Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Låt dig förföras av Berns Asiatiska till frukost, lunch, afternoon tea, middag och brunch. I den vackra salongen bjuds det på rätter som sashimi, ångkokt dim sum, helgrillad gös och grillad svartådalsbiff med shiso. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Välkommen till Asiatiska, hjärtat av Berns nöjespalats!

Berns Asiatiska - Årets Stockholmsrestaurang

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 03.00
(köket stänger kl. 23.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250kr

BRUNCH

Långfredag och Annandag  påsk håller vi extraöppet för brunch!

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
375:- inkl. bryggkaffe/te
upp till 6 år 110:- från 7 år till och med 13 år 190:-

YUM CHA

Måndag – torsdag
14.00 – 17.00 (fredag till kl. 16.30)


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

Berns Avsmakningsmenyer

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


Berns Asiatiska Experience

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Sushi - ett urval från sushibaren - nigiri, maki och sashimi

Lätthalstrad ingefärsmarinerad lax med sake- och hummerreduktion, morotsnudlar marinerade i yuzu- och honungsvinägrett, torkat laxskinn och yuzusalt

Dakgangjeong - krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad julienneskuren ingefära

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp

Bao med pulled beef, tōgarashimajonnäs, rödlökspickles, krispig sallad och koriander

Grillad flankstek med BBQ-gochujangsås, coleslaw på pak choy och gurka, koriander och friterade lökringar

Grand dessert

Set meny 795:- p.p.

Vegetarian Selection

Avocado and asparagus roll

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdipp

Bao med bakad rotselleri med sichuanmajonnäs, pickles och krispsallad

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad

Friterad silkestofu, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yuzu- och honungsdressing

Pumpasoppa med kokos, chilikokoscrème, bananchips, rostad kokos och picklad pumpa

Grillad citronconfiterad sötpotatis med citron- och tofucrème, syltad kumquat och saltstekta mandlar

Grand dessert

Set meny 725:- p.p.

Vi har en fantastisk frukostbuffé där du bland annat kan hitta nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter. På vardagar kan du få en nygräddad våffla serverad, eller till och med grädda den själv.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08 – 566 322 00.
Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé

250 :-

Amerikanska pannkakor m ed lönnsirap
60 :-

French Toast
50 :-

Gröt
45 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
88 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
78 :-

Veckans lunch

Edamemebönor
50:-

Sushi 10 bitar
150:-

Bulgogi - stekt skivad entrecôte med pickles
och gochujangsås
215:-

Bakat 64-gradersägg med avokado, sichuandressing, friterad tofu och vattenkrasse

195:-

Friterade kikärtsbollar med yuzu- och edamamepuré, misomajonnäs
175:-

Pocherad torsk, räk- och kokossås, bakad morot, handskalade räkor, koriander- och limeolja
235:-

Grillade lammracks med picklad tomat- och gurksallad, rökt masala-curry och friterad lök
255:-

Apelsin- och koriandersmaksatt fläskbuljong
med MSC-räka och fläsksida, mungbönor, vårlök, tomat och chili
225:-

Shinkansen lunch

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris
175:-

Sticky chicken korean style med hackad koriander, vårlök och rostade cashewnötter

185:-

Berns Bento Box

Laxmaki, pocherad torsk, sticky chicken, fläskbuljong, lammracks, bulgogi

-desserter från buffén-

275:-

Berns konditori kl. 12:00 - 17:00

Hemgjorda patisserier
160:-

Med lunch
  70:-

Långfredag och Annandag  påsk håller vi extraöppet för brunch!

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 375 :-
Barn till och med 6år 110 :-

7-13 år 190 :-

 


Meny

Välkommen till vår Asiatiska brunch! Brunchen kostar 375 kr och inkluderar kaffe & te. (Barn upp till 6 år 110kr, 7-13 år 190:-)

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Miso soppa

Sushikockens val av sushi/ sashimi

Chicken Cashew

Ostron Serveras med dip på hackad chili, koriander, brunoise rödlök, fisksås och lime

Tomat- och myntasallad med chili

Tzai tikka masala papadam

Shake-nanban-zuke, japansk picklad lax, shizokrasse och syltad rödlök

Rödcurryrelish - ostron

Thai Caesar sallad Romansallad med Sean Connery dressing och marinerad tofu

Laab moo Sallad på chili och limemarinerad fläskkarre med rostad rispulver och mynta

Adobo ribs

Dumplings Tre olika dumplings med nötfärs, räkor eller kyckling, antingen stekta. friterade eller ångade.

Siu Pau, degknyten fyllda med bbq fläsk

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås Vegetarisk grönsaks pankaka med zuccini, morot, salladslök och paprika

Ägg nudel caramel stir fry med tofu

Marinerad grillad fläskkarre

 

Laxvårrullar med sallad och örter

Hoisin Ribs Revbensspjäll i hoisin sås med sesamfrön

Thaiköttbullar med röd curry och syltade grönsaker

Tom ka gai, Thailändsk kokossoppa med kyckling, koriander och röd chili

Snabbstekt tzay med ananas, cashewnötter och salladslök

Pankofriterade laxfenor med citron

Biffspett

Sesamgrillad flapsteak med chilimajonnäs

Jasminris

Smaker från Asiens alla hörn.


Kai Seki

Menyerna på Berns är skapade efter ett tillagningssätt som kallas Kai seki, vilket betyder het sten. Det är även ett begrepp för det välmående eller välbehag som uppnås när måltiden är en delad upplevelse. Smaklig måltid!

Sushi - Nigiri

Salmon nigiri, 10 pieces
260:-

Amaebi Sweet Shrimp
  38:-

Ebi Shrimp
45 :-

Hokkigai Surf Clam
38 :-

Sake Salmon
38 :-

Tako Octopus
38 :-

Hamachi Yellowtail
45 :-

Hotate Scallop
45 :-

Sushi - Maki

Hotate Roll
185 :-

California Roll with Snow Crab
150 :-

Spicy Albacore Roll
185 :-

Spicy Albacore Roll new style
205:-

Crispy Spicy Albacore Roll
205 :-

Shake Roll new style
190 :-

Po Special
235 :-

Tempura Ebi Roll
225 :-

Berns Asian Roll
  315:-

Vegetarisk sushi

Nigiri Avocado
38 :-

Veggie Roll
150 :-

Tempura Veggie Roll
190 :-

Haricots Verts Roll
150 :-

Sashimi

Sashimi, 5 pieces (Chef’s choice)
150:-

Berns new style
175:-

Sashimi new style
165:-

Sashimi Moriawase
325:-

Sushi Chef Special

Sushi, 5 pieces (Chef’s choice)
140 :-

Shake Wasabi
145 :-

Ceviche Salmon
185 :-

Moriawase
265 :-

Grand Sushi and Sashimi plate
645 :-

Grand Nigiri plate, 30 pieces
795 :-

Miso soup
40 :-

Smårätter

Ångade grönsaker efter säsong med Sean Connery-dressing
195:-

Pankopanerad aubergin med grillad aubergin- och kokosdipp, picklad rödlök, shisomajonnäs och rostade kokosflingor
185:-

Ceviche på torsk med kombuinkokt sötpotatis, avokadocrème och krispig canchamajs
215:-

Nanban-zuke - japansk picklad lax med shizokrasse, syltad rödlök och togarashimajonnäs
185:-

Friterade calamares med Sencha KKH2-dipp och grönt te-salt
195:-

Ceviche på pilgrimsmussla, hummer och calamares med citron- och jalapeñodressing, selleri, canchamajs och bläckfiskmajonnäs
265:-

Pankopanerad krokett på handskalade räkor, scampi och kyckling med mango- och kokosdipp
235:-

Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad julienneskuren ingefära
195:-

Tartar på hängmörad biff  med mirasol- och grapefruktdressing, strimlad shiso, potatischips och friterad schalottenlök
275:-

Sallad

Grönsallad med yozudressing
95:-

Friterad silkestofu, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yuzu- och honungsdressing
205:-

Sashimisallad på rimmad sejrygg, spenat, shizoblad och vårlök med vanilj- och jalapeñodressing
225:-

Soppa

Pumpa- och kokossoppa med chilikokoscrème, bananchips,  195:-rostad kokos och picklad pumpa
195:-

Misosoppa
45:-

Dim Sum / Spring roll

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdipp
38:- / p.p

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås
38:- / p.p

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp
38:- / p.p

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad
45:- / p.p

Bao

Syltad shiitake, krispsallad, citron- och tofucrème
79:- / p.p

Bakad rotselleri med sichuanmajonnäs, pickles och krispsallad
79:- / p.p

Plockad inlagd lax med tōgarashimajonnäs, nashipäron och vårlök
79:- / p.p

Confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök
79:- / p.p

Krispigt fläsk med chilibönsmajonnäs, rödlökspickles, krispig sallad och koriander
79:- / p.p

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles, krispig sallad och koriander
79:- / p.p

Side orders

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
85:-

Ångade edamamebönor med flingsalt
55:-

Marinerade mungbönor
65:-

Chilipicklade tomater
65:-

Grillade shishito-peppar med bonitoflingor
95:-

Gurkkimchi
65:-

Picklad rättika
65:-

Majonnäs
- Chili bean
- Sichuan
- Amarillo
- Tōgarashi
- Bläckfisk

30:- / p.p

Citron- och tofucrème
30:-

Dipp
- Sencha KKH2
- Vanilj och jalapeño

30:- / p.p

Grillat, stir fry och bräserat

Grillad citronconfiterad sötpotatis med citron- och tofucrème, syltad kumquat och saltstekta mandlar
225:-

Plockad torsk, pilgrimsmussla, blåmusslor, forellrom med sake- och musselskum, sjögräsmajonnäs och friterade noriblad
345.-

Lätthalstrad ingefärsmarinerad lax med sake- och hummerreduktion, morotsnudlar marinerade i  yuzu- och honungsvinägrett, torkat laxskinn och yuzusalt
285:-

Grillad pulpo med leche de tigre och torkad persilja
195:-

Halstrade pilgrimsmusslor med arenkharom, brynt smör- och yuzucrème och friterad gräslök
325:-

Krispig anka med ankconfit i chingkiang- och kaffeglace, torkad svartkål, syrad inkokt spetskål, grönkålscremé och ankcrisp
345:-

Stir fry på fläsksida med tofu, chilibeansås, mungbönor, vårlök och friterade fläsksvålar
225:-

Ingefärsbräserade kamben i sichuanglace med vårlök och lime
225:-

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195:-

Misobakad entrecôte med bakad äggula
375:-

Grillad flankstek med BBQ-gochujangsås, coleslaw på pak choy och gurka, koriander och friterade lökringar
325:-

Smådesserter

Beställ in en om du bara är sugen på något litet, eller blanda fler om du vill prova fler smaker.

Chokladklubba med smak av kokos och rom
65:-

Yuzu-tart
65:-

Friterad banan
65:-

Guavakräm och citronbavaroise
65:-

Kaka med lime
65:-

Grönt te-bakelse
65:-

Äppelmousse och kanel-panna cotta
65 :-

Desserter

Kokospannacotta med sorbet på thaibasilika, mangokompott och cashewcrisp
155:-

Chokladfondue med färsk frukt och vaniljglass (ditt val av choklad: mörk, ljus eller vit)
245:-

Thailändsk crème brûlée
125:-

Berns glass och sorbet (1 kula)
45:-

Chokladtryffel
35:- / p.p

Cocktails

Signature Cocktail 148:-

Saucy Citronella
Yamasaki (Japanese whisky), lemon grass, lemon, St. Germaine (elderflower) and sugar

Bartenders, Choice/Favourites 148:-

Tommys, Margarita
(3 flavour choices – classic, pineapple, grapefruit) Olmeca Blanco Tequila, Agave syrup, lime and lime wheel garnish

Madame Raisin
Pisco, elderflower, lime, sugar, fresh grapes

Widowmaker
Irish whiskey, absinthe, lemon, sugar

Penicillin
Laphroaig whisky, honey, ginger, lemon and fresh ginger garnish

Stiff Drinks 148:-

Martinez
Tanqueray gin, Carpano vermouth, Maraschino cherry liqueur, orange bitters and lemon zest

Sazerac
Szerac Rye whisky, sugar, Peychaud bitters, floated in Absinthe and orange zest

Sake Cocktails 148:-

Far Out East
Shochu Sake, small sake, lime, sugar, tonic water, mint and mint spring garnish

Champagne Cocktails 158:-

Ritz Cocktail
Cognac, Cointreau, Maraschino, lemon, champagne

Old Cuban
Havana Club Anejo rum, lime, sugar, mint, Angostura bitters, champagne and mint spring garnish

French 75
Tanqueray gin, Cointreau, lemon, sugar, champagne and lemon zest

Driver Cocktails (non-alcoholic)  59:-

Ginger Fizz
Fresh ginger, apple juice, lemon, sugar and soda water

Berry Smash
Fresh blackberry, fresh raspberry, raspberry puree and ginger ale

 

 Sparkling Glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92/545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102/605:-

Champagne  Glass/bottle

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage  1050:-

N.V. Deutz Brut Classic g 150/b 895/m  1790:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*  3200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*  6200:-

1974 Deutz Brut Millésime*  4600:-

1995 Deutz Brut Classic*  3400:-

2002 Cuvée William Deutz*  1780:-

2008 Deutz Blanc de blancs 1200:-

N.V  Armand de Brignac Brut Gold*  4900:-

2006 Cristal, Louis Roederer 3200:-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2200:-

N.V. Egly-Ouriet brut Tradition 1850:-

N.V. Egly-Ouriet extra brut 2395:-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvee 737 1200:-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cremant 1670:-

2002 Mumm Cuvée R.Lalou 2100:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 895:-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët 1890:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3700:-

2002 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2300:-

2005 Vielles Vignes Crámant, Larmandier-Bernier ECO 1175:-

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane g 150/b 895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé b 955/m 1890:-

N.V. Gosset Grand Rosé* 1020:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2900:-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët m 5555:-

1999 Cuvée William Deutz Rosé 1900:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1900:-

1990 Deutz Rosé* 2400:-

Sake 9 cl

Small Sake, Junmai, 163ml can, Half Dry  122:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet  74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry  94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet  138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet  90:-

Rosé glass/bottle

2014 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France ECO 92/365:-

2013 Chateau De Selle Rose, Dom. Ott Côtes De Provence, France 660:-

White

Light, crispy and dry glass / bottle
2014 Berns House White  92/365:-

2013 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 98/415:-

2013 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Ausustria ECO 102/410:-

2013 Stoneleigh, Pinot Grigio, Marlborough, New Zeeland 460:-

2010 Kobus Chardonnay Havannahills Wine 650:-

Full bodied, fruity and dry glass / bottle
2013 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France  140/560:-

2014 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France  135/550:-

2013 Engel Fernand et Fils, Riesling, Alsace, France ECO  125/495:-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135/510:-

2013 DomaineKuentz-Bas Auxerrois trois Alsace, France ECO 495:-

2011 Saint Bris Vieilles Vignes Clotilde Davenne/Sauvignon Blanc, Bourgogne, France g 140/m 1120:-

Fresh, fruity and semi dry glass / bottle
2014 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland ECO 145/575:-

2013 Georg Breuer Terra Montosa, Rheingau, Germany 170/685:-

2013 Kung Fu Girl, Riesling, Mattawa Columbia Valley, Washington State, USA 130/510:-

2014 Krug'scher Hof Weissburgunder/Riesling "Marie" Germany 125/495:-

NV Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France ECO 130/520:-

2013 Cono Sur, Gewürztraminer, Chile ECO 450:-

2013 Martin Codax Burgans Albarino, Rias Baixas, Spain 455:-

2014 Josmeyer Pinot Blanc “Les Printemps“, Alsace,France ECO 510:-

2013 Engel Fernand et Fils, Pinot Gris, Alsace, France ECO 480:-

Full bodied with sweetness glass / bottle
2013 Trimbach, Gewürztraminer, Alsace, France  475:-

2011 Les Bosquets, Sauvion, Vouvray, France  120/475:-

Fine wine selection, White bottle

2011 Meursault Choche-Duray, Bourgogne France* 3200:-

2014 Georg Breuer, Rüdesheimer Estate Riesling, Germany m 1 285:-

2013 Paumanok Minimalist Chardonnay, Long Island, USA 1 600:-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley, Chardonnay, USA m 1 995:-

2010  Stag ́s Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100:-

2011  Weingut Bernhard Ott, Spiegel/Qvevre Grüner Veltliner* Wagram, Austria 890:- 

 

Red

Light, crispy and dry/ bottle
2012  Clotilde Davenne Bourgogne Pinot Noir, Bourgogne, France 98/415:-

2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 560:-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1380:-

2014 Walnut Collectables Pinot Noir Walnut Block Wines, New Zeeland 650:-

2012 Beune Premier Cru, L Jadot, Bourgogne, France 795:-

Medium bodied and fruity
2014 Berns House Red 92/365:-

2013 Izadi Reserva Bodega Izardi, Rioja, Spain135/540:-

2013 Cartilde & Browne, North Coast, Pinot Noir, USA 170/695:-

2013 Torre del Falasco, Valpoliciella, Superiore, Italy b 545/m 1040:-

2013 Campo Floes, Tempranillo, Tierra de Castilla, Spain 405:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1550:-

2010 W.H. Smith Pinot Noir, Marimar Estate Vineyard* Sonoma Coast, USA 1320:-

2010 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile ECO 1 100:-

Full bodied with soft tannins
2013 Hess Selected Zinfandel, California, USA 140/560:-

2012 Luigi d'Alessandro Borgo Syrah Cortona, Tuscany, Italy 120/450:-

2012 Masi Possessiono Rosso, Veneto, Italy 115/450:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750:-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA m 1160:-

2008 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950:-

Full bodied and opulent
2012 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA 165/660:-

2011 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA  5l 3500:-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy b 1050/m 2060:-

2012 Pinot Nero La Tartufaia Giulia Negro Piemonte, Italy 640:-

2011 Lo Petit de la Casa, Priorat, Spain 640:-

2012 Chateu Charles Smith, Cab/Sauv, Columbia Valley, Washington State, USA 660:-

2006 Chateau Bélar, ler Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France m 2200:-

2009 Dead Arms Shiraz, D'arenberg, Barossa Valley, Australia 950:-

2012/10 Insoglio del Cinghiale, "Super-Tuscan", Tuscany, Italy b 720/m 1 600:-

2012 ROCK Amarone della Valpoliciella, Viticultori, Italy 820:-

2009 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State USA 795:-

2010 Paul Lato "il Padrino" Syrah, Bien Nacido Vineyard, Santa Maria Valley, USA 1650:-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA ECO 900:-

Fine wine selection
2011 Barbaresco, Angelo Gaja, Langhe, Italy*  1950:-

2007 Barberad ́Asti, BriccodellaBigotta, Piemonte, France* 1600:-

2012 Sassicaia Tenuta San Guidos, DOC Bolgheri Tuscany, Italy 2340:-

2003 Charmes-Chambertin, GrandCru, LouisJadot Bourgogne, France*  2200:-

2011 Charmes Chambertin Perot-Minot, Bourgogne, France * 4450:-

2011 Domaine des Lambrays, Bourgogne, France * 2500:-

2009 Château Pichon-LonguevilleComtessedeLalande, Pauillac, France 3800:-

2009 Kapcsándy, Cab/Sauv, NapaValley, Ca,USA* 2455:-

2003 Diamond Creek, Cab/Sauv, VolcanicHill* Napa Valley, USA 2600:-

2013 Paumano Cabernet Franc, Long Island, USA 1180:-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir Willamette Valley, Oregon, USA m 2200:-

2009 Chateau Montelena Montelena Estat, Cabernet Sauvignon Napa Valley, USA 1885:-

Cider

La Cidraie, France  61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (draft beer)  52/66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (draft beer)  57/72:-

Bottled beer 33 cl

Spendrups Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35:-

Mellerud Mellanöl, 4,5% Sweden 53:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2% Sweden 80:-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 69:-

Asahi, Super Dry Lager, 5%, Japan 68:-

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 80:-

Angry Boy Brown Alee, 7%, Japan 105:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30/55:-

Thoreau, Still, Sweden 30/55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Low alcoholic wine glas/flaska

N.V Non alcoholic white wine 40/150:-

N.V Non alcoholic red wine 40/150:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150:-

Yunan, Black Tea, China 35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40:-

Sencha, Green Tea, Japan 45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45:-

Jasmin, Green Tea, China 45:-

Lapsang, China 45:-

Silver Needle, White Tea, China 45:-

Coffee starts at: 35:-

Calvados per cl

Busnel VSOP  29:-

Busnel hors d’age 12 ans  32:-

Coeur de lion fine  27:-

Coeur de lion hors d’age  36:-

Coeur de lion 1973  60:-

Cognac per cl

Grönstedts EXTRA  48:-

Grönstedts VSOP  29:-

Hennessey XO  95:-

Remy Martin VSOP 40:-

Martell VS  29:-

Martell VSOP  38:-

Martell cordon bleu  58:-

Bourbon & Tennessee Whiskey per cl

Four Roses, Kentucky 27:-

Knob Creek, Kentucky 38:-

Makers Mark, Kentucky 29:-

Woodford Reserve, Kentucky 32:-

Jack Daniels Old No 7, Tennessssee 28:-

Jack Daniels Gentleman, Tennessssee 33:-

Jack Daniels Single Barrel, Tennessssee 35:-

Sazerac Rye, Tennessssee 35:-

Wild Turkey Rye, Kentucky 28:-

Irish Whiskey per cl

Jameson 29:-

Japanese Whisky per cl

Hibiki 17 Yo, Suntory 41:-

Scotch Blended Whisky per cl

J&B Rare 27:-

Ballantines 27:-

Scotch Single Malt Whisky per cl

Glenkinchie, Lowland 32:-

Talisker 10 Yo, Island 32:-

Oban 14 Yo, Coastal West Highland 36:-

Glenmorangie, Highland 32:-

Cragganmore, Speyside 30:-

Dalwhinne, Highland 34:-

Lagavullin 16 Yo, Islay 38:-

Laphroaig, Islay 30:-

Glenlivet 12 Yo / 18 Yo, Speyside 28/34:-

Bowmore 12 Yo, Islay 29:-

Glenfiddich 12 Yo, Speyside 31:-

Aberlour, Highland 32:-

Grappa per cl

Fior Di Vite, Ramazzotti  31:-

Rom per cl

Captain morgan black, Jamaica 28:-

Bacardi Superior, Bahamas 27:-

Bacardi Reserva, Bahamas 28:-

Havanna Club, 3 anôs, Cububa 28:-

Havanna Club, 7 anôs, Cububa 32:-

Havanna Club Barrel Proof, Cububa 34:-

Ron Zacapa Centenario, Guatemala 37:-

Ron Zacapa XO, Guatemala 62:-

Angostura 1919 8 yo, Trinidad 29:-

Gosling’s, Bermuda 32:-

Tequila de Mexico per cl

Olmeca Blanco 27:-

Olmeca Resposado 29:-

Jose Cuervo Reserva De La Familia 60:-

Patron Silver 33:-

Los Tres Tonos 42:-

Tequila Arette Gran Clase 58:-

Vodka & Gin per cl

Absolut Elyx, Sweden 37:-

Absolut Vodka, Sweden 27:-

Grey Goose Vodka, France 36:-

Grey Goose Vodka, (4,5 liter bottle) France 16 000:-

Ciroc Vodka, France 36:-

Stolichnaya Black Vodka, Russia 31:-

Monkey Gin, Germany 45:-

Beefeater Gin, UK 27:-

Beefeater 24 Gin, UK 37:-

Tanqueray Gin, UK 29:-

Tanqueray 10 Gin, UK 42:-

Plymouth Gin, UK 31:-

Hendrick’s Gin, USA 36:-

Bitters per cl

Averna, Italy 28:-

Aperol, Italy 25:-

Gammel Dansk, Denmark 28:-

Fernet Branca, Italy 28:-

Fernet Branca Menta, Italy 28:-

Jägermeister, Germany 28:-

Campari, Italy 28:-

Chartreuse, France 28:-

Yum Cha

Yum Cha betyder ”att dricka te” på kantonesiska. Välkommen till Berns Asiatiskas kinesiska afternoon tea. Måndag - fredag 14:00 - 17:00 ( fredagar till kl. 16.30).

Valfritt te

3 x dumplings

Berns dessert buffé
265 :-

Endast Berns dessert buffé
160 :-

Dumplings

Kyckling, fläsk/jordnöt, vegetarisk

Dessertbuffé

Blandade godsaker från Berns konditori, t.ex. chokladmousse, snickerskaka, chokladtryfflar, Thai creme brûlée, vaniljpannacotta och fruktsallad

Te

Berns jubileumste
45 :-

Berns jubileumste på burk
150 :-

Lapsang, svart te, Kina
35 :-

Sencha, grönt te, Japan
45 :-

Gen mai cha, grönt te, Japan
45 :-

Oolong, Tie kvan yin, Kina
40 :-

 Jasmin, grönt te, Kina
45 :-

Silver needle, vitt te, Kina
45 :-

Rooibos naturell, rött te, SA
35 :-

Dryckesförslag

Deutz Champagne, per glas
150 :-

Tusker mellanöl
64 :-

Bundaberg Ginger Beer (alkoholfri),
50 :-

Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite
35 :-


TAKE AWAY

Vill du bjuda dina gäster på något extra gott? Beställ Berns Asiatiska take away.

Berns Asiatiska erbjuder ett flertal rätter som du enkelt kan beställa och avnjuta var du vill. Välkommen!

Beställ take away lunch

Vardagar 11.40 - 15.00

Beställ take away á la carte

Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 11.40 - 15.00.

Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Lunchmeny
Edamamebönor, 50 :-
Misosoppa, 35 :-
Sushi 10 bitar, 160 :-
Extra bit, 20 :-
Bulgogi - stekt skivad entrecôte med pickles och gochujangsås, 215 :-
Bakat 64-gradersägg med avokado, sichuandressing, friterad tofu och vattenkrasse, 195 :-
Friterade kikärtsbollar med yuzu- och edamamepuré, misomajonnäs, 175 :-
Pocherad torsk, räk- och kokossås, bakad morot, handskalade räkor, koriander- och limeolja, 235 :-
Grillade lammracks med picklad tomat- och gurksallad, rökt masala-curry och friterad lök, 255 :-
Apelsin- och koriandersmaksatt fläskbuljong med MSC-räka och fläsksida, mungbönor, vårlök, tomat och chili, 225 :-
Shinkansen Lunch
Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och nishikiris, 175 :-
Sticky chicken korean style med hackad koriander, vårlök och rostade cashewnötter, 185 :-
Berns Konditori
Hemgjorda patisserier, 160 :-
Med lunch, 70 :-

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00.
Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Sushi/Nigiri
Sushi, 5 pieces (Chef’s choice), 140 :-
Sashimi, 5 pieces (Chef’s choice), 150 :-
Sushi/Maki
California roll, 150 :-
Veggie roll, 150 :-
Berns Asian roll, 315 :-
Sushi chef special
Moriawase, 265 :-
Grand Sushi plate, 645 :-
Grand Nigiri plate, 30 pieces, 795 :-
Miso soup, 40 :-
Smårätter
Ångade grönsaker efter säsong med Sean Connery-dressing, 195 :-
Ceviche på torsk med kombuinkokt sötpotatis, avokadocrème och krispig canchamajs, 215 :-
Nanban-zuke - japansk picklad lax med shizokrasse, syltad rödlök och togarashimajonnäs, 185 :-
Ceviche på pilgrimsmussla, hummer och calamares med citron- och jalapeñodressing, selleri, canchamajs och bläckfiskmajonnäs, 265 :-
Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad julienneskuren ingefära, 195 :-
Tartar på hängmörad biff med mirasol- och grapefruktdressing, strimlad shiso, potatischips och friterad schalottenlök, 275 :-
Sallad
Grönsallad med yozudressing, 95 :-
Friterad silkestofu, aji-amarillomajonnäs, sallad på nashipäron, gurka med yuzu- och honungsdressing, 205 :-
Sashimisallad på rimmad sejrygg, spenat, shizoblad och vårlök med vanilj- och jalapeñodressing, 225 :-
Soppa
Misosoppa, 45 :-
Dim Sum / Spring roll
Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdipp, 38 :-
Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås, 38 :-
Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp, 38 :-
Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter45:- p.p.och isbergssallad, 45 :-
Bao
Syltad shiitake, krispsallad, citron- och tofucrème, 79 :-
Bakad rotselleri med sichuanmajonnäs, pickles och krispsallad, 79 :-
Confiterat anklår med koreansk päronglaze och picklad rödlök, 79 :-
Plockad inlagd lax med tōgarashimajonnäs, nashipäron och vårlök, 79 :-
Krispigt fläsk med chilibönsmajonnäs, rödlökspickles, krispig sallad och koriander, 79 :-
Pulled beef med tōgarashimajonnäs, rödlökspickles, krispig sallad och koriander, 79 :-
Grillat, stir fry och bräserat
Grillad citronconfiterad sötpotatis med citron- och tofucrème, syltad kumquat och saltstekta mandlar, 225 :-
Lätthalstrad ingefärsmarinerad lax med sake- och hummerreduktion, morotsnudlar marinerade i yuzu- och honungsvinägrett, torkat laxskinn och yuzusalt, 285 :-
Grillad pulpo med leche de tigre och torkad persilja, 195 :-
Krispig anka med ankconfit i chingkiang- och kaffeglace, torkad svartkål, syrad inkokt spetskål, grönkålscremé och ankcrisp, 345 :-
Stir fry på fläsksida med tofu, chilibeansås, mungbönor, vårlök och friterade fläsksvålar, 225 :-
Ingefärsbräserade kamben i sichuanglace med vårlök och lime, 225 :-
Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander, 195 :-
Misobakad entrecôte med bakad äggula, 375 :-
Grillad flankstek med BBQ-gochujangsås, coleslaw på pak choy och gurka, koriander och friterade lökringar, 325 :-
Side orders
Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling, 85 :-
Ångade edamamebönor med flingsalt, 55 :-
Marinerade mungbönor, 65 :-
Chilipicklade tomater, 65 :-
Grillade shishito-peppar med bonitoflingor, 95 :-
Gurkkimchi, 65 :-
Picklad rättika, 65 :-
Chili bean-majonnäs, 30 :-
Sichuanmajonnäs, 30 :-
Amarillomajonnäs, 30 :-
Tōgarashimajonnäs, 30 :-
Bläckfiskmajonnäs, 30 :-
Citron- och tofucrème, 30 :-
Sencha KKH2-dipp, 30 :-
Vanilj- och jalapeñodipp, 30 :-
Desserter
Chokladklubba med smak av kokos och rom, 65 :-
Yuzu-tart, 65 :-
Kaka med lime, 65 :-
Grönt te-bakelse, 65 :-
Chokladtryffel, 35 :-
0 :-
0 :-

Magishow

Kombinera magishow med boende på fantastiska Berns Hotel!

Läs mer


Sportlov med Berns Hotel

Stanna längre och betala mindre på Berns Hotel.

Läs mer


SVENSKT TENN

Boka Svenskt Tennpaket och du får vackra glasunderlägg.

Läs mer


Påsk med Berns!

I priset ingår frukostbuffé, en halvflaska Champagne, påskgodis och wifi.

Läs mer



white_guide
Arets-Restaurang
CMYK-vit-bakgrund-1
Miljöklassad

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se

KÄLLARMÄSTARE

Johan H Lindkvist
Email: johan.lindqvist@berns.se