Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Elias Eliasson, restaurangchef Berns Asiatiska

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 02.00
(köket stänger kl. 24.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250 kr
Frukostbuffé – Barn 4-12 år 125 kr

LUNCH

Vardagar
11.30 – 15.00

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
395 kr
Upp till 6 år 125 kr
7 år – 12 år 215 kr

 

 


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

SET MENUS

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.



BERNS ASIATISKA MENU

795/pp


Sushikockens val av sushi och sashimi

Dim sum fylld med kyckling och räka
Med lime zest, vårlök och mandusås

Wonton fylld med fläsk, vattenkastanj och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterade calamares med citron- och chilidip

Halstrad röding med gochujangäggcrème, friterad schalottenlök och koriandergurka

Grillad flankstek med koreansk bbq-ketchup, pankopanerade lökringar och gohakrasse

Sötsak


VEGETERIAN MENU

725/pp

Sushikockens val av vegetarisk sushi

Lime- och chilipickelsallad

Sesampicklad gurka

Gyoza fylld med edamame, shiitakesvamp, yuzu och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger

Grillad ananas med gochujang- och rökt tomatsås och friterad schalottenlök

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterad silkestofu med aji-amarillomajonnäs och sötsyrlig äppel- och gurksallad

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip

Ljummen semi-torkad rödbeta med urfa biber-vinägrett, lotusrotschips, tofu- och rödbetscrème

Sötsak

MAKI

HOTATE ROLL 

Halstrad, pilgrimsmussla och forellrom
Seared with scallop and trout roe
225

CALIFORNIA ROLL
Snow crab och avokado
Snow crab and avocado
185

SPICY TUNA ROLL
Tonfisk, chilimajonnäs, avokado
Tuna, chilli mayonnaise, avocado
215

SEARED SHAKE ROLL*
Halstrad ”inside-out” med lax och cream cheese
Seared ”inside-out” with salmon and cream cheese
245

CRISPY SPICY TUNA ROLL*
Pankofriterad med tonfisk, chilimajonnäs Panko fried maki with tuna, chilli mayonnaise

P-O SPECIAL*
”Inside-out” med lax och tonfisk, avokado
”Inside-out” with salmon and tuna, avocado

TEMPURA EBI ROLL*
Tempurafriterad scampi MSC
Tempura fried prawn MSC

BERNS ASIATISKA ROLL*
Tempura ebi, snow crab, kockens val av fisk Tempura ebi, snow crab, chef’s choice of fish

VEGGIE ROLL
Gurka, avokado
Cucumber, avocado

TEMPURA VEGGIE ROLL
Tempurafriterad maki med gurka och avokado Tempura fried maki with cucumber and avocado

HARICOTS VERTS ROLL*
Vitlöksfrästa haricots verts och ostronskivling Garlic fried haricots verts and oyster mushrooms

NIGIRI

Lax Salmon
38/pc

Tonfisk Tuna
45/pc

Scampi (MSC) Prawn (MSC)
45/pc

Sachalinmussla Surf clam
38/pc

Åttarmad bläckfisk Octopus
38/pc

Taggmakrill Yellowtail
45/pc

Pilgrimsmussla Scallop
45/pc

Avokado Avocado
38/pc

Blåfenad tonfisk Blue fin tuna
Otoro /Maguro
Daily pice

SASHIMI

Sushi chef’s choice (5pc)
165/pc

Sashimi special (9pc)
205/pc 

Sashimi Moriawase
325/pc

Sashimi salad
265/pc

Blåfenad tonfisk Blue fin tuna
Otoro/Maguro
Daily price

SPECIALS
Sushi (5pc)
165

Lax nigiri (10pc) Salmon nigiri (10pc) Sushi Moriawase (12pc)
260

Maki sampler (18pc) *Included maki pieces Grand sushi and sashimi (25pc)
545

Grand nigiri (30pc)
675

Miso soup
45

Under våra kristallkronor serverar vi en fantastisk frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter och dukar upp en och annan överraskning från vårt kök.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08-56632767.

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé
250 :-

Frukostbuffé - barn 4-12 år
125 :- 

Smörgås, juice, kaffe eller te
105 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
95 :-

Berns hälsotallrik - Frukt med keso och hälsobröd, juice shot och te
175 :-

Omelett med fyllning (ost/skinka)
125 :-

Naturell omelett
105 :-

Amerikanska pannkakor med lönnsirap
95 :-

French toast
75 :-

Gröt
65 :-

Lunch serveras vardagar 11.30-15.00

Veckans lunch

Edamamebönor
55 :-

Misosoppa
40 :-

Grönsallad
55 :-

Sushi, 10 bitar
175 :-

Kockens val av nigiri, 10 bitar
245 :-

Spicy tuna roll
205 :-

Seared shake roll
235 :-

Extra nigiri
25 :-

Stekt kimchi med udonnudlar, inari-tofu, vårlök och koriander
220

Halstrad koljafile och vitlöksfrästa gambitas i het fisk- och skaldjursbuljong med ångade buns
255

Stirfry på fläskfärs och bläckfisk med chili, citrongräs, limeblad och rostade jordnötter
225

Grillad kalventrecôte med lime- och koriandergremolata, confiterad sötpotatis och grillad lime
275

Asiatiska klassiker

Edamame- och tofu fritters med sötpotatispuré, mango- och chilidip
185 :-

Dakgangjeong - sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195 :-

Stekt torskrygg, brynt susdachismör och omelett med udonnudlar och räkor
345:-

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs, bonitoflingor och friterade fläsksvålschips
195 :-

Thaiköttbullar med marinerade grönsaker
195 :-

Misobakad entrecôte med bakad äggula och ris
375 :-

Berns Bento Box

California roll, halstrad kolja, japansk nudelbuljong, stir-fry fläsk och bläckfisk, dakgangjeong, grillad kalventrecôte och dessertbuffé
285 :-

Dezato

Hemgjorda pâtisserier
160 :-

Med lunch
  70 :-

Boka bord

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 395 :-
Barn till och med 6 år 125 :-

7-12 år 215 :-


Meny


Dessertbuffé med hemgjorda bakverk
från Berns konditori ingår.

Het picklessallad

Wegme yakisoba

Friterad tofusallad

Asiatisk omelett

Veg tempura

Tofu stir fry vegan

Tzay tikka masala

Vegetarisk dumpling

Marinerade grönsaker

Misosoppa

Veg roll

Haricots verts roll

California roll

Salmon roll

Crispy spicy tuna roll

Laxnigiri

Laxnigiri med chilimajonnäs

Sashimi – tonfisk

Sashimi – pilgrimsmussla

Sashimi - lax

Ostron med röd curry-relish

Fish cakes med sweet chilisås

Shake-nanban-zuke

Japansk räkdumpling

Chili- och tamarindstekt kycklingspett

Berns asiatiskas caesarsallad med friterad fläsksvål

Dakgangjeong - krispig sötstark kyckling

Tom ka gai - thailändsk kyckling- och kokossoppa

Friterad kycklingdumpling

Japansk nötfärsdumpling

Lammdumpling

Biffsallad med chinkiang- och jalapeñodressing

Thaiköttbullar I rödcurry

Grillad marinerad fläskkarré

Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant. Välkommen!


DIM SUM/SPRING ROLL

Gyoza fylld med edamame, shiitakesvamp, yuzu och ingefära.
Med soja- och 
chinkiangvinäger
39/st

Dim sum fylld med kyckling och räka
Med limezest, vårlök och mandusås
39/st

Wonton fylld med fläsk, vattenkastanj och ingefära
Med soja- och chinkiangvinäger
39/st

Friterad vegetarisk vårrulle, örter och salladsblad
Med sweet chilisås
45/st

BAO

Grillad ananas med gochujang- och rökt
tomatsås och friterad schalottenlök

79/st

Långbakad fläsksida i blackbeansås och pickles
79/st

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad
79/st

VEGETARISKT 

Tempurafriterad avokado med yuzu- och sojadip
175

Pankopanerad silkestofu med sötsyrlig äppel- och
gurksallad och aji-amarillomajonnäs
195

Ljummen semi-torkad rödbeta med urfa
bibervinägrett, lotusrotchips, tofu- och rödbetscrème
175

Japansk buljong med undonnudlar, tofu och shiitakesvamp
145

Stir-fry på tofu, rödlök, hoisinsås och cashewnötter
175

 FISK/SKALDJUR

Friterade calamares med citron- och chilidip
165

Grillad pulpo i leche de tigre med bakad sötpotatis
185

Halstrad kammussla med brynt sudachismör,
arenkharom och krispigt sjögräs

195

Ceviche på torsk, tomat och chili med
friterade glasnudlar och dill

205

Halstrad röding med gochujangäggcrème,
friterad schalottenlök och koriandergurka
205

Laxsashimi med yuzu- sesamsojadressing,
karamelliserad lök och shizokrasse
175

FÅGEL

Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195

Stekt ankbröst med äpple- och spetskålsbuljong,
rostad shiitakesvamp och torkade äpplen
195

KÖTT

Grillad flankstek med koreansk bbq-ketchup,
pankopanerade lökringar och gohakrasse
195

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195

Grillad karré på Ibericogris med tamarind- och chiliglace, torkad vitlök
175

Misobakad entrecôte med bakad äggula (300g)
375

SIDORÄTTER

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
85

Sesampicklad gurka
65

Ångade edamamebönor med koreanskt flingsalt
65

Lime- och chilipickelsallad
70

Misosoppa
45

Japansk omelett med udonnudlar, vårlök och gochujangcrème
95

Som Tam – grön papayasallad med cashewnötter
115

Togarashikryddad matbanan med shizo- tomat och limedip
125

DESSERTER

Friterad bao med mangokompott, calamansicréme och choklad
125

Mörk choklad-panna cotta med
kokosmaräng och ingefärsglass
155

Säsongens frukter och bär med maränger och mjölkchokladdip
150

Chokladtryffel
35/st

Berns glass och sorbet (fråga din servitör om kvällens utbud)
45/kula

SMÅTT OCH GOTT

Komponera din egen dessert av dessa
68/st

Yoghurt-panna cotta med hallon- och litchigelé och chokladsmulor
Pankofriterade ananas med kokosdip
Thailändsk crème brûlée

Cocktails

Signature Cocktail 152 :-

Japanese Roulette 
Star of Bombay, Sake, Litchi, Mint, Passion Fruit Syrup, Lime, (cB)

New Style 152 :-

S.M.I.P.
Berns’ Secret Home Made Pimm’s, Summer Fruits, Ginger Ale

THE TEAQUILA DRINK
Tequila, Lapsang Souchong Tea Syrup, Salted Pineapple Rock Candy, Lime Juice

FRENCH CONNECTION
Calvados, Apricot Brandy, Hibiscus, Lemon

GIN-GER RED MAN
Gin, Red Paprika, Mint, Gomme, Lemon, Ginger Beer Float

NO. 23
Ron Zacapa (23yr old), Averna, Fernet Branca Menta, Lemon Twist

RHUBARB AND THE GREEK
Vodka, Galliano Vanilla, Rhubarb, Lemon, Yoghurt

Old School 146 :-

OLD FASHIONED
Bourbon, Sugar, Bitters

CLOVER CLUB
Gin, Raspberries, Lemon, Sugar, Egg White

AVIATION
Gin, Maraschino, Violette, Lemon

TORONTO
Rye, Fernet Branca, Maple Syrup

SOUTH SIDE
Gin, Mint, Lime, Sugar

BLOOD AND SAND
Scotch, Sweet Vermouth, Cherry Heering, Orange Juice

DAQUIRI
Rum, Lime, Sugar

BOULVARDIER
Bourbon, Campari, Sweet Vermouth

Champagne Cocktails 152 :-

Old Cuban
Dark Rum, Mint, Lime, Honey, Champagne

England vs French
Gin, Elderflower, Cucumber, Lemon, Sugar, Champagne

Sparkling Italian
Bourbon, Limoncello, Lemon, Sugar, Champagne

 Sparkling glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92/545 :-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102/605 :-

Champagne glass/bottle

N.V. Perrier Jouët Grand Brut g 150/b 895/m 1 790 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Jeroboam (3 liter)* 3 095 :-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët
1 890 :-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3 700 :-

N.V Armand de Brignac Brut Gold
4 900 :-

2006 Cristal, Louis Roederer
3 200 :-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200 :-

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage 1 050 :-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*
3 200 :-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*
6 200 :-

1974 Deutz Brut Millésime* 4 600 :-

1995 Deutz Brut Classic* 3 400 :-

2002 Cuvée William Deutz* 1 780 :-

2009 Deutz Blanc de Blancs 1 200 :-

N.V. Egly-Ouriet Brut Tradition
1 850 :-

N.V. Egly-Ouriet Extra Brut 2 395 :-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvée 737 1 200 :-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cramant 1 670 :-

2002 Mumm Cuvée R. Lalou
2 100 :-

2004 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300 :-

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane g 150/b 895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé
b 955/m 1 890:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900:-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët m 5 555:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé
1 900:-

Sake 9 cl

Enter Black Sake cup Honjozo-style "Richie Hawtin" 18cl 180 :-

Ori, Nigori-Sake, Sweet 74 :-

Fukuju, Junmai-Ginjo,
Half Dry 94 :-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet 138 :-

Kishu Monogatari Plum Sake,
Sweet 90 :-

Rosé glass/bottle

2015 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France (ECO) 92/365 :-

2015 Whispering Angel, Caves D'Esclans, France
g 135/b 550/m 1 100 :-

White

Light, crispy and dry glass/bottle
2015 Berns House White 92/365 :-

2015 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Austria (ECO) 102/410 :-

2015 Kuentz Bas Riesling Tradition, Alsace, France (ECO) 125/495 :-

2015 Graffigna Centario Pinot Grigio, San Juan, Argentina 380 :-

2014 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 415 :-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385 :-

Full bodied, fruity and dry glass/bottle
2014 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France 140/560 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 135/550 :-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135/510 :-

2014 Ponzi Vineyards, Pinot Gris, Oregon, USA 140/560 :-

2014 Lignum Blanc, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 440 :-

2012 Omero Cellars Chardonnay, Oregon, Willamette Valley,
USA 840 :-

2013 Paumanok Minimalist Chardonnay, Long Island,
USA 1 600 :-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley, Chardonnay, USA m 1 995 :-

2010 Stag's Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100 :-

2014 William Hill Winery, Chardonnay, Napa Valley,
USA 630 :-

Fresh, fruity and semi dry glass/bottle
2015 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland (ECO) 145/575 :-

2014 Georg Breuer Rüdesheimer Estate Riesling, Germany
150/m 1 285 :-

2014 Krug'scher Hof Weissburgunder/Riesling "Marie", Germany 125/495 :-

N.V. Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France (ECO) 130/520 :-

2012 Domaine Zind-Humbrecht Riesling Heimbourg, France (ECO) 810 :-

2014 Georg Breuer Nonnenberg Riesling, Germany 1 025 :-

Red

Light, crispy and dry glass/bottle
2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 135/560 :-

2013 Cartilde & Browne, North Coast, Pinot Noir, USA 170/695 :-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1 380 :-

2014 Walnut Collectables Pinot Noir Walnut Block Wines, New Zeeland 650 :-

2011 Beaune Premier Cru Toussaints, L Jadot, Bourgogne, France 795 :-

2012 Savigny-les-Beaune 'Le Village', Henri de Villamont, Bourgogne, France 670 :-

Medium bodied and fruity glass/bottle
2015 Berns House Red 92/365 :-

2013 Langhe Nebbiolo PININ, Borgogno, Piemonte Italy 110/430 :-

2013 Côtes-du-Rhône Notre Dame de Cousignac, France
(ECO) 95/395 :-

2013 Omero Cellars Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley,
USA 840 :-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385 :-

2014 Mariunna Bodega Sierra Norte, Valencia, Spain (ECO) 410 :-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550 :-

2010 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710 :-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile
(ECO) 1 100 :-

2011 Charmes Chambertin Perot-Minot, Bourgogne, France* 4 450 :-

2011 Nuit-Sanit-Gergeges 1:erCru La Richemon Perot-Minot, Bourgogne, France 1 895 :-

2013 MacMurray Ranch, Pinot Noir, California, USA 590 :-

2013 Paumano Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180 :-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir Willamette Valley, USA (ECO) m 2 200 :-

Full bodied with soft tannins glass/bottle
2013 Lignum Negre, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 110/440 :-

2013 Hess Selected Zinfandel, California, USA 140/560 :-

2011 Izadi reserva Bodega Izardi, Rioja, Spain 540 :-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750 :-

2013 Domaine de Naly Châteauneuf-du-Pape, France
m 1 290 :-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley,
USA m 1 160 :-

2009 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950 :-

2009 Château pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France 3 800 :-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California, USA* 2 455 :-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600 :-

Full bodied and opulent glass/bottle
2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Costal Region, South Africa (ECO) 150/608 :-

2012 Poggio al Tesorom, Sondraia, Bolgherri, Italy 180/720 :-

2008 Barolo LISTE , Borgogno, Piemonte, Italy 1 050 :-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy
b 895/m 1790 :-

2011 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA 5 liter 3 500 :-

2012 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA 660 :-

2006 Chateau Bélar, 1er Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France m 2 200 :-

2009 Dead Arms Shiraz, D'arenberg, Barossa Valley, Australia 950 :-

2012 ROCK Amarone della Valpoliciella, Viticultori, Italy 820 :-

2011 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795 :-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA (ECO) 900 :-

2012 Sassicaia Tenuta San Guidos, DOC Bolgheri Tuscany,
Italy 2 340 :-

2013 Chateau Montelena Montelena Estat, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA (ECO) 1 885 :-

Dessert wine glass

2014 Soellner Sweet Riesling, Georges Duboeuf, Austria 95 :-

2008 Muscat Baumes de Venise, Ogier, France 95 :-

2010  Chateau Bouscassé, Brumaire Novembre, Petit Manseng, France 105 :-

2011  Mas Janeil, Lurton, Maury, France 95 :-

Cider

La Cidraie, France 61 :-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands 52/66 :-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden 57/72 :-

Bottled beer 33 cl

Grängesberg Light Beer 2,1%, Sweden 35 :-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35 :-

Mellerud Medium Strength Beer, 4,5% Sweden 53 :-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2%
Sweden 80 :-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 69 :-

Yo-Ho, Suiyoubi No Neko, Belgian White, 4,5%, Japan 70 :-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64 :-

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 80 :-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden
30/55 :-

Thoreau, Still, Sweden 30/55 :-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35 :-

Bundaberg Ginger Beer 50 :-

Red Bull 50 :-

Nigirum, Black currant drink (ECO) 50 :-

Jus de Pommes, Apple juice, 75cl (ECO) 150 :-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine 40/150 :-

N.V Non alcoholic red wine
40/150 :-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35 :-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150 :-

Yunan, Black Tea, China 35 :-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35 :-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40 :-

Sencha, Green Tea, Japan 45 :-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45 :-

Jasmin, Green Tea, China 45 :-

Lapsang, China 45 :-

Silver Needle, White Tea,
China 45 :-

Coffee 35 :-

Espresso/macchiato 30 :-

Espresso/double macchiato 35 :-

Cappuccino 35 :-

Caffe Latte 38 :-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila asian@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


Stay longer, save more

Få upp till 25% rabatt på ditt boende!

Läs mer


24h på Berns!

Brunch, trerättersmiddag, nattklubb, hotellövernattning och frukost!

Läs mer


The Book of Mormon

Kombinera din hotellvistelse med musikalen The Book of Mormon!

Läs mer


VIP med Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer



white_guide
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning idag, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00 eller maila asian@berns.se.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

KÖKSMÄSTARE

Fredrik Krook

Email: fredrik.krook@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se