Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Elias Eliasson, restaurangchef Berns Asiatiska

 

Vi är kontantfria och tar enbart emot kort. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss att göra vår arbetsmiljö tryggare.

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 02.00
(köket stänger kl. 24.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 270 kr
Frukostbuffé – Barn 4-12 år 125 kr

LUNCH

Vardagar
11.30 – 15.00

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
395 kr
Upp till 6 år 125 kr
7 år – 12 år 215 kr

 

 


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

SET MENUS

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


BERNS ASIATISKA MENU

795/pp


Sushikockens val av sushi och sashimi

Dim sum fylld med kyckling och räka
Med lime zest, vårlök och mandusås

Wonton fylld med fläsk, vattenkastanj och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger

Bao med pulled beef, togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterade calamares med citron- och chilidip

Halstrad röding med sötpotatispuré, friterad schalottenlök och chilipicklad gurka

Grillad flankstek med banan-kimchi, ingefärsmajonnäs och banankrisp

Sötsak

VEGETERIAN MENU

725/pp

Sushikockens val av vegetarisk sushi

Lime- och chilipickelsallad

Chilipicklad gurka

Gyoza fylld med edamame, shiitakesvamp, yuzu och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger

Grillad misomarinerad aubergine med mango- och chilicrème och friterad schalottenlök

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip

Grillad confiterad svartrot med jordnötter, grillad papaya, blodapelsin- och ingefärsdressing

Ljummen semi-torkad rödbeta med urfa biber-vinägrett, lotusrotschips, tofu- och rödbetscrème

Sötsak

MAKI

HOTATE ROLL
Halstrad, pilgrimsmussla och forellrom
225

CALIFORNIA ROLL
Snow crab och avokado
185

SPICY TUNA ROLL
Tonfisk, chilimajonnäs och avokado
215

SEARED SHAKE ROLL*
Halstrad ”inside-out” med lax och cream cheese
245

CRISPY SPICY TUNA ROLL*
Pankofriterad med tonfisk och chilimajonnäs
235

P-O SPECIAL*
”Inside-out” med lax, tonfisk och avokado
235

TEMPURA EBI ROLL*
Tempurafriterad scampi MSC
245

BERNS ASIATISKA ROLL*
Tempura ebi, snow crab och kockens val av fisk
315

VEGGIE ROLL
Gurka och avokado
160

TEMPURA VEGGIE ROLL
Tempurafriterad maki med gurka och avokado
190

HARICOTS VERTS ROLL*
Vitlöksfrästa haricots verts och ostronskivling
160

NIGIRI

Lax 
38/st

Tonfisk
45/st

Scampi (MSC)
45/st

Sachalinmussla
38/st

Åttarmad bläckfisk
38/st

Taggmakrill
45/st

Pilgrimsmussla
45/st

Avokado
38/st

Blåfenad tonfisk
Otoro/Maguro
Dagspris

SASHIMI

Sushi chef’s choice (5 st)
165/st

Sashimi special (9 st)
205/st 

Sashimi Moriawase
325/st

Sashimi salad
265/st

Blåfenad tonfisk
Otoro/Maguro
Dagspris

SPECIALS

Sushi (5 st)
165

Lax nigiri (10 st)
260

Sushi Moriawase (12 st)
285

Maki sampler (18 st)
*Included maki pieces
545

Grand sushi and sashimi (25 st)
675

Grand nigiri (30 st)
745

Miso soup
45

Alla dagar i veckan serverar vi en frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk.
Måndag – fredag 06.30-10.00
Lördag – söndag 07.30-11.00
 

På vardagar erbjuder vi à la carte-frukost med flera hälsosammare och gröna rätter med asiatisk touch.
Måndag- fredag 07.30-10.00

Boka bord

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny

BERNS FRUKOSTBUFFÉ BERNS
270

SNABBFRUKOST
smörgås, juice och kaffe
115

bakverk, juice och kaffe
95

OMELETT
naturell eller vit omelette
125

välj till
svartrökt skinka och emmentalerost
jamon serrano och emmentalerost
räkor och emmentalerost

äggröra
55

GRILLAD MACKA
105

grillat surdegsbröd med avokado, ägg och tomat

välj med
mozzarella
lax
svartrökt skinka
jamon serrano

ÅNGAT PÅ ASIATISKT VIS
ångad bao med cirkulerat ägg, lax, brynt smör och äggcrème
79

ångad bao med räkor, koriander och dill
79

dim sum - vegetariska dumplings 4 st dim sum
99

edamamebönor med havsalt
55

MÅ BRA
havregrynsgröt med färska bär
75

over night oats - havreflingor, rostad mandel, russin, torkade äpplen, kanel och mandelmjölk
85

chiapudding med kokosgrädde, färska bär och rostad kokos
85

bananpannkaka med agavesirap och hasselnötter
105

berns raw bar
55

dagens smoothie liten/stor
55 / 70

Lunch serveras vardagar 11.30-15.00

Veckans lunch

Edamamebönor
55 :-

Misosoppa
40 :-

Grönsallad
55 :-

Sushi, 10 bitar
175 :-

Kockens val av nigiri, 10 bitar
245 :-

Spicy tuna roll
205 :-

Seared shake roll
235 :-

Extra nigiri
25 :-

Rostad aubergine i tomatgryta med edamame- och kikärtshoummus, bakat ögg, koriander och wontonkrisp
225

Pokebowl - med gulfenad tonfisk, mango, ananas, avocado och rödlök, shizo- och sesamdressing
265

Grillad fläskkorv och pulpo i ljummen lime-, jalapeño- och ingefärsdressing med rostad sötpotatis och krispig majs
235

Stekt ankbröst med muscovadokaramelliserad endive, öpple och mynta, atsinakrasse
255

Asiatiska klassiker

Edamame- och tofu fritters med sötpotatispuré, mango- och chilidip
185 :-

Dakgangjeong - sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195 :-

Japansk buljong med udonnudlar, tofu, pak choi och vårlök
195

Stekt torskrygg, brynt susdachismör och omelett med udonnudlar och räkor
345:-

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs, bonitoflingor och friterade fläsksvålschips
195 :-

Thaiköttbullar med marinerade grönsaker
195 :-

Misobakad entrecôte med bakad äggula och ris
375 :-

Berns Bento Box

Salmon roll, rostad aubergine, japansk nudelbuljong, fläskkorv och pulpo, dakgangjeong, ankbröst och dessertbuffé
285 :-

Dezato

Hemgjorda pâtisserier
160 :-

Med lunch
  70 :-

Boka bord

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 395 :-
Barn till och med 6 år 125 :-

7-12 år 215 :-


Meny


Dessertbuffé med hemgjorda bakverk
från Berns konditori ingår.

Het picklessallad

Wegme yakisoba

Friterad tofusallad

Asiatisk omelett

Veg tempura

Tofu stir fry vegan

Tzay tikka masala

Vegetarisk dumpling

Marinerade grönsaker

Misosoppa

Veg roll

Haricots verts roll

California roll

Salmon roll

Crispy spicy tuna roll

Laxnigiri

Laxnigiri med chilimajonnäs

Sashimi – tonfisk

Sashimi – pilgrimsmussla

Sashimi - lax

Ostron med röd curry-relish

Fish cakes med sweet chilisås

Shake-nanban-zuke

Japansk räkdumpling

Chili- och tamarindstekt kycklingspett

Berns asiatiskas caesarsallad med friterad fläsksvål

Dakgangjeong - krispig sötstark kyckling

Tom ka gai - thailändsk kyckling- och kokossoppa

Friterad kycklingdumpling

Japansk nötfärsdumpling

Lammdumpling

Biffsallad med chinkiang- och jalapeñodressing

Thaiköttbullar I rödcurry

Grillad marinerad fläskkarré

Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant. Välkommen!


DIM SUM/SPRING ROLL

Gyoza fylld med edamame, shiitakesvamp,
yuzu och ingefära.
Med soja- och 
chinkiangvinäger
39/st

Dim sum fylld med kyckling och räka
Med limezest, vårlök och mandusås
39/st

Wonton fylld med fläsk,
vattenkastanj och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger
39/st

Friterad vegetarisk vårrulle, örter och salladsblad
Med sweet chilisås
45/st

BAO

Grillad misomarinerad aubergine med mango- och chilicrème och friterad schalottenlök
79/st

Långbakad fläsksida i blackbeansås och pickles
79/st

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad
79/st

VEGETARISKT 

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip
175

Grillad confiterad svartrot med grillad papaya, blodapelsin- och ingefärsdressing, jordnötter
195

Ljummen semi-torkad rödbeta med urfa
bibervinägrett, lotusrotchips, tofu- och rödbetscrème
175

Ramensoppa med japansk buljong, undonnudlar, tofu och shiitakesvamp
145

Stir-fry på tofu, rödlök, hoisinsås och cashewnötter
185

 FISK/SKALDJUR

Friterade calamares med citron- och chilidip
195

Halstrad uer med forellrom, gröncurryrelish och sockertare-tång
215

Grillad bläckfisk i tomatsås med sudachi och limochili, vårlök och koriander
185

Halstrad japansk kammussla (msc) med brynt sudachismör, arenkharom och krispigt sjögräs
195

Fisk- och skaldjurssallad med calamares, spätta, bläckfisk, kammussla, mango, tomat, dill och gohakrasse
205

Halstrad röding med sötpotatispuré, friterad schalottenlök och chilipicklad gurka
205

Laxsashimi med yuzu- sesamsojadressing,
karamelliserad lök och shizokrasse
180

FÅGEL

Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195

Stekt ankbröst med rostad shiitakesvamp, äpple- och spetskålsbuljong och torkade äpplen
205

KÖTT

Grillad flankstek med banan-kimchi, ingefärsmajonnäs och banankrisp
200

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195

Grillad karré på Ibericogris med tamarind- och chiliglace, torkad vitlök
175

Picana-grillad rostbiff med chimichurri på rödcurry, pankofriterad lök och gohakrasse
215

SIDORÄTTER

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
95

Bakat ägg med tångcrème, vårlök, sudachi- och sötpotatispuré
130

Chilipicklad gurka
65

Pankopanerad silkestofu med jalapeñomajonnäs
135

Ångade edamamebönor med koreanskt flingsalt
75

Lime- och chilipickelsallad
75

Misosoppa
55

Japansk omelett med udonnudlar, vårlök och gochujangcrème
125

Som Tam – grön papayasallad med cashewnötter
125

Togarashikryddade plantainchips med
shizo-, tomat- och limedip
125

DESSERTER

Minimunkar med ananassalsa och myntaglass
155

Cashewnötskaka med syrlig mango- och yoghurtglass
150

Chokladdip med kokosmarshmallows
165

Chokladtryffel
35/st

Berns glass och sorbet (fråga din servitör om kvällens utbud)
45/kula

SMÅTT OCH GOTT

Komponera din egen dessert av dessa
69/st
Apelsin- och chilitryffelklubba
Pistage- och chokladbakelse (vegan)
Matcha-boll (raw)
Thailändsk crème brûlée

Cocktails

Signature Cocktail 152 :-

BERNS GINGER COCKTAIL
Bacardi Carta Blanca, Falernum, Ginger, Lemon, Sugar, Bitters, Egg white

Sour Style 152 :-

SMOKEY JAPANESE
Nikka, Lagavulin, Lemon, Bitters, Sugar, Egg white

SUMMER ELDERFLOWER
Beefeater, St Germain, Lemon, Sugar, Bitters, Egg white

ITALIAN BITTER
Campari Bitter, Galliano, Strega, Lemon, Bitters, Sugar, Egg white

PERFECT PEAR
Poire au Cognac, Cinnamon, Lemon, Sugar, Egg white

Classics 146 :-

OLD FASHIONED
Makers Mark, Sugar, Bitters

CLOVER CLUB
Beefeater, Raspberries, Lemon, Sugar, Egg White

AVIATION
Beefeater, Maraschino, Violette, Lemon, Sugar

MANHATTAN
Bulleit Rye, Antica Formula, Bitters

SOUTHSIDE
Beefeater, Mint, Lime, Sugar

BOULVARDIER
Bu alo Trace, Campari, Antica Formula

Champagne Cocktails 152 :-

OLD CUBAN
Bacardi Carta Oro, Mint, Lime, Champagne

BELLINI
Peach, Champagne

FRENCH BERRIES
Chambord Black Raspberries, Vodka, Champagne

Sake 9 cl

Enter Black Sake cup Honjozo-style “Richie Hawtin”, 18 cl, dry 180 :-

Ori, Nigori-Sake, semi-dry 74 :-

Fukuju, Junmai-Ginjo, dry 94 :-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, semi-sweet 138 :-

Kishu Monogatari Plum Sake, sweet 90 :-

 Sparkling/champagne glass

N.V. Berns House Cava Brut Reserva, Spain 98 :-

N.V. Clotilde Davenne, Crémant De Bourgogne, France 105 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 155 :-

Rosé glass

2015 Gassier, Coteaux d'Aix en Provence, France, ECO 98 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France 135 :-

White glass

Light, crispy and dry
2015 Giesen Organic, Sauvignon Blanc. Marlbough, New Zealand
105 :-

2015 Kuentz-Bas, Riesling Tradition, Alsace, France ECO 125 :-

Full bodied, fruity and dry
2015 L`Ermitage,Cuvée Tradition Blanc. Rhône, France 98 :-

2014 Louis Moreau, Chablis 1er Cru, Vaulignot, France 145 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 135 :-

2012 Girard Winery, Chardonnay, Russian River, USA 135 :-

Fresh, fruity and semi dry
2014 Georg Breuer, Riesling, Rüdesheimer, Germany 150 :-

2014 Weingut Rudolf Rabel, Grüner Veltliner, Austria 155 :-

Red glass

Light, crispy and dry
2014 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge, Pinot Noir, Loire, France 135 :-

2015 Giesen ”The Brothers” Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 160 :-

Medium bodied and fruity
2014 L'Ermitage Cuvée Tradition Rouge, Rhône, France 98 :-

2013 Langhe Nebbiolo PININ, Borgogno, Piemont, Italy 110 :-

Full bodied with soft tannins
2015 Lirac Les Chenaies, Ogier Lirac AOC, Rhône, France 110 :-

2014 Girard Winery,Girard Old Zinfandel, Napa Valley, USA 140 :-

Full bodied and opulent
2015 Epicuria Château L'Ermitage. Costiéres de Nimes, France 165 :-

2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Coastal Region, South Africa, ECO 150 :-

Sparkling/champagne bottle

N.V. Berns House Cava Brut Reserva, Spain 570 :-

N.V. Clotilde Davenne, Crémant De Bourgogne, France 605 :-

2011 Méthode Rurale Brut Riesling, Menger-Krug, Germany 660 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 930 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Magnum 1 790 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Jeroboam (3 liter)* 3 095 :-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët 1 890 :-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët Magnum 3 700 :-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cramant 1 670 :-

2002 Mumm Cuvée R.Lalou 2 100 :-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)* 3 200 :-

2006 Comtes de Champagne Blanc de Blanc 3 500 :-

2002 Cuvée William Deutz* 1 780 :-

1974 Deutz Brut Millésime* 4 600 :-

N.V. Egly-Ouriet brut Tradition 1 850 :-

N.V. Egly-Ouriet extra brut 2 395 :-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvee 1 200 :-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200 :-

2004 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300 :-

2006 Cristal, Louis Roederer 3 200 :-

N.V. Armand de Brignac Brut Gold 4 900 :-

Rosé champagne bottle

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900 :-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët Magnum 5 555 :-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé 955 :-

N.V. Veuve Clicquot Brut Rosé 1 495 :-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1 900 :-

Rosé bottle

2015 Gassier, Coteaux d'Aix en Provence, France, ECO 385 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France 550 :-

2015 Whispering Angel, Caves d'Esclans, France, Magnum 1 100 :-

White bottle

Light, crispy and dry
2015 Kuentz-Bas, Riesling Tradition, Alsace, France, ECO
505 :-

2014 Clotilde Davenne, Chardonnay, Bourgogne, France 415 :-

2014 Chateau de la Ragotière, Muscadet sur lie, Loire, France
390 :-

2015 L’Ermitage, Cuvée Tradition Blanc, Rhône, France 385 :-

2015 Giesen Organic, Sauvignon Blanc, Mealbough, New Zealand 405 :-

2015 Gra gna Centenario, Pinot Grigio, San Juan, Argentina 380 :-

Full bodied, fruity and dry
2012 Domaine Zind-Humbrecht, Riesling Heimbourg, Alsace, France, ECO 810 :-

2009 Domaine Laroche, Chablis Grand Cru Les Clos, France 1 100 :-

2014 Louis Moreau, Chablis 1er Cru, Vaulignot, France 560 :-

2011 Louis Moreau, Chablis Grand Cru Les Clos ” clos des Hospices” 1 295 :-

2011 Henri de Villamont, Meursault clos du Cromin, France 895 :-

2013 Lucien Le Moine, Puligny Montrachet 1er Cru, Champ Canet, France 1 700 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 555 :-

2015 Laurent Miquel, Albarino, France 450 :-

2014 Lignum Blanc, Albet i Noya, Chardonnay/Sauvignon Blanc/Xarel.lo, Penedés, Spain, ECO 445 :-

2012 Girard Winery, Chardonnay, Russian River, USA 520 :-

2014 Willliam Hill Estate, Chardonnay, Napa Valley, USA
650 :-

2010 Stag’s Leap, Karia, Chardonnay, Napa Valley, USA 1 100 :-

2014 Kistler, Les Noisetiers Chardonnay, Sonoma Coast, USA 1 795 :-

2011 Chateau Montelena,Chardonnay, Napa Valley, USA, Magnum 1 995 :-

2012 Omero Cellars, Chardonnay, Willamette Valley, USA 840 :-

2013 Paumanok Minimalist, Chardonnay, Long Island, USA 1 600 :-

2015 Logan, Weemala Pinot Gris, New South Wales, Australia 555 :-

2015 Logan, Chardonnay, New South Wales, Australia 515 :-

Fresh, fruity and semi dry
2011 Domaine Marcel Deiss, Grasberg, Alsace, France
950 :-

2015 Rings Nussriegel, Riesling Trocken, Pfalz, Germany 660 :-

2014 Georg Breuer, Rüdesheimer, Riesling, Germany, Magnum
1 285 :-

2014 "Marie", Krug’cher Hof, Weissburgunder/Riesling, Rheinhessen, Germany 510 :-

2014 Weingut Rudolf Rabl, Grüner Veltliner Kamptal DAC Reserve, Käferberg Alte Reben, Austria 610 :-

Red bottle

Light, crispy and dry
2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France, Magnum 1 380 :-

2012 Savigny-les-Beaune 'Le Village', Henri de Villamont, Bourgogne, France 670 :-

2014 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge, Loire, France
560 :-

2014 Barbera D'Alba Santo Stefano, Castello di Neive, Piemonte, Italy 555 :-

2015 Logan Weemala, Pinot Noir, New South Wales, Australia 460 :-

2015 Friedrich Becker Spätburgunder, Pfalz, Germany
520 :-

2013 Ponzi Tavola, Pinot Noir, Oregon, USA 695 :-

2015 Giesen ’The Brothers’, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 650 :-

Medium bodied and fruity
2015 Lirac Les Chenaies, Ogier Lirac AOC, Rhône, France 440 :-

2011 Nuits-Saint-Georges 1er Cru,"La Richemone", Perrot-Minot, Bourgogne, France 1 895 :-

2013 La Côte Sauvage, Ségur CdRV, Domaine Boutinot, France, Magnum 760 :-

2014 L’Ermitage Cuvée Tradition Rouge, Rhône, France 385 :-

2013 Langhe Nebbiolo ‘Pinin’, Borgogno, Piemonte, Italy 450 :-

2014 Calera Pinot Noir, Central Coast, California, USA 690 :-

2013 MacMurray, Pinot Noir, Russian River, USA 590 :-

2013 Omero Cellars, Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley, USA 840 :-

2013 Paumanok, Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180 :-

2010 Landius, Wöl er Estate, Pinot Noir, Long Island, USA 1 550 :-

2013 Nautilus, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand 710 :-

2014 Zuccardi Serie A Malbec, Mendoza, Argentina 395 :-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile, ECO
1 100 :-

Full bodied with soft tannins
2015 Epicura Chateau L’Ermitage, Costiéres de Nimes, France 660 :-

2009 Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Bordeaux, France 3 800 :-

2013 Lignum Negre, Albet i Noya, Penedés, Spain, ECO 440 :-

2009 Brunello di Montalcino, La Fuga, Tuscany, Italy 950 :-

2013 Barbaresco Santo Stefano, Castello di Neive, Piemonte, Italy
1 080 :-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley,California, USA* 2 455 :-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600 :-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA, Magnum 1 160 :-

2014 Ghost Pines Zinfandel, Sonoma & San Joaquin, California, USA 560 :-

2009 Centenary Hill, Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750 :-

Full bodied and opulent
2006 Château Belair 1er Grand Cru Classé B, Saint-Émilion, Bordeaux, France, Magnum 2 200 :-

2012 Poggio al Tesoro, Sondraia, Bolgheri, Italy 720 :_

2012 Sassicaia, Tenuta San Guido, Tuscany, Italy 2 340 :-

2008 Barolo ’Liste’, Borgogno, Piemonte, Italy 1 100 :-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy, Magnum
1 790 :-

2013 Chateau Montelena, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA, ECO 1 885 :-

2007 Deep Red Blend, Paul Dolan, Mendocino County, USA, ECO
900 :-

2012 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA 660 :-

2011 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA*, 5 liter 3 500 :-

2011 Northstar, Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795 :-

2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Coastal Region, South Africa, ECO 610 :-

Dessert wine glass

2008 Muscat Baumes de Venise, Ogier, France 95 :-

2011 Mas Janeil Maury, France 95 :-

2010 Brumaire Novembre, Chateau Bouscassé, France 105 :-

2014 Soellner Sweet Riesling, Niederösterreich, Austria 95 :-

N.V. Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet 138 :-

Cider

La Cidraie, France 61 :-

Draught beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands 52/66 :-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden 57/72 :-

Bottled beer 33 cl

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 70 :-

Mellerud, 4,5%, Sweden 53 :-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2%, Sweden 80 :-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64 :-

Hitashino Nest Beer, White Ale, Japan 89 :-

Hitashino Nest Beer, Red Rice Ale, Japan 89 :-

Hitashino Nest Beer, Real Ginger Ale, Japan 89 :-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden
30/55 :-

Thoreau, Still, Sweden 30/55 :-

Soft Drinks 33 cl

Bundaberg Ginger Beer 50 :-

Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite 35 :-

Jus de Pommes, Apple juice, 75cl, ECO 150 :-

Nigirum, Black currant drink, ECO 50 :-

Red Bull 50 :-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine Riesling 40/150 :-

N.V Non alcoholic red wine Shiraz
40/150 :-

Low alcoholic beer 33cl

Easy Rider Bulldog non alcohol beer, Sweden 45 :-

Mariestads non alcohol beer, Sweden 35 :-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea, blend 35 :-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45 :-

Jasmin, Green Tea, China 45 :-

Lapsang, China 45 :-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40 :-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35 :-

Sencha, Green Tea, Japan 45 :-

Silver Needle, White Tea,
China 45 :-

Yunan, Black Tea, China 35 :-

Coffee 35 :-

Caffe Latte 38 :-

Cappuccino 35 :-

Espresso/macchiato 30 :-

Espresso/double macchiato 35 :-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila reservations@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


Påsk på Berns Hotel

Bo en natt och få 10% rabatt, två nätter 15% rabatt, 3 nätter 20% rabatt och 4 nätter 25% rabatt!

Läs mer


Cyber sale

Få 40% rabatt på ditt boende!

Läs mer


24h på Berns!

Brunch, trerättersmiddag, nattklubb, hotellövernattning och frukost!

Läs mer


VIP med Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer



white_guide
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning idag, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00 eller maila reservations@bernsasiatiska.se.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: reservations@bernsasiatiska.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

F&B MANAGER

Daniel Pramberg

Email: daniel.pramberg@berns.se

HOVMÄSTARE

Email: reservations@bernsasiatiska.se

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

KÖKSMÄSTARE

Fredrik Krook

Email: fredrik.krook@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se