ingefärsdip

Bao med pulled chicken, mangodressing, jordnötter och avokadocrème

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterade calamares med citron- och chilidip

Halstrad röding med yuzu- och äggcrème, sparris med bonitovinägrett och hyvlad polkabeta

Grillad flankstek med koreansk tomatmarmelad, pankopanerade lökringar och gohakrasse

Sötsak

VEGETERIAN MENU

725/pp

Sushikockens val av vegetarisk sushi

Lime- och chilipickelsallad

Sesampicklad gurka

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdip

Bao med bakad rotselleri, togarashi- och majsmajonnäs

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterad silkestofu med aji-amarillomajonnäs och sötsyrlig äppel- och gurksallad

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip

Grillad confiterad sötpotatis med citron- och tofucrème, syltad limequat och saltstekta mandlar

Sötsak

Under våra kristallkronor serverar vi en fantastisk frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter och dukar upp en och annan överraskning från vårt kök.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08-56632767.

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé
250 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
105 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
95:-

Berns hälsotallrik - Frukt med keso och hälsobröd, juice shot och te
175 :-

Omelett med fyllning (ost/skinka)
125 :-

Naturell omelett
105 :-

Amerikanska pannkakor med lönnsirap
95 :-

French toast
75:-

Gröt
65:-

Veckans lunch

Edamamebönor
55 :-

Misosoppa
40:-

Grönsallad
55:-

Sushi, 10 bitar
175:-

Kockens val av nigiri, 10 bitar
245:-

Spicy tuna roll
205:-

Seared shake roll
235:-

Extra nigiri
25:-

Tempura på sparris, vårlök, butternutpumpa och broccoli med shizosoja
225:-

Bakad sejfilé med misobakad palsternacka, citron- och tomatsky, palsternackchips
235:-

Grillad gödkalvsrostbiff med rocotochilimajonnäs, picklad schalottenlök och rostad sötpotatis
255:-

Biffsallad med mungbönor, rödlök, mynta och koriander, chinkiang- och jalapeñodressing
225:-

Asiatiska Classics

Edamame- och tofu fritters med sötpotatispuré, mango- och chilidip
185:-

Dakgangjeong - sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195:-

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs, bonitoflingor och friterade fläsksvålchips
195:-

Thaiköttbullar med marinerade grönsaker
175:-

Misobakad entrecôte med bakad äggula och ris
375:-

Berns Bento Box

California roll, vegetarisk tempura, bakad sej, dakgangjeong, thaiköttbulle, gödkalvsrostbiff och dessertbuffé
275:-

Dezato

Hemgjorda patisserier
160:-

Med lunch
  70:-

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 375 :-
Barn till och med 6år 110 :-

7-13 år 190 :-

Meny 


Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Sushikockens val av sushi och sashimi. 

Misosoppa

Dim Sum med lammfyllning  

Dim Sum med räkfyllning

Vegetariska Dim Sum

Japanska nötfärsdumplings

Friterade kycklingdumplings

Tom Ka Gai - thailändsk kokossoppa med kyckling, chili och koriander

Fish cakes med sweet chilisås

Thailändska köttbullar i röd curry

Tikka Masala med tzay, aubergin, lök och papadum  (veg)

Het pickelssallad

Grillad marinerad fläskfilé

Ostron, olika toppings, rödcurry relish,

Asiatisk omelett

Berns Asiatiska caesarsallad med friterad fläsksvål

Chili- och tamarindstekt kycklingspett

Grillad togarashi-nötrulle

Dakgangjeong – krispig hot ’n sweet kyckling med ingefära och jordnötter

Ljummen tofusallad Sichuan

Wegme yakisoba

Shake nambam – inkokt lax med koreansk rödpeppar, picklad rödlök och gräslök

Marinerade grönsaker

Soja-och ingefäraglacerad pulled beef med togarashi och rostad lök

Fläskvårrulle med sweet chilisås

Vegetarisk stir fry med friterad tofu, broccoli, mungbönor och äggnudlar

Se vår allergilista här.

Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant. Välkommen!


SUSHI - MAKI

HOTATE ROLL
Halstrad, pilgrimsmussla och forellrom

225

CALIFORNIA ROLL
Snow crab och avokado


185

SPICY TUNA ROLL
Tonfisk, chilimajonnäs, avokado


215

SEARED SHAKE ROLL
Halstrad ”inside-out” med lax, cream cheese  

245

CRISPY SPICY TUNA ROLL
Pankofriterad med tonfisk, chilimajonnäs


235

P-O SPECIAL
”Inside-out” med lax och tonfisk, avokado

235

TEMPURA EBI ROLL
Tempurafriterad scampi (MSC)
245

BERNS ASIATISKA ROLL
Tempura ebi, snow crab, kockens val av fisk


315

VEGGIE ROLL
Gurka, avokado


160

TEMPURA VEGGIE ROLL
Tempurafriterad maki med gurka och avokado

190

HARICOTS VERTS ROLL
Vitlöksfrästa haricots verts och ostronskivling


160

SUSHI - NIGIRI

Lax
38/pc

Tonfisk 
45/pc

Scampi (MSC)
38/pc

Sachalinmussla
38/pc

Havsbraxen
45/pc

Åttarmad bläckfisk
38/pc

Taggmakrill
45/pc

Pilgrimsmussla
45/pc

Avokado
38/pc

SUSHI - SASHIMI

Sushi chef’s choice (5pc) 
165

Sashimi special (9pc) 
205

Havsbraxen med som tam-sås
185

Sashimi Moriawase
325

Sashimi salad
265

SUSHI - SPECIALS

Sushi (5pc)

165

Lax nigiri (10pc)
260

Sushi Moriawase (12pc)
285

Grand sushi and sashimi plate (25pc)
645

Grand nigiri plate (30pc)
795

Miso soup
45

DIM SUM/SPRING ROLL

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdip
38/st

Stekt dim sum fylld med kyckling, koriander och mandusås
38/st

Stekt dim sum fylld med fläsk, jordnötter och ingefärsdip
38/st

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad
45/st

BAO

Bakad rotselleri med togarashimajonnäs och shisokrasse
79/st

Pulled chicken med mangodressing, jordnötter och avokadocrème
79/st

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad
79/st

VEGETARISKT 

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip
175

Friterad silkestofu med aji-amarillomajonnäs och sötsyrlig äppel- och gurksallad
195

Ljummen semi-torkad rödbeta med urfa bieber-vinägrett, lotusrotchips, tofu- och rödbetscrème
175

Grillad confiterad sötpotatis med citron-och tofucrème, syltad cumquat och saltstekta mandlar
185

FISK/SKALDJUR

Friterade calamares med citron- och chilidip
165

Grillad pulpo i leche de tigre med bakad sötpotatis och gohakrasse 
185

Krispig kammussla med sudachi-tomatpuré, arenkharom och brynt smör
195

Halstrad röding med yuzu- och äggcrème, sparris med bonitovinägrett och hyvlad polkabeta
195

Ceviche på torsk och räka med leche de tigre, kombuinkokt sötpotatis och koriander
205

Laxtartar med yuzu- och shizodip, rostad sesam, forellrom och friterat rispapper
175

FÅGEL

Wontons på kyckling och chorizo med syrlig rocottochili- och bläckfiskbläckdip
135

Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad julienneskuren ingefära
195

Krispig anka med syltade körsbär, chili- och lime picklad rättika och atsina krasse
195

KÖTT

Grillad karré på Ibericogris med tamarind- och  chiliglace, torkad vitlök
175

Tataki på biff med mangosallad, senap- och misohonung, shizo och bonitoflingor
195

Grillad flankstek med koreansk tomatmarmelad, pankopanerade lökringar och gohakrasse
195

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195

Misobakad entrecôte med bakad äggula (300g)
375

SIDORÄTTER

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
85

Sesampicklad gurka
65

Ångade edamamebönor med koreanskt flingsalt
65

Lime- och chilipickelsallad
70  

Misosoppa
45

Som Tam – grön papayasallad med cashewnötter
115

Friterad matbanan med äpple-shizosalsa, chili, tomat och koriandersalt
125

DESSERTER

Friterad bao med vaniljglass, körsbär, dulce di leche och lakrits
125

Yuzukräm med rostad brioche och mandarinsorbet
155

Säsongens frukter och bär med maränger och mjölkchokladdip
150

Chokladtryffel
35/st

Berns glass och sorbet (fråga din servitör om kvällens utbud)
45/kula

SMÅTT OCH GOTT

Komponera din egen dessert av dessa
65/st

Friterad äppelwonton med ingefära- och kolasås

Ananaskompott med yoghurtmousse

Chokladklubba fylld med kardemummatryffel

Thailändsk crème brûlée

Cocktails

Signature Cocktail 152:-

Japanese Roulette 
Star of Bombay, Sake, Litchi, Mint, Passion Fruit Syrup, Lime, (cB)

New Style 152:-

S.M.I.P.
Berns’ Secret Home Made Pimm’s, Summer Fruits, Ginger Ale

THE TEAQUILA DRINK
Tequila, Lapsang Souchong Tea Syrup, Salted Pineapple Rock Candy, Lime Juice

FRENCH CONNECTION
Calvados, Apricot Brandy, Hibiscus, Lemon

GIN-GER RED MAN
Gin, Red Paprika, Mint, Gomme, Lemon, Ginger Beer Float

No. 23
Ron Zacapa (23yr old), Averna, Fernet Brancamenta, Lemon Twist

RHUBARB AND THE GREEK
Vodka, Galliano Vanilla, Rhubarb, Lemon, Yoghurt

Old School 146:-

OLD FASHIONED
Bourbon, Sugar, Bitters

CLOVER CLUB
Gin, Raspberries, Lemon, Sugar, Egg White

AVIATION
Gin, Maraschino, Violette, Lemon

TORONTO
Rye, Fernet Branca, Maple Syrup

SOUTH SIDE
Gin, Mint, Lime, Sugar

BLOOD AND SAND
Scotch, Sweet Vermouth, Cherry Heering, Orange Juice

DAQUIRI
Rum, Lime, Sugar

BOULVARDIER
Bourbon, Campari, Sweet Vermouth

Champagne Cocktails 152:-

Old Cuban
Dark Rum, Mint, Lime, Honey, Champagne

England vs French
Gin, Elderflower, Cucumber, Lemon, Sugar, Champagne

Sparkling Italian
Bourbon, Limoncello, Lemon, Sugar, Champagne

 Sparkling Glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92/545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102/605:-

Champagne  Glass/bottle

N.V. Perrier Jouët Grand Brut g 150/b 895/m  1790:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Jeroboam (3 liter)* 3095:-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët 1890:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3700:-

N.V  Armand de Brignac Brut Gold  4900:-

2006 Cristal, Louis Roederer 3200:-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2200:-

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage  1050:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*  3200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*  6200:-

1974 Deutz Brut Millésime*  4600:-

1995 Deutz Brut Classic*  3400:-

2002 Cuvée William Deutz*  1780:-

2009 Deutz Blanc de Blance 1200:-

N.V. Egly-Ouriet brut Tradition 1850:-

N.V. Egly-Ouriet extra brut 2395:-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvee 737 1200:-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cremant 1670:-

2002 Mumm Cuvée R.Lalou 2100:-

2004 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2300:-

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane g 150/b 895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé b 955/m 1 890:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900:-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët m 5 555:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1900:-

Sake 9 cl

Enter Black Sake cup Honjozo-style "Richie Hawtin" 18cl  180:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet  74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry  94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet  138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet  90:-

Rosé glass/bottle

2015 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France (ECO) 92/365:-

2015 Whispering Angel, Caves D'Esclans, France g 135/b 550/m 1100:-

White

Light, crispy and dry glass/bottle
2015 Berns House White  92/365:-

2015 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Austria (ECO) 102/410:-

2015 Kuentz Bas Riesling Tradition, Alsace, France (ECO) 125/495:-

2015 Graffigna Centario Pinot Grigio, San Juan, Argentina 380:-

2014 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 415:-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385:-

Full bodied, fruity and dry glass/bottle
2014 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France  140/560:-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France  135/550:-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135/510:-

2014 Ponzi Vineyards, Pinot Gris, Oregon, USA 140/560:-

2014 Lignum Blanc, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 440:-

2012 Omero Cellars Chardonnay, Oregon, Willamette Valley, USA 840:-

2013 Paumanok Minimalist Chardonnay, Long Island, USA 1 600:-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley, Chardonnay, USA m 1 995:-

2010 Stag's Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100:-

2014 William Hill Winery, Chardonnay, Napa Valley, USA 630:-

Fresh, fruity and semi dry glass/bottle
2015 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland (ECO) 145/575:-

2014 Georg Breuer Rüdesheimer Estate Riesling, Germany 150/m 1 285:-

2014 Krug'scher Hof Weissburgunder/Riesling "Marie", Germany 125/495:-

N.V. Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France (ECO) 130/520:-

2012 Domaine Zind-Humbrecht Riesling Heimbourg, France (ECO) 810:-

2014 Georg Breuer Nonnenberg Riesling, Germany 1 025:-

Red

Light, crispy and dry glass/bottle
2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 135/560:-

2013 Cartilde & Browne, North Coast, Pinot Noir, USA 170/695:-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1 380:-

2014 Walnut Collectables Pinot Noir Walnut Block Wines, New Zeeland 650:-

2011 Beaune Premier Cru Toussaints, L Jadot, Bourgogne, France 795:-

2012 Savigny-les-Beaune 'Le Village', Henri de Villamont, Bourgogne, France 670:-

Medium bodied and fruity glass/bottle
2015 Berns House Red 92/365:-

2013 Langhe Nebbiolo PININ, Borgogno, Piemonte Italy 110/430:-

2013 Côtes-du-Rhône Notre Dame de Cousignac, France (ECO) 95/395:-

2013 Omero Cellars Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley, USA 840:-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385:-

2014 Mariunna Bodega Sierra Norte, Valencia, Spain (ECO) 410:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550:-

2010 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile (ECO) 1 100:-

2011 Charmes Chambertin Perot-Minot, Bourgogne, France* 4 450:-

2011 Nuit-Sanit-Gergeges 1:erCru La Richemon Perot-Minot,Bourgogne, France 1 895:-

2013 MacMurray Ranch, Pinot Noir, California, USA 590:-

2013 Paumano Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180:-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir Willamette Valley, USA (ECO) m 2 200:-

Full bodied with soft tannins glass/bottle
2013 Lignum Negre, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 110/440:-

2013 Hess Selected Zinfandel, California, USA 140/560:-

2011 Izadi reserva Bodega Izardi, Rioja, Spain 540:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750:-

2013 Domaine de Naly Châteauneuf-du-Pape, France m 1 290:-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA m 1 160:-

2009 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950:-

2009 Château pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France 3 800:-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California, USA* 2 455:-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600:-

Full bodied and opulent glass/bottle
2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Costal Region, South Africa (ECO) 150/608:-

2012 Poggio al Tesorom, Sondraia, Bolgherri, Italy 180/720:-

2008 Barolo LISTE , Borgogno, Piemonte, Italy 1 050:-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy b 895/m 1790:-

2011 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA  5 liter 3 500:-

2012 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA 660:-

2006 Chateau Bélar, 1er Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France m 2 200:-

2009 Dead Arms Shiraz, D'arenberg, Barossa Valley, Australia 950:-

2012 ROCK Amarone della Valpoliciella, Viticultori, Italy 820:-

2011 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795:-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA (ECO) 900:-

2012 Sassicaia Tenuta San Guidos, DOC Bolgheri Tuscany, Italy 2 340:-

2013 Chateau Montelena Montelena Estat, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA (ECO) 1 885:-

Dessert wine glas

2014 Soellner Sweet Riesling, Georges Duboeuf, Austria 95:-

2008 Muscat Baumes de Venise, Ogier, France 95:-

2010  Chateau Bouscassé, Brumaire Novembre, Petit Manseng, France 105:-

2011  Mas Janeil, Lurton, Maury, France 95:-

Cider

La Cidraie, France 61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (fatöl)  52/66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (fatöl)  57/72:-

Bottled beer 33 cl

Grängesberg Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Lättöl, Sweden 35:-

Mellerud Mellanöl, 4,5% Sweden 53:-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2% Sweden 80:-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 69:-

Yo-Ho, Suiyoubi No Neko, Belgian White, 4,5%, Japan 70:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 80:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30/55:-

Thoreau, Still, Sweden 30/55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Nigirum, Black currant drink (ECO) 50:-

Jus de Pommes, Apple juice, 75cl (ECO) 150:-

Low alcoholic wine glas/flaska

N.V Non alcoholic white wine 40/150:-

N.V Non alcoholic red wine 40/150:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150:-

Yunan, Black Tea, China 35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40:-

Sencha, Green Tea, Japan 45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45:-

Jasmin, Green Tea, China 45:-

Lapsang, China 45:-

Silver Needle, White Tea, China 45:-

Coffee 35:-

Espresso/macchiato 30:-

Espresso/double macchiato 35:-

Cappuccino 35:-

Caffe Latte 38:-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila asian@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


VIP med Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer


Höstlov med Berns Hotel

Stanna längre och betala mindre på Berns Hotel.

Läs mer


SVENSKT TENN

Boka Svenskt Tennpaket och du får vackra glasunderlägg.

Läs mer


Sunday @ Berns

10 % rabatt på ditt boende samt frukost dagen efter!

Läs mer



white_guide
Arets-Restaurang
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se