Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

BOKA HÄR

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Anna Lundblad, restaurangchef Berns Asiatiska

 

Vi är kontantfria och tar enbart emot kort. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare.

Öppettider


Söndag–Torsdag
11.30–01.00
(köket stänger 23.00)
(bord bokningsbara till 22:00)
Fredag–Lördag
11.30–01.00
(köket stänger 24.00)
(bord bokningsbara till 22:30)

FRUKOST

Måndag–Fredag
06.30–10.00
Lördag–Söndag
07.30–11.00
Frukostbuffé 270 kr
Frukostbuffé barn 4–12 år 125 kr

LUNCH

Vardagar
11.30–15.00

BRUNCH

Lördag–Söndag
11.30–16.00
395 kr
Upp till 6 år 125 kr
7–12 år 215 kr


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

SET MENUS

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.

Se meny

Desserter från vårt alldeles egna konditori.

Se meny

Alla dagar i veckan serverar vi en frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk.
Måndag–fredag 06.30–10.00
Lördag–söndag 07.30–11.00
 

På vardagar erbjuder vi à la carte-frukost med flera hälsosammare och gröna rätter med asiatisk touch.
Måndag–fredag 06.30–10.00

Boka bord

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny

BERNS FRUKOSTBUFFÉ BERNS
270

SNABBFRUKOST
smörgås, juice och kaffe
115

bakverk, juice och kaffe
95

OMELETT
naturell eller vit omelette
125

välj till
svartrökt skinka och emmentalerost
jamon serrano och emmentalerost
räkor och emmentalerost

äggröra
55

GRILLAD MACKA
105

grillat surdegsbröd med avokado, ägg och tomat

välj med
mozzarella
lax
svartrökt skinka
jamon serrano

ÅNGAT PÅ ASIATISKT VIS
ångad bao med cirkulerat ägg, lax, brynt smör och äggcrème
79

ångad bao med räkor, koriander och dill
79

dim sum - vegetariska dumplings 4 st dim sum
99

edamamebönor med havsalt
55

MÅ BRA
havregrynsgröt med färska bär
75

over night oats - havreflingor, rostad mandel, russin, torkade äpplen, kanel och mandelmjölk
85

chiapudding med kokosgrädde, färska bär och rostad kokos
85

bananpannkaka med agavesirap och hasselnötter
105

berns raw bar
55

dagens smoothie liten/stor
55 / 70

Lunch serveras vardagar 11.30-15.00

Veckans lunch

Ångade edamamebönor
55

Misosoppa
45

Liten grönsallad
55

Sushi Moriawase, 10 bitar
185

Kockens val av nigiri, 10 bitar
245

Spicy tuna roll
205

Seared shake roll
235

Extra nigiri
25

Blackbean stirfry på fläsksida med pak choy, rödlök, mungbönor och koriander
235

Stekt ankbröst med en koreansk plommon- och tomatchutney och bakade smålökar toppat med gohakrasse
265

Sotad lax med togarashirostad butternutpumpa, röda äpplen och en tagetes- och limomajonnäs
255

Edamame- och majsfritters med edamamepuré och lime- och chilidipp
245

Asiatiska klassiker

Japansk buljong med udonnudlar, tofu, pak choi och vårlök
195

Dakgangjeong - sötstark kyckling med
jordnötter och friterad ingefära
195

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs,
bonito ingor och friterade fläsksvålchips
195

Thaiköttbullar med marinerade grönsaker
195

Berns Bento Box

Stirfry fläsksida, crispy chicken, spicy tunaroll, sotad lax, ankbröst, japansk buljong & dessertbuffé
295

Dezato

Hemgjorda pâtisserier
160

Med lunch
  70

Boka bord

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Pris 395 :-
Barn till och med 6 år 125 :-

7-12 år 215 :-


Meny

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår.


SUSHI

Veg roll

California roll

Salmon roll

Crispy spicy tuna roll

Laxnigiri

Laxnigiri med chilimajonnäs

Sashimi – tonfisk

Sashimi – pilgrimsmussla

Sashimi - lax

SMÅRÄTTER

Wegme yakisoba

Tzay tomat och kokoscurry

Fish cakes med sweet chilisås

Dakgangjeong - krispig sötstark kyckling

Friterad kycklingdumpling

Fläskfärsvårrullar med sweet chilisås

Tofu stir fry vegan

Friterad tofusallad

Berns asiatiskas caesarsallad
med friterad fläsksvål

Het picklessallad

Bläckfisksallad

Haricots verts roll

VARMT

Japansk vegetarisk dumpling

Japansk räkdumpling

Japansk nötfärsdumpling

Chili- och tamarindstekt kycklingspett

Tom ka gai - thailändsk kyckling- och kokossoppa

Thaiköttbullar I rödcurry

Grillad marinerad fläskkarré

Revben i sichuan

Pulled beef

Asiatisk omelett

Biffsallad med chinkiang- och jalapeñodressing

Misosoppa

Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant. Välkommen!

Se meny

Cocktails

Champagne Cocktail 158 :-

OLD CUBAN
Bacardi Carta Oro, Mint, Lime, Champagne

BELLINI
Peach, Champagne

FRENCH BERRIES
Chambord Black Raspberries, Vodka, Champagne

New Style Cocktails 152 :-

KYUURI MARGARITA
Tequila, Cucumber, Lime, Yuzu syrup

KIUI KU RESU
Light rhum, Kiwi, Lime, Cilantro

UMESHU SOUR
Gin, Japanese plum wine, Yuzu, Egg white

HARLEQUIN
Whisky, Vermouth, Urfa biber spice, Lemon, Egg white

JINJA SAKE
Vodka, sake, Amaretto, Yuzu, Ginger, Lemongrass

Long Drinks 152 :-

ARBOR TREAT
Gin, Elder flower, Rhubarb soda

COLONIAL TONIC
Gin, Ebeltoft Indian tonic

CAPTAIN ANNE BONNY
Dark rhum, Dry curaçao, Pineapple, Lemon and ginger soda

LA FRUTILLA
Tequila, Lemon, Simple syrup, Strawberry soda

Sake 9 cl

Enter Black Sake cup Honjozo-style “Richie Hawtin”, 18 cl, dry 180 :-

Ori, Nigori-Sake, semi-dry 74 :-

Fukuju, Junmai-Ginjo, dry 94 :-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, semi-sweet 138 :-

Kishu Monogatari Plum Sake, sweet 90 :-

 Sparkling/champagne glass

N.V. Berns House Cava Brut Reserva, Spain 98 :-

N.V. Clotilde Davenne, Crémant De Bourgogne, France 105 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 155 :-

Rosé glass

2015 Gassier, Coteaux d'Aix en Provence, France, ECO 98 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France 135 :-

White glass

Light, crispy and dry
2015 Giesen Organic, Sauvignon Blanc. Marlbough, New Zealand
105 :-

2015 Kuentz-Bas, Riesling Tradition, Alsace, France ECO 125 :-

Full bodied, fruity and dry
2015 L`Ermitage, Cuvée Tradition Blanc. Rhône, France 98 :-

2014 Louis Moreau, Chablis 1er Cru, Vaulignot, France 145 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 135 :-

2015 Girard Winery, Chardonnay, Russian River, USA 135 :-

Fresh, fruity and semi dry
2014 Weingut Rudolf Rabel, Grüner Veltliner, Austria 155 :-

2015 Jurtschitsch Riesling Zöbiger Heili, Kamptal, Austria 140 :-

Red glass

Light, crispy and dry
2014 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge, Pinot Noir, Loire, France 135 :-

2015 Giesen ”The Brothers” Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 160 :-

Medium bodied and fruity
2014 L'Ermitage Cuvée Tradition Rouge, Rhône, France 98 :-

2013 Langhe Nebbiolo PININ, Borgogno, Piemont, Italy 110 :-

Full bodied with soft tannins
2015 Lirac Les Chenaies, Ogier Lirac AOC, Rhône, France 110 :-

2014 Girard Winery, Girard Old Zinfandel, Napa Valley, USA 140 :-

Full bodied and opulent
2015 Epicuria Château L'Ermitage. Costiéres de Nimes, France 165 :-

2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Coastal Region, South Africa, ECO 150 :-

Sparkling/champagne bottle

N.V. Berns House Cava Brut Reserva, Spain 570 :-

N.V. Clotilde Davenne, Crémant De Bourgogne, France 605 :-

2011 Méthode Rurale Brut Riesling, Menger-Krug, Germany 660 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 930 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Magnum 1 790 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Jeroboam (3 liter)* 3 095 :-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët 1 890 :-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët Magnum 3 700 :-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cramant 1 670 :-

2002 Mumm Cuvée R.Lalou 2 100 :-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)* 3 200 :-

2006 Comtes de Champagne Blanc de Blanc 3 500 :-

N.V. Taittinger Brut Reservé 1 385 :-

2002 Cuvée William Deutz* 1 780 :-

1974 Deutz Brut Millésime* 4 600 :-

N.V. Egly-Ouriet brut Tradition 1 850 :-

N.V. Egly-Ouriet extra brut 2 395 :-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvee 1 200 :-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200 :-

2004 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300 :-

2006 Cristal, Louis Roederer 3 200 :-

N.V. Armand de Brignac Brut Gold 4 900 :-

Rosé champagne bottle

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900 :-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët Magnum 5 555 :-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé 955 :-

N.V. Nocturne Rosé Special Edition, Taittinger 1 495 :-

N.V. Veuve Clicquot Brut Rosé 1 495 :-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1 900 :-

Rosé bottle

2015 Gassier, Coteaux d'Aix en Provence, France, ECO 385 :-

2016 Sainte Victoire, Côtes de Provence, France, ECO 945 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France 550 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France, Magnum 1 100 :-

2016 Clotilde Davenne, Bourgogne Rosé 495 :-

White bottle

Light, crispy and dry
2016 Sollner Riesling Von Gösing, Wagram, Austria, ECO 505 :-

2016 Kuentz-Bas, Riesling Tradition, Alsace, France, ECO 505 :-

2015 Clotilde Davenne, Chardonnay, Bourgogne, France 415 :-

2014 Chateau de la Ragotière, Muscadet sur lie, Loire, France 410 :-

2016 L’Ermitage, Cuvée Tradition Blanc, Rhône, France 395 :-

2015 Giesen Organic, Sauvignon Bl., Marlborough, New Zealand 425 :-

2015 Grafigna Centenario, Pinot Grigio, San Juan, Argentina 390 :-

Full bodied, fruity and dry
2012 Domaine Zind-Humbrecht, Riesling Heimbourg, Alsace, France, ECO 810 :-

2011 Domaine Laroche, Chablis Grand Cru Les Clos, France 1 100 :-

2014 Louis Moreau, Chablis 1er Cru, Vaulignot, France 580 :-

2011 Louis Moreau, Chablis Grand Cru Les Clos ”Clos des Hospices” 1 295 :-

2013 Henri de Villamont, Meursault clos du Cromin, France 895 :-

2012 Lucien Le Moine, Puligny Montrachet 1er Cru, Champ Canet, France 1 700 :-

2016 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 555 :-

2014 Domaine Pernot Balicard, Meursault Vieilles Vignes, France 795 :-

2016 "946" Gassier, Côtes de Provence, France, ECO 945 :-

2015 Laurent Miquel, Albarino, France 450 :-

2014 Lignum Blanc, Albet i Noya, Chardonnay/Sauvignon Blanc/Xarel.lo, Penedés, Spain, ECO 445 :-

2014 Willliam Hill Estate, Chardonnay, Napa Valley, USA
650 :-

2015 Girard Winery, Chardonnay, Russian River, USA 520 :-

2014 Kistler, Les Noisetiers Chardonnay, Sonoma Coast, USA 1 795 :-

2010 Stag’s Leap, Karia, Chardonnay, Napa Valley, USA 1 100 :-

2014 Ponzi Riesling, Chardonnay, Oregon, USA, Magnum 1 995 :-

2012 Omero Cellars, Chardonnay, Willamette Valley, USA 840 :-

2013 Paumanok Minimalist, Chardonnay, Long Island, USA 1 600 :-

2015 Logan, Weemala Pinot Gris, New South Wales, Australia 555 :-

2015 Logan, Chardonnay, New South Wales, Australia 515 :-

Fresh, fruity and semi dry
2015 Rings Nussriegel, Riesling Trocken, Pfalz, Germany 660 :-

2015 Lergenmüller, Pur Mineral Chardonnay, Pfalz Germany 595 :-

2013 Domaine Marcel Deiss, Engelgarten, Alsace, France 950 :-

2014 "Marie", Krug’cher Hof, Weissburgunder/Riesling, Rheinhessen, Germany 510 :-

2014 Weingut Rudolf Rabl, Grüner Veltliner Kamptal DAC Reserve, Käferberg Alte Reben, Austria 620 :-

2015 Jurtschitsch Riesling Zöbiger Heili, Kamptal, Austria 550 :-

2016 Jurtschitsch Stein Grüner Veltliner, Kamptal, Austria 795 :-

Red bottle

Light, crispy and dry
2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France, Magnum 1 380 :-

2012 Savigny-les-Beaune 'Le Village', Henri de Villamont, Bourgogne, France 670 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge, Loire, France
560 :-

2014 Barbera D'Alba Santo Stefano, Castello di Neive, Piemonte, Italy 555 :-

2015 Logan Weemala, Pinot Noir, New South Wales, Australia 460 :-

2015 Friedrich Becker Spätburgunder, Pfalz, Germany
520 :-

2013 Ponzi Tavola, Pinot Noir, Oregon, USA 695 :-

2015 Giesen ’The Brothers’, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 650 :-

Medium bodied and fruity
2015 Lirac Les Chenaies, Ogier Lirac AOC, Rhône, France 450 :-

2011 Nuits-Saint-Georges 1er Cru,"La Richemone", Perrot-Minot, Bourgogne, France 1 895 :-

2013 La Côte Sauvage, Ségur CdRV, Domaine Boutinot, France, Magnum 760 :-

2014 L’Ermitage Cuvée Tradition Rouge, Rhône, France 395 :-

2013 Torcalvano Vino Nobile di Montepulciano, GIOVANNI FOLONARI, Tuscany, Italy 650 :-

2013 Langhe Nebbiolo ‘Pinin’, Borgogno, Piemonte, Italy 450 :-

2014 Calera Pinot Noir, Central Coast, California, USA 690 :-

2014 MacMurray, Pinot Noir, Russian River, USA 590 :-

2013 Omero Cellars, Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley, USA 840 :-

2013 Paumanok, Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180 :-

2010 Landius, Wöl er Estate, Pinot Noir, Long Island, USA 1 550 :-

2013 Nautilus, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 710 :-

2014 Zuccardi Serie A Malbec, Mendoza, Argentina 395 :-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile, ECO
1 100 :-

Full bodied with soft tannins
2015 Epicura Chateau L’Ermitage, Costiéres de Nimes, France 660 :-

2009 Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Bordeaux, France 3 800 :-

2013 Lignum Negre, Albet i Noya, Penedés, Spain, ECO 440 :-

2011 Brunello di Montalcino, La Fuga, Tuscany, Italy 950 :-

2013 Barbaresco Santo Stefano, Castello di Neive, Piemonte, Italy
1 080 :-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley,California, USA* 2 455 :-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600 :-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA, Magnum 1 160 :-

2014 Ghost Pines Zinfandel, Sonoma & San Joaquin, California, USA 560 :-

2012 Centenary Hill, Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750 :-

Full bodied and opulent
2012 Poggio al Tesoro, Sondraia, Bolgheri, Italy 720 :-

2013 Sassicaia, Tenuta San Guido, Tuscany, Italy 2 340 :-

2011 Barolo ’Liste’, Borgogno, Piemonte, Italy 1 100 :-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy, Magnum
1 790 :-

2014 Chateau Montelena, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA, ECO 1 885 :-

2007 Deep Red Blend, Paul Dolan, Mendocino County, USA, ECO
900 :-

2013 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA 660 :-

2011 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA*, 5 liter 3 500 :-

2011 Northstar, Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795 :-

2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Coastal Region, South Africa, ECO 610 :-

Dessert wine glass

2008 Muscat Baumes de Venise, Ogier, France 95 :-

2011 Mas Janeil Maury, France 95 :-

2010 Brumaire Novembre, Chateau Bouscassé, France 105 :-

2014 Soellner Sweet Riesling, Niederösterreich, Austria 95 :-

N.V. Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet 138 :-

Cider

La Cidraie, France 65 :-

Draught beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands 52/66 :-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden 57/72 :-

Bottled beer 33 cl

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 70 :-

Mellerud, 4,5%, Sweden 53 :-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2%, Sweden 80 :-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64 :-

Hitashino Nest Beer, White Ale, Japan 89 :-

Hitashino Nest Beer, Red Rice Ale, Japan 89 :-

Hitashino Nest Beer, Real Ginger Ale, Japan 89 :-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden
35/55 :-

Thoreau, Still, Sweden 35/55 :-

Soft Drinks 33 cl

Bundaberg Ginger Beer 50 :-

Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite 35 :-

Jus de Pommes, Apple juice, 75cl, ECO 150 :-

Nigrum, Black currant drink, ECO 50 :-

Red Bull 50 :-

Low alcohol wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine Riesling 45/180 :-

N.V Non alcoholic red wine Shiraz
45/180 :-

Low alcohol beer 33cl

Easy Rider Bulldog non alcohol beer, Sweden 45 :-

Mariestads non alcohol beer, Sweden 45 :-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea, blend 45 :-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45 :-

Jasmin, Green Tea, China 45 :-

Lapsang, China 45 :-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 45 :-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35 :-

Sencha, Green Tea, Japan 45 :-

Silver Needle, White Tea,
China 45 :-

Yunan, Black Tea, China 45 :-

Coffee 35 :-

Caffe Latte 45 :-

Cappuccino 42 :-

Espresso single/double 35/40 :-

Macchiato single/double 40/45 :-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila asian@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


HUMS GOES BERNS

Få 25% rabatt på Hums!

Läs mer


Late Check In @ Berns

Boka vårt Late Check In-erbjudande och få 25% rabatt!

Läs mer


Höst på Berns

Få upp till 25% rabatt när du bor hos oss!

Läs mer


24h på Berns!

Brunch, trerättersmiddag, nattklubb, hotellövernattning och frukost!

Läs mer



white_guide
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning idag, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00 eller maila reservations@bernsasiatiska.se.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: reservations@bernsasiatiska.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

HOVMÄSTARE

Email: reservations@bernsasiatiska.se

RESTAURANGCHEF

Anna Lundblad

Email: anna.lundblad@berns.se

KÖKSMÄSTARE

Fredrik Krook

Email: fredrik.krook@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se