Eat asian

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Find a table

Eat asian

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Find a table

Smaker från Asiens alla hörn

Låt dig förföras av Berns Asiatiska till frukost, lunch, afternoon tea, middag och brunch. I den vackra salongen bjuds det på rätter som sashimi, ångkokt dim sum, helgrillad gös och grillad svartådalsbiff med shiso. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Välkommen till Asiatiska, hjärtat av Berns nöjespalats!

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 03.00
(köket stänger kl. 23.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250kr

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
375:- inkl. bryggkaffe/te
upp till 6 år 110:- från 7 år till och med 13 år 190:-

YUM CHA – AFTERNOON TEA

Måndag – torsdag
14.00 – 17.00 (fredag till kl. 16.30)


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn

Berns Avsmakningsmenyer

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


Berns Asiatiska favoriter

Sushi - ett urval från sushibaren - nigiri, maki och sashimi

Buns av confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp

Pankofriterad kronärtskocka, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing

Vietnamesisk hummerbisque med plockad torsk, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba

Lammracks kojuang-bbq, ljummen sallad på rostad sötpotatis, spenat, pinjenötter och friterade lökringar med koriander- och limedressing

Grand dessert

Set meny 695:- p.p.

Utvalda viner 495:- p.p.

Vår vegetariska meny

Haricots verts roll

Avocado and asparagus roll

Sesamdressad sallad med palmhjärta och friterad tofu

Tempurafriterade grönsaker efter säsong

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad

Bakad dim sum med edamamebönor, bbq-shiitake, tryffel och mandusås

Pankofriterad kronärtskocka, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing

Kumquatbräserad rödbeta med wasabi- och tofusmör, mizuna och rödbetsglaze

Röd misobuljong med grillad salladslök, kinakål, udonnudlar och shizokrasse

Grand dessert

Set meny 595:- p.p.

Utvalda viner 495:- p.p.

Låt Berns komma hem till dig!

Med vår catering kan vi hjälpa dig med allt från den lilla middagen där du bara vill ha mat, till de stora arrangemangen där vi kommer med möbler, personal, dekor med mera. Kanske till din födelsedagsfest eller till företagets kick-off? Det centrala i vår verksamhet är den fantastiskt goda maten med asiatiskt ursprung och vår professionella och personliga service. Välj mellan allt från våra berömda thaiköttbullar till sushi eller revbensspjäll. Har du specifika önskemål? Prata med oss så gör vi vad vi kan för att lösa det.

Varmt välkommen att ta med Berns hem till dig!

SE MENY HÄR>>

Kontakta oss gärna för menyförslag och priser.

sales@berns.se eller tel. 08-566 322 00

Goup Menu 1/the Pescatarian

Lax / Salmon nigiri

Spicy Albacore Roll new style

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad

Vietnamesisk hummerbisque med plockad torsk, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba

Ssamjangstekt lax med baby bok choy och gurkkimchi

Thailändsk crème brûlée


495:- p.p.

Serveras endast till samtliga i sällskapet. Kontakta oss vid frågor om allergier. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Goup Menu 2/Berns Asiatiska Favorites

Sushi - ett urval från sushibaren - nigiri, maki och sashimi

Buns av confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp

Pankofriterad kronärtskocka, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing

Vietnamesisk hummerbisque med plockad torsk, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba

Lammracks kojuang-bbq, ljummen sallad på rostad sötpotatis, spenat, pinjenötter, friterade lökringar med koriander- och limedressing

Grand dessert

695:- p.p.

Serveras endast till samtliga i sällskapet. Kontakta oss vid frågor om allergier. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Goup Menu 3/"Meishí" Gourmé

Sashimi new style

Tempura Ebi Roll

Shake Roll new style

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad

Ceviche på torsk, kombuinkokt sötpotatis, avokadocrème och krispig canchamajs

Buns av confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök

Shake-nanban-zuke, japansk picklad lax, shizokrasse och syltad rödlök

Vietnamesisk hummerbisque med plockad torsk, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba

Lammracks kojuang-bbq, ljummen sallad på rostad sötpotatis, spenat,
pinjenötter, friterade lökringar med koriander- och limedressing

Sallad på färska jordgubbar, mynta och mango med myntasorbet och jordgubbskaka


895:- p.p.

Serveras endast till samtliga i sällskapet. Kontakta oss vid frågor om allergier.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi har en fantastisk frukostbuffé där du bland annat kan hitta nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter. På vardagar kan du få en nygräddad våffla serverad, eller till och med grädda den själv.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08 – 566 322 00.
Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé

250 :-

Amerikanska pannkakor m ed lönnsirap
60 :-

French Toast
50 :-

Gröt
45 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
88 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
78 :-

Veckans lunch

Edamemebönor
50 :-

Sushi 10 bitar
150 :-

Pankopanerad lax, picklad morot och rättika med päron- och chilidip
185 :-

Friterade kikärtsbollar med yuzu- och edamamepuré samt misomajonäs
165 :-

Grillad flankstek med syrad papaya, rökt tomat och schezuan karamell

245 :-

Grillad majskyckling med gröncurry och söt basilika

205 :-

Grillad hokkaidopumpa med rostad mandel- och purjopuré,
Krudite på carambola och nashipäron
175:-

Lättrökta kamben, schezuangalce och fläskbuljong,
syrade böngroddar i chinkjangvinäger
195:-

Bamboo- och ingefärsångad sejrygg med edamamepuré och yozu- och sojadipp
235:- 

Shinkansen lunch

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris
165:-

Dakgangjung, crispy hot an sweet chicken med ingefära och jordnötter
175:-

 

Berns Bento Box

Seafood sallad, biff tataki, spicy albacore roll, sejrygg, Hookaidopumpa, kamben
-desserter från buffén-

275 :-

Berns konditori kl. 12:00 - 17:00

Hemgjorda patisserier
160 :-

Med lunch
  70:-

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 375 :-
Barn till och med 6år 110 :-

7-13 år 190 :-

 


Meny

Välkommen till vår Asiatiska brunch! Brunchen kostar 375 kr och inkluderar kaffe & te. (Barn upp till 6 år 110kr, 7-13 år 190:-)

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Miso soppa

Sushikockens val av sushi/ sashimi

Chicken Cashew

Ostron Serveras med dip på hackad chili, koriander, brunoise rödlök, fisksås och lime

Tomat- och myntasallad med chili

Tzai tikka masala papadam

Shake-nanban-zuke, japansk picklad lax, shizokrasse och syltad rödlök

Rödcurryrelish - ostron

Thai Caesar sallad Romansallad med Sean Connery dressing och marinerad tofu

Laab moo Sallad på chili och limemarinerad fläskkarre med rostad rispulver och mynta

Adobo ribs

Dumplings Tre olika dumplings med nötfärs, räkor eller kyckling, antingen stekta. friterade eller ångade.

Siu Pau, degknyten fyllda med bbq fläsk

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås Vegetarisk grönsaks pankaka med zuccini, morot, salladslök och paprika

Ägg nudel caramel stir fry med tofu

Marinerad grillad fläskkarre

 

Laxvårrullar med sallad och örter

Hoisin Ribs Revbensspjäll i hoisin sås med sesamfrön

Thaiköttbullar med röd curry och syltade grönsaker

Tom ka gai, Thailändsk kokossoppa med kyckling, koriander och röd chili

Snabbstekt tzay med ananas, cashewnötter och salladslök

Pankofriterade laxfenor med citron

Biffspett

Sesamgrillad flapsteak med chilimajonnäs

Jasminris

Kai Seki

Menyerna på Berns är skapade efter ett tillagningssätt som kallas Kai seki, vilket betyder het sten. Det är även ett begrepp för det välmående eller välbehag som uppnås när måltiden är en delad upplevelse. Smaklig måltid!

Sushi - Nigiri

Salmon nigiri, 10 pieces
260 :-

Amaebi Sweet Shrimp
  38:-

Ebi Shrimp
45 :-

Hokkigai Surf Clam
38 :-

Black Cod
38 :-

Shake Salmon
38 :-

Tako Octopus
38 :-

Hamachi Yellowtail
45 :-

Hotate Scallop
45 :-

Sushi - Maki

Hotate Roll
185 :-

California Roll with Snow Crab
150 :-

Spicy Albacore Roll
185 :-

Spicy Albacore Roll new style
205:-

Crispy Spicy Albacore Roll
205 :-

Shake Roll new style
190 :-

Po Special
235 :-

Tempura Ebi Roll
225 :-

Berns Asian Roll
  315:-

Soft-shell new style
305:-

Vegetarisk sushi

Nigiri Avocado
38 :-

Hosomaki, Cucumber
90 :-

Veggie Roll
150 :-

Tempura Veggie Roll
190 :-

Haricots Verts Roll
150 :-

Sashimi

Sashimi, 5 pieces (Chef’s choice)
150:-

Berns new style
175:-

Sashimi new style
165:-

Sashimi Moriawase
325:-

Sushi Chef Special

Sushi, 5 pieces (Chef’s choice)
140 :-

Shake Wasabi
145 :-

Ceviche Salmon
185 :-

Moriawase
265 :-

Grand Sushi and Sashimi plate
645 :-

Grand Hosomaki plate
550 :-

Miso soup
40 :-

Berns Asiatiska Favorites

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.

Sushi - ett urval från sushibaren -
nigiri, maki och sashimi

Buns av confiterat anklår med koreansk
päronglaze och picklad rödlök

Vitlöksfrästa haricots verts
med friterad ostronskivling

Stekt dim sum med kyckling, koriander
och mandusås

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter
och ingefärsdipp

Pankofriterad kronärtskocka,
aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing

Vietnamesisk hummerbisque
med plockad torsk, baby bok choy,
long beans och flatbread med krabba

Lammracks kojuang-bbq,
ljummen sallad på rostad sötpotatis,
spenat, pinjenötter och friterade lökringar
med koriander- och limedressing

Grand dessert

Set menu 695:- p.p.

-

Selected wines 495 p.p
Sake
Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry

Vitt vin
2013 Engel Fernand et Fils, Riesling,
Alsace, France ECO

Rött vin
2010 Lemelson Vineyards, Thea’s Selection
Pinot Noir, Willamette Valley,
Oregon, USA ECO

Dessertvin
2011 Château Roumieu, Sauternes, France

Our vegetarian selection

Ett vegetariskt urval från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.

Haricots verts roll

Sesamdressad sallad med palmhjärta
och friterad tofu

Tempurafriterade grönsaker efter säsong

Friterad vegetarisk vårrulle
med sweet chilisås, örter och isbergssallad

Bakad dim sum med edamamebönor,
bbq-shiitake, tryffel och mandusås

Pankofriterad kronärtskocka,
aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing

Kumquatbräserad rödbeta med wasabi-
och tofusmör, mizuna och rödbetsglaze

Röd misobuljong med grillad salladslök,
kinakål, udonnudlar och shizokrasse

Grand dessert

Set menu 595:- p.p

-

Slected wines 495:- p.p

Sake
Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry

Vitt vin
2013 Engel Fernand et Fils, Riesling,
Alsace, France ECO

Rött vin
2010 Lemelson Vineyards, Thea’s Selection
Pinot Noir, Willamette Valley,
Oregon, USA ECO

Dessertvin
2011 Château Roumieu, Sauternes, France

 

Smårätter

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
80:-

Ångade edamamebönor med flingsalt
50:-

Ångade grönsaker efter säsong med Sean Connery-dressing
185:-

Portabello- och shiitaketartar med edamamepuré, tarorot och svampreduktion
150:-

Tempurafriterade grönsaker efter säsong
195:-

Tempurafriterade MSC-tigerräkor med soja- och ingefärsdipp
285:-

Berns chicken nuggets med misoaioli
160:-

Shake-nanban-zuke, japansk picklad lax, shizokrasse och syltad rödlök
175:-

Ceviche på torsk, kombuinkokt sötpotatis, avokadocrème  och krispig canchamajs
195:-

Dim Sum

Bakad dim sum med edamamebönor, bbq-shiitake, tryffel och mandusås
38 :- / p.p

Bakad dim sum med marinerad anka, syltad morot och ingefärsdipp
38 :- / p.p

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås
38 :- / p.p

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp
38 :- / p.p

Buns av confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök
75 :- / p.p

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad
45:- / p.p.

Sallad

Grönsallad med ponzudressing
75 :-

Sesamdressad sallad med palmhjärta och friterad tofu
195 :-

Pankofriterad kronärtskocka, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yozu- och honungsdressing
185 :-

Salad chicken cashew
225:-

Soppa

Misosoppa
40 :-

Vietnamesisk hummerbisque med plockad torsk, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba
295:-

Röd misobuljong med ingefärs- och sakebräserad fläsksida, udonnudlar och shizokrasse
220:-

Grillat, stir fry och bräserat

Pad see ew, thailändsk stir fry på risnudlar, gul bönpasta, tofu och ägg
185:-

Kumquatbräserad rödbeta med wasabi- och tofusmör,  mizuna och rödbetsglaze
195:-

Ssamjangstekt lax med baby bok choy och gurkkimchi
265:-

Filippinska kamben i adobo, limepickels och salladslök
220:-

Hoisinstekt ankbröst med Peking-pannkaka, crispy duck-sallad och honungsdressing
335:-

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195:-

Misobakad entrecôte med skirad äggula
375:-

Friterad hel havsabborre, gravad tomat- och papayasallad,  rostad sötmandel med tre sorters dipp
315:-

Lammracks kojuang-bbq, ljummen sallad på rostad sötpotatis,  spenat, pinjenötter och friterade lökringar med koriander- och limedressing
345:-

Desserter

Sallad på färska jordgubbar, mynta och mango  med myntasorbet och jordgubbskaka
155:-

Rabarberpannacotta, limekräm och glass smaksatt med limecurd
145:-

Thailändsk crème brûlée
125:-

Berns glass och sorbet (1 kula)
45:-

Chokladtryffel
30:- p.p.

Signature Cocktail 148:-

Saucy Citronella
Yamasaki (Japanese whisky), lemon grass, lemon, St. Germaine (elderflower) and sugar

Bartender's Choice/Favorites 148:-

Tommy's Margarita
(3 flavour choices – classic, pineapple, grapefruit) Olmeca Blanco Tequila, Agave syrup, lime and lime wheel garnish

Madame Raisin
Pisco, elderflower, lime, sugar, fresh grapes

Widowmaker
Irish whiskey, absinthe, lemon, sugar

Penicillin
Laphroaig whisky, honey, ginger, lemon and fresh ginger garnish

Stiff Drinks 148:-

Martinez
Tanqueray gin, Carpano vermouth, Maraschino cherry liqueur, orange bitters and lemon zest

Sazerac
Szerac Rye whisky, sugar, Peychaud bitters, floated in Absinthe and orange zest

Sake Cocktail 148:-

Far Out East
Shochu Sake, small sake, lime, sugar, tonic water, mint and mint spring garnish

Champagne Cocktail 158:-

Ritz Cocktail
Cognac, Cointreau, Maraschino, lemon, champagne

Old Cuban
Havana Club Anejo rum, lime, sugar, mint, Angostura bitters, champagne and mint spring garnish

French 75
Tanqueray gin, Cointreau, lemon, sugar, champagne and lemon zest

Driver Cocktail 59:- (non alcoholic)

Ginger Fizz
Fresh ginger, apple juice, lemon, sugar and soda water

Berry Smash
Fresh blackberry, fresh raspberry, raspberry puree and ginger ale

Sparkling Glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92 / 545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102 / 605:-

Champagne  Glass/bottle

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage  1 050:-

N.V. Deutz Brut Classic g 150 / b 895 / m  1 790:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*  3 200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*  6 200:-

1974 Deutz Brut Millésime*  4 600:-

1982 Deutz Brut Millésime*  4 000:-

2002 Cuvée William Deutz*  1 780:-

2005 Amour De Deutz*  2 550:-

N.V. Armand de Brignac Brut Gold 4 900:-

2008 Deutz Blanc de blance 1 200:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 1 055:-

N.V. Champagne Jacquesson cuvee 737 1 200:-

2000 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët 1 890:-

2004 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3 700:-

2004 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200:-

2006 Cristal, Louis Roederer 3 200:-

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane g 150 / b 895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé b 955 / m 1 890:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët b 2 900 / m 5 555:-

1999 Cuvée William Deutz Rosé 1 900:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1 900:-

Sake 9 cl

Small Sake, Junmai, 163ml can, Half Dry  122:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet  74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry  94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet  138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet  90:-

Rosé glass/bottle

2014 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France ECO 92 / 365:-

2013 Wölffer Estate Rosé, Long Island, New York, USA 135 / 520:-

2012 Loimer Rosé, Niederösterreich, Ausustria m 1 000:-

2011 Gitton Père & fils Sancerre Rosé les Romains, Loire, France 410:-

2013 Chateau De Selle Rose, Dom. Ott, Côtes De Provence, France 660:-

White

Light, crispy and dry glass / bottle
2014 Berns House White  92 / 365:-

2014 Berns House White 92 / 365:-

2013 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 98 / 415:-

2013 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Ausustria ECO 102 / 410:-

2014 Eradus, Sauvignon Blanc, Awatere Valley, Marlborough, New Zeeland 470:-

2013 Stoneleigh, Pinot Grigio, Marlborough, New Zeeland 460:-

 

Full bodied, fruity and dry glass / bottle
2012 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France  140 / 560:-

2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France  135 / 550:-

2013 Engel Fernand et Fils, Riesling, Alsace, France ECO  125 / 495:-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135 / 510:-

 

Fresh, fruity and semi dry glass / bottle
2014 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland ECO 145 / 575:-

2013 Georg Breuer Terra Montosa, Rheingau, Germany 170 / 685:-

2013 Kung Fu Girl, Riesling, Mattawa Columbia Valley, Washington State, USA 122 / 480:-

2013 Erdener Treppchen Riesling, Mosel-Saar-Ruwer, Gutesverwaltung Stiftungsweingut, Germany 125 / 495:-

NV Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France ECO 130 / 520:-

2013 Cono Sur, Gewürztraminer, Chile ECO 450:-

2013 Josmeyer Pinot Blanc “Les Printemps“, Alsace,France ECO 510:-

2012 Engel Fernand et Fils, Pinot Gris, Alsace, France ECO 480:-

2011 Masi, Bossi Fedrigotti, Gewürztraminer, Veneto, Italy 490:-

 

Full bodied with sweetness glass / bottle
2011 Trimbach, Gewürztraminer, Alsace, France  475:-

2011 Les Bosquets, Sauvion, Vouvray, France  120 / 475:-

2012 Domaine Barmés Bacher, Alsace, France 510:-

 

Fine wine selection, White bottle
1990 Hengst Riesling, Grand Cru, Vendange Tardive, Josmeyer, Alsace, France  2 200:-

2011 The Moment, SQN, Ventura, California, USA*  2 400:-

2010 Paul Lato Eight Barrel Lot, Unfiltered Chardonnay, Sierra Madre Vineyard, Santa Maria Valley, USA  1 550:-

2011 Georg Breuer, Rüdesheimer Estate Riesling, Germany m 1 285:-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley Chardonnay, USA m 1 995:-

 

Red

Light, crispy and dry glass / bottle
2011 Clotilde Davenne Bourgogne Pinot Noir, Bourgogne, France  98 / 415:-

2011 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 560:-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France  m 1 380:-

2009 Beaune Premier Cru, L Jadot, Bourgogne, France  795:-

2013 Eradus, Pinot Noir, Awatere Valley, Marlborough, New Zeeland  480:-

 

Medium bodied and fruity glass / bottle
2012 Berns House Red 92 / 365:-

2010 Lemelson Vineyards, Thea’s Selection Pinot Noir, Willamette Valley, Oregon, USA ECO 170 / 695:-

2010 Birichino, Grenache Vielles Vignes, Central Coast, USA 620:-

2012 Henri de Villamont, Bourgogne Rouge Gamay, Bourgogne, France 498:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550:-

2011 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile ECO 1 100:-

 

Full bodied with soft tannins glass / bottle
2012 Luigi d´Alessandro Borgo Syrah cortona, Tuscany, Italy 120 / 450:-

2012 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA 140 / 560:-

2011 Masi Possessioni Rosso, Veneto, Italy 115 / 450:-

2011 Wölffer Estate Merlot, Long Island, New York, USA 145 / 575:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Ausustralia 750:-

2008 Monte Toldo, Amarone del Valpolicella, Veneto, Italy 1 000:-

2008 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950:-

Full bodied and opulent glass / bottle2012 Les Loubas, Crozes-Hermitage, Rhône, France 145 / 575:-
2012 Ca’Marcanda Magari, Angelo Gaja, Bolgheri, Italy 170 / 695:-

2010 Baigorri, Tempranillo, Rioja, Spain m 1 180:-

2012 Chateau Charles Smith, Cab/Sauv, Columbia Valley, Washington State, USA 660:-

2005/06 Chateau Bélair, 1er Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France b 1 200 / m 2 200:-

2002 Chateau Montus Madiran, Gascogne, France 1 195:-

2012 Angelo Gaja, Sito Moresco, Langhe, Barbaresco, Italy 855:-

2009 Angelo Gaja, Dagromis Barolo, Barbaresco, Italy 1 000:-

2009 Dead Arms Shiraz, d´arenberg, Barossa Valley, Ausustralia 950:-

2012/10 Insoglio del Cinghiale, ”Super-Tuscan”, Tuscany, Italy b 720 / m 1 600:-

2009 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795:-

2010 Paul Lato ‘’il Padrino’’ Syrah, Bien Nacido Vineyard, Santa Maria Valley, California, USA 1 650:-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA ECO 900:-

 

Fine wine selection, Red bottle
2010 Barbaresco, Angelo Gaja, Langhe, Italy 1 950:-

2011 Chambolle Musigny AOC, Bourgogne Maison Lou Dumont, France 1 075:-

2003 Charmes-Chambertin, Grand Cru Bourgogne, Louis Jadot, France 2 200:-

2009 Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France 3 800:-

2003 Diamond Creek, Cab/Sauv, Napa Valley, USA 2 600:-

2009 Kapcsándy, Cab/Sauv, Napa Valley, Ca, USA 2 455:-

Cider

Wölffer Dry White Cider No. 139, Hamptons, USA  139:-

Wölffer Dry Rosé Cider No. 139, Hamptons, USA  139:-

La Cidraie, France  61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (draft beer)  52 / 66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (draft beer)  57 / 72:-

Bottled beer 35 cl

Spendrups Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35:-

Spendrups Mellanöl, 4,2%, Sweden 53:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 66:-

Yo-Ho, Suiyoubi No Neko, Belgian White, 4,5%, Japan 68:-

Asahi, Super Dry Lager, 5%, Japan 68:-

Mosashino Pils, 5%, Japan 76:-

Sundbybergs, Ale Ingefära, 4,8%, Sweden 82:-

Barlingbo, Ladinen WIPA, 6,5%, Gotland/Sweden ECO 84:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30 / 55:-

Thoreau, Still, Sweden 30 / 55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Dessert wine /glass

2011 Château Roumieu, Sauternes, France 95:-

2010 Soellner Sweet Riesling, Georges Duboeuf, Ausustria 95:-

2008 Muscat Baumes de Venise, Vidal Fleury, France 95:-

2008 Chateau Bouscassé, Brumaire Novembre, Petit Manseng, France 105:-

2007 Tokaji Cuvée Ilona, Kiralyudvar, Hungary 135:-

2010 Domaine Pouderoux, Maury, Grenache Noir, France 100:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150:-

Yunan, Black Tea, China 35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40:-

Sencha, Green Tea, Japan 45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45:-

Jasmin, Green Tea, China 45:-

Lapsang, China 45:-

Silver Needle, White Tea, China 45:-

Coffee starts at: 35:-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine 40 / 150:-

N.V. Non alcoholic red wine 40 / 150:-

Calvados per cl

Busnel VSOP  29:-

Busnel hors d’age 12 ans  32:-

Coeur de lion fine  27:-

Coeur de lion hors d’age  36:-

Coeur de lion 1973  60:-

Cognac per cl

Grönstedts EXTRA  48:-

Grönstedts VSOP  29:-

Hennessey XO  95:-

Remy Martin VSOP 40:-

Martell VS  29:-

Martell VSOP  38:-

Martell cordon bleu  58:-

Bourbon & Tennessee Whiskey per cl

Four Roses, Kentucky 27:-

Knob Creek, Kentucky 38:-

Makers Mark, Kentucky 29:-

Woodford Reserve, Kentucky 32:-

Jack Daniels Old No 7, Tennessssee 28:-

Jack Daniels Gentleman, Tennessssee 33:-

Jack Daniels Single Barrel, Tennessssee 35:-

Sazerac Rye, Tennessssee 35:-

Wild Turkey Rye, Kentucky 28:-

Irish Whiskey per cl

Jameson 29:-

Japanese Whisky per cl

The Yamazaki, 12 Yo, Suntory 32:-

Hibiki 17 Yo, Suntory 41:-

Scotch Blended Whisky per cl

J&B Rare 27:-

Ballantines 27:-

Scotch Single Malt Whisky per cl

Glenkinchie, Lowland 32:-

Talisker 10 Yo, Island 32:-

Oban 14 Yo, Coastal West Highland 36:-

Glenmorangie, Highland 32:-

Cragganmore, Speyside 30:-

Dalwhinne, Highland 34:-

Lagavullin 16 Yo, Islay 38:-

Laphroaig, Islay 30:-

Glenlivet 12 Yo / 18 Yo, Speyside 28 / 34:-

Bowmore 12 Yo, Islay 29:-

Glenfiddich 12 Yo, Speyside 31:-

Aberlour, Highland 32:-

Grappa per cl

Fior Di Vite, Ramazzotti  31:-

Costa Russi, Gaja  42:-

Tre Soli Tre, Berta  95:-

Rom per cl

Captain morgan black, Jamaica 28:-

Bacardi Superior, Bahamas 27:-

Bacardi Reserva, Bahamas 28:-

Havanna Club, 3 anôs, Cububa 28:-

Havanna Club, 7 anôs, Cububa 32:-

Havanna Club Barrel Proof, Cububa 34:-

Ron Zacapa Centenario, Guatemala 37:-

Ron Zacapa XO, Guatemala 62:-

Angostura 1919 8yo, Trinidad 29:-

Gosling’s, Bermuda 32:-

Tequila de Mexico per cl

Olmeca Blanco 27:-

Olmeca Resposado 29:-

Jose Cuervo Reserva De La Familia 60:-

Patron Silver 33:-

Los Tres Tonos 42:-

Tequila Arette Gran Clase 58:-

Vodka & Gin per cl

Absolut Elyx, Sweden 37:-

Absolut Vodka, Sweden 27:-

Grey Goose Vodka, France 36:-

Grey Goose Vodka, (4,5 liter bottle) France 16 000:-

Ciroc Vodka, France 36:-

Stolichnaya Black Vodka, Russussussia 31:-

Monkey Gin, Germany 45:-

Beefeater Gin, UK 27:-

Beefeater 24 Gin, UK 37:-

Tanqueray Gin, UK 29:-

Tanqueray 10 Gin, UK 42:-

Plymouth Gin, UK 31:-

Hendrick’s Gin, USA 36:-

Bitters per cl

Averna, Italy 28:-

Aperol, Italy 25:-

Gammel Dansk, Denmark 28:-

Fernet Branca, Italy 28:-

Fernet Branca Menta, Italy 28:-

Jägermeister, Germany 28:-

Campari, Italy 28:-

Chartreuse, France 28:-

Yum Cha

Yum Cha betyder ”att dricka te” på kantonesiska. Välkommen till Berns Asiatiskas kinesiska afternoon tea. Måndag - fredag 14:00 - 17:00 ( fredagar till kl. 16.30).

Valfritt te

3 x dumplings

Berns dessert buffé
265 :-

Endast Berns dessert buffé
160 :-

Dumplings

Kyckling, fläsk/jordnöt, vegetarisk

Dessertbuffé

Blandade godsaker från Berns konditori, t.ex. chokladmousse, snickerskaka, chokladtryfflar, Thai creme brûlée, vaniljpannacotta och fruktsallad

Te

Berns jubileumste
45 :-

Berns jubileumste på burk
150 :-

Lapsang, svart te, Kina
35 :-

Sencha, grönt te, Japan
45 :-

Gen mai cha, grönt te, Japan
45 :-

Oolong, Tie kvan yin, Kina
40 :-

 Jasmin, grönt te, Kina
45 :-

Silver needle, vitt te, Kina
45 :-

Rooibos naturell, rött te, SA
35 :-

Dryckesförslag

Deutz Champagne, per glas
150 :-

Tusker mellanöl
64 :-

Bundaberg Ginger Beer (alkoholfri),
50 :-

Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite
35 :-


TAKE AWAY

Vill du bjuda dina gäster på något extra gott? Beställ Berns Asiatiska take away.

Berns Asian offers a variety of dishes that you can easily order and enjoy wherever you want. Warm welcome

Order take away lunch

Weekdays 11:40 am to 3 pm

Order take away á la carte

Weekdays 3 pm to 10 pm, weekends 5 pm to 10 pm

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 11.40 - 15.00.

Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Lunchmeny
Edamamebönor, 50 :-
Misosoppa, 25 :-
Sushi 10 bitar, 150 :-
Extra bit, 15 :-
Dakgangjung, crispy ”hot and sweet” chicken med ingefära och jordnötter, 175 :-
Bifftataki på sallad med pecannötter, mango, papaya och jalapenódressing, 245 :-
Seafood sallad ”sweet and sour” med selleri och tomat , 195 :-
Friterade kikärtsbollar med yozu-och edamamepuré samt misomajonäs, 165 :-
Grillad hokkaidopumpa med rostad mandel- och purjopuré, Krudite på carambola och nashipäron, 175 :-
Lättrökta kamben, schezuangalce och fläskbuljong, syrade böngroddar i chinkjangvinäger , 195 :-
Bamboo- och ingefärsångad sejrygg med edamamepuré och yozu- och sojadipp, 235 :-
Shinkansen Lunch
Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris, 165 :-
Dakgangjung, crispy hot an sweet chicken med ingefära och jordnötter, 175 :-
Berns Konditori
Hemgjorda patisserier, 160 :-
Med lunch, 70 :-

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00.
Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Sushi Maki
Sushi, 5 bitar, 140 :-
Sashimi, 5 bitar, 150 :-
California Roll med krabba, 150 :-
Spicy Albacore Roll, 185 :-
Shake Roll new style , 190 :-
Haricots Verts Roll, 150 :-
Moriawase, 265 :-
Sashimi Moriawase, 325 :-
Grand Sushi and Sashimi plate, 645 :-
Grand Hosomaki plate, 550 :-
Smårätter
Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling, 80 :-
Ceviche på torsk, kombuinkokt sötpotatis, avokadocrème och krispig canchamajs, 195 :-
Ångade edamamebönor med flingsalt 50:-, 50 :-
Dim Sum x 1/ Vårrulle
Stekt kycklingdumpling med Mandu-sås, 38 :-
Stekt fläsk- och jordnötsdumpling med ingefärsdipp, 38 :-
Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, 45 :-
Sallad
Sallad chicken cashew, 225 :-
Pad see ew, thailändsk stir fry på risnudlar, gul bönpasta, tofu och ägg, 185 :-
Soppa
Misosoppa, 40 :-
Grillat
Filippinska kamben i adobo, limepickels och salladslök, 220 :-
Thai-köttbullar i röd curry, 195 :-
Misobakad entrecôte med skirad äggula, 375 :-
Desserter
Chokladtryffel x 1, 30 :-
Blandade favoriter från Berns Pâtisserie, 185 :-
0 :-
0 :-

SVENSKT TENN

Boka rum och du får vackra glasunderlägg från Svenskt Tenn!

Läs mer


Jersey Boys

Missa inte höstens succémusikal och fantastiskt boende på Berns Hotel.

Läs mer


Spa Package

Ta hand om dig med skön hotellnatt och spabehandling.

Läs mer


Weekend package

Ditt boende på Berns Hotel blir extra lyxigt om du bor 2 nätter eller fler över helgen.

Läs mer




white_guide
Arets-Restaurang
CMYK-vit-bakgrund-1
Miljöklassad

radda_varlden

 

 

 


Galleri

Berns Asiatiska genom kameralinsen


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Tel: 08 566 322 00
Email: reservations@bernsasiatiska.se

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se

KÄLLARMÄSTARE

Johan H Lindkvist
Email: johan.lindqvist@berns.se

BARCHEF

Marcus Magnusson
Email: marcus.magnusson@berns.se

RESTAURANGCHEF

Figge Ania
Email: figge.ania@berns.se