Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Låt dig förföras av Berns Asiatiska till frukost, lunch, afternoon tea, middag och brunch. I den överdådiga salongen bjuds det på rätter som sashimi, ångkokt dim sum, helgrillad gös och grillad svartådalsbiff med shiso. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Torsdag-lördag bjuder Lee Cassö in dj’s för att skapa den rätta stämningen för dig.

Välkommen till Asiatiska, hjärtat av Berns nöjespalats!

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 03.00
(köket stänger kl. 23.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
355:- inkl. bryggkaffe/te
upp till 6 år 110:- från 7 år till och med 13 år 190:-

YUM CHA – AFTERNOON TEA

Måndag – torsdag
14.00 – 17.00 (fredag till kl. 16.30)


Intyget Certificate of Excellence
Vinnare 2013

white_guide

Arets-Restaurang

CMYK-vit-bakgrund-1

Miljöklassad

radda_varlden


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn

Standupmeny

Vitlöksfrästa haricotsverts med friterad ostronskivling
 
Stekt kycklingdumplings med mandusås
 
Stekt fläsk-och jordnötsdumpling med ingefärsdipp


Sallad chicken cashew
 
Koriander-glaserade revbensspjäll med syrad papaya


 Chokladtryffel

Show + matpaket 595:- + serviceavgift

 

Läs mer om Standup på Berns här>>

Berns Avsmakningsmeny

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


Meny

Sushi - ett urval från sushibaren - sashimi, nigiri, maki och ceviche

Råbiff med fine de claire-ostron, svart trumpetsvamp, rostade macadamianötter och kimizusås

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp

Berns pankofriterade ”wallenbergare” med MSC-tigerräkor, örtsallad, nuoc cham och brynt smör

Vietnamesisk hummerbisque med plockad skrei, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba

Naked lamb med yunanesisk salsa och rostad auberginsallad

Grand dessert

Set meny 695:- p.p.

Sake
Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry

Vitt vin
2013 Engel Fernand et Fils, Riesling, Alsace, France ECO

Rött vin
2010 Lemelson Vineyards, Thea’s Selection Pinot Noir, Willamette Valley, Oregon, USA ECO

Dessertvin
2011 Château Roumieu, Sauternes, France

Selected wines 495:- p.p.

Vi har en fantastisk frukostbuffé där du bland annat kan hitta nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter. På vardagar kan du få en nygräddad våffla serverad, eller till och med grädda den själv.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08 – 566 322 00.
Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé

250 :-

Amerikanska pannkakor m ed lönnsirap
60 :-

French Toast
50 :-

Gröt
45 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
88 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
78 :-

Veckans lunch

Edamemebönor
45 :-

Sushi 10 bitar
140 :-

Misosoppa
25 :-

Sashimisallad på Cobia med het tomat-chilidressing med noricrisps
170:-

Crispy BBQ ankbröst i kyckling- och fläskbuljong med ramennudlar, shiitake och grönsaker
190:-

Vegetarisk paneng curry med okra, aubergine, thaibasilika och roti
145:-

Kyckling Bibimbap
170:-

Pankofriterad fläskmakirulle fylld med rostad nori, kinakål, shisoblad och ton katsu sås
155:-

Confiterad röding med kimizusås och vitlöksfräst spenat
195 :-

Grillad Svartådalsbiff med wasabi-potatissallad med koriandersky
220:-

 

Shinkansen lunch

Yamagata roll
115 :-

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris
145:-

Vegetariska vårrullar med sweet chilisås, örter och isbergssallad
155 :-

 

Berns Bento Box

Confiterad röding, Crispy ankbröst i buljong, Svartådalsbiff, Sashimisallad, Vegetarisk vårrulle, California roll

-desserter från buffén-
275 :-

Berns konditori kl. 12:00 - 17:00

Hemgjorda patisserier
160 :-

Med lunch
  70:-

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 355 :-
Barn till och med 6år 110 :-

7-13 år 190 :-

 


Meny

Välkommen till vår Asiatiska brunch! Brunchen kostar 355 kr och inkluderar kaffe & te. (Barn upp till 13 år - 110kr)

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Miso soppa

Sushikockens val av sushi/ sashimi

Chicken Cashew

Ostron Serveras med dip på hackad chili, koriander, brunoise rödlök, fisksås och lime

Tomat- och myntasallad med chili

Thai Caesar sallad Romansallad med Sean Connery dressing och marinerad tofu

Laab moo Sallad på chili och limemarinerad fläskkarre med rostad rispulver och mynta

Japansk inkokt lax med syltad röd lök och svarta sesamfrön

Dumplings Tre olika dumplings med nötfärs, räkor eller kyckling, antingen stekta. friterade eller ångade.

Siu Pau, degknyten fyllda med bbq fläsk

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås Vegetarisk grönsaks pankaka med zuccini, morot, salladslök och paprika

Ägg nudel caramel stir fry med tofu

Vegetarisk indisk gryta med aubergine, potatis och panir

Laxvårrullar med sallad och örter

Hoisin Ribs Revbensspjäll i hoisin sås med sesamfrön

Thaiköttbullar med röd curry och syltade grönsaker

Tom ka gai, Thailändsk kokossoppa med kyckling, koriander och röd chili

Snabbstekt tzay med ananas, cashewnötter och salladslök

Pankofriterade laxfenor med citron

Grillade kycklingspett med massaman jordnötsås, kroepoek och atjar

Sesamgrillad flapsteak med chilimajonnäs

Jasminris

Kai Seki

Menyerna på Berns är skapade efter ett tillagningssätt som kallas Kai seki, vilket betyder het sten. Det är även ett begrepp för det välmående eller välbehag som uppnås när måltiden är en delad upplevelse. Smaklig måltid!

Sushi - Nigiri

Salmon nigiri, 10 pieces
260 :-

Amaebi Sweet Shrimp
  38:-

Ebi Shrimp
45 :-

Hokkigai Surf Clam
38 :-

Black Cod
38 :-

Shake Salmon
38 :-

Tako Octopus
38 :-

Hamachi Yellowtail
45 :-

Hotate Scallop
45 :-

Sushi - Maki

Hotate Roll
185 :-

California Roll with Snow Crab
150 :-

Spicy Albacore Roll
185 :-

Spicy Albacore Roll new style
205:-

Crispy Spicy Albacore Roll
205 :-

Shake Roll new style
190 :-

Po Special
235 :-

Tempura Ebi Roll
225 :-

Berns Asian Roll
  315:-

Soft-shell new style
305:-

Vegetarisk sushi

Nigiri Avocado
38 :-

Hosomaki, Cucumber
90 :-

Veggie Roll
150 :-

Tempura Veggie Roll
190 :-

Haricots Verts Roll
150 :-

Sashimi

Sashimi, 5 pieces (Chef’s choice)
150:-

Berns new style
175:-

Sashimi new style
165:-

Sashimi Moriawase
325:-

Sushi Chef Special

Sushi, 5 pieces (Chef’s choice)
140 :-

Shake Wasabi
145 :-

Ceviche Salmon
185 :-

Moriawase
265 :-

Grand Sushi and Sashimi plate
645 :-

Grand Hosomaki plate
550 :-

Miso soup
40 :-

Smårätter

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
80:-

Ångade edamamebönor med flingsalt
50 :-

Ångade grönsaker efter säsong med Sean Connery-dressing
185 :-

Portabello- och shiitaketartar med edamamepuré, tarorot och svampreduktion
 150:-

Creamy yuba med tomat- och passionsfruktssallad, rostade pistaschnötter och korianderolja
160 :-

Tempurafriterade grönsaker efter säsong
195 :-

Tempurafriterad norilax med forellrom och tosadipp med ingefära
175:-

Tempurafriterade MSC-tigerräkor med soja- och ingefärsdipp
285:-

Chinese lobster roll med sichuanmajonnäs, picklad sötpotatis, rättika, sesammarinerad selleri och hyvlad fänkål
235:-

Berns chicken nuggets med misoaioli
160:-

Berns pankofriterade ”Wallenbergare” med MSC-tigerräkor, örtsallad, nuoc cham och brynt smör
240:-

Råbiff med fine de claire-ostron, svart trumpetsvamp, rostade macadamianötter och kimizusås
220:-

Tatakigrillad svartådalsbiff med syltade körsbär, wasabidressing och hyvlad tupplevermousse
235:-

Dim Sum

Bakad dim sum med edamamebönor, bbq-shiitake, tryffel och mandusås
38 :- / p.p

Bakad dim sum med marinerad anka, syltad morot och ingefärsdipp
38 :- / p.p

Stekt dim sum med kyckling, koriander och mandusås
38 :- / p.p

Stekt dim sum med fläsk, jordnötter och ingefärsdipp
38 :- / p.p

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och isbergssallad
45 :- / p.p

Friterad rispappersvårrulle med cha plu-lindad röding, karamelliserad koriander och papayasallad
185:- / p.p.

Sallad

Grönsallad med ponzudressing
75 :-

Sesamdressad sallad med palmhjärta och friterad tofu
195 :-

Bird’s nest salad med tatakigrillad hamachi, pocherad äggula och kudjangsås
225 :-

Salad chicken cashew
225:-

Soppa

Misosoppa
40 :-

Tom ka plaa med grillad lax, morning glory, tomat och vårlök
235 :-

Vietnamesisk hummerbisque med plockad skrei, baby bok choy, long beans och flatbread med krabba
295:-

Röd misosoppa med bbq-fläskkarré, japansk omelett, ramennudlar och friterad nori
220:-

Grillat, stir fry och bräserat

Pad see ew, thailändsk stir fry på risnudlar, gul bönpasta, tofu och ägg
185:-

Kumquatbräserad rödbeta med wasabi- och tofusmör, mizuna och rödbetsglaze
195:-

Sotad rotselleri i kokosbuljong med edamamesallad och rostad quinoa
210:-

Helgrillad gös med syrlig grön mangosallad och nam prick pla (rekommenderas till två pers)
625:-

Ssamjangstekt lax med baby bok choy och gurkkimchi
265 :-

Tandooribakad Bjärekyckling med russinchutney, spenatbadji och Roti (rekommenderas för 3-4 personer)
525:-

Hoisinstekt ankbröst med Peking-pannkaka, crispy duck-sallad
och honungsdressing
335:-

Korianderglaserade revbensspjäll med syrade grönsaker
220 :-

Currystekt kalvbräss på äppelsallad med anklever- och kokossås
315 :-

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195:-

Misobakad entrecôte med skirad äggula
375 :-

Naked lamb med yunanesisk salsa och rostad auberginsallad
275 :-

Desserter

Thailändsk crème brûlée
125 :-

Glace au four med ananassorbet, kokosmaräng och kolasås med rom
155:-

Mjölkchokladpannacotta med tom ka-glass, chokladkräm och citrusflarn
145:-

Banankaka med yoghurtsorbet, karamellsås och friterade bananchips
135:-

Blodapelsinbavaroise med vaniljkaka, granité på blodapelsin, vaniljglass och ingefärsmaräng
130:-

Chokladfondue med färsk frukt och vaniljglass (ditt val av choklad: mörk, ljus eller vit)
195 :-

Berns glass och sorbet (1 kula)
45 :-

Chokladtryffel x 1
30 :-

Blandade favoriter från Berns Pâtisserie
185 :-

Signature Cocktail 148:-

Saucy Ci tronella
Yamasaki ( Japanese whisky), lemon grass, lemon, St. Germaine (elderflower) and sugar

Bartender's Choice/Favourites 148:-

Tommy's Margarita
(3 flavour choices – classic, pineapple, grapefruit) Olmeca Blanco Tequila, Agave syrup, lime and lime wheel garnish

Gin & Yang
Tanqueray gin, St. Germaine (elderflower), Lychee liqueur, fresh ginger, lemon, sugar and lemon zest

Berns Strawberry Smash
Absolute vodka, fresh strawberries, basil,
lemon, sugar and basil garnish

Penicillin
Laphroaig whisky, honey, ginger, lemon and fresh ginger garnish

Stiff Drinks 148:-

Martinez
Tanqueray gin, Carpano vermouth, Maraschino cherry liqueur, orange bitters and lemon zest

Sazerac
Szerac Rye whisky, sugar, Peychaud bitters, floated in Absinthe and orange zest

Sake Cocktail 148:-

Apple Sake-Tini
(Apple flavour) Shochu sake, apple liqueur, Noilly Prat vermouth and roasted apple garnish

Far Out East
Shochu Sake, small sake, lime, sugar, tonic water, mint and mint spring garnish

Champagne Cocktail 158:-

Old Cuban
Havana Club Anejo rum, lime, sugar, mint, Angostura bitters, champagne and mint spring garnish

French 75
Tanqueray gin, Cointreau, lemon, sugar, champagne and lemon zest

Driver Cocktail 59:- (non alcoholic)

Ginger Fizz
Fresh ginger, apple juice, lemon, sugar and soda water

Berry Smash
Fresh blackberry, fresh raspberry

Sparkling Glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92 / 545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102 / 605:-

Champagne  Glass/bottle

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage  1 050:-

N.V. Deutz Brut Classic g 150 / b 895 / m  1 790:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*  3 200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*  6 200:-

1974 Deutz Brut Millésime*  4 600:-

1982 Deutz Brut Millésime*  4 000:-

2002 Cuvée William Deutz*  1 780:-

2005 Amour De Deutz*  2 550:-

1995 Deutz Brut Classic  3 400:-

2005 Deutz Brut Classic  1 300:-

2008 Deutz Blanc de blance  1 200:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut  1 055:-

N.V. Champagne Jacquesson cuvee 737  1 200:-

2000 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill  2 300:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouë t 1 890:-

2004 Belle Epoque, Perrier Jouët  m 3 700:-

2004 Dom Pérignon, Moet & Chandon  2 200:-

2006 Cristal, Louis Roederer  3 200:-

Rosé champagne

N.V. Deutz Brut Classic Rosé   b 955 / m 1 890:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët   b 2 900 / m 5 555:-

1999 Cuvée William Deutz Rosé   1 900:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé   1 900:-

Sake 9 cl

Small Sake, Junmai, 163ml can, Half Dry  122:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet  74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry  94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet  138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet  90:-

Rosé glass/bottle

2013 Cono Sur Bicicleta, Pinot Noir Rosé, Chile ECO  92 / 365:-

2013 Wölffer Estate Rosé, Long Island, New York, USA  135 / 520:-

2012 Loimer Rosé, Niederösterreich, Aus tria  m 1 000:-

2013 Chateau De Selle Rose, Dom. Ott, Côtes De Provence, France  660:-

White

Light, crispy and dry glass / bottle
2014 Berns House White  92 / 365:-

2013 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France  98 / 415:-

2014 Eradus, Sauvignon Blanc, Awatere Valley, Marlborough, New Zeeland 124 / 470:-

2013 Stoneleigh, Pinot Grigio, Marlborough, New Zeeland  460:-

 

Full bodied, fruity and dry glass / bottle
2012 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France  140 / 560:-

2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France  135 / 550:-

2013 Engel Fernand et Fils, Riesling, Alsace, France ECO  125 / 495:-

2012 Malvasia Bianco, Birichino, Monterey, USA  495:-

2013 Veyder-Malberg, Bruck Viesslinger Riesling, Spitz / Wachau, Aus tria ECO 810:-

Fresh, fruity and semi dry glass / bottle
2014 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland ECO 145 / 575:-

2013 Georg Breuer Terra Montosa, Rheingau, Germany  170 / 685:-

2013 Kung Fu Girl, Riesling, Mattawa Columbia Valley, Washington State, USA  122 / 480:-

2013 Cono Sur, Gewürztraminer, Chile ECO  450:-

2013 Erdener Treppchen Riesling, Mosel-Saar-Ruwer, Gutesverwaltung Stiftungsweingut, Germany 125 / 495:-

2012 Josmeyer Pinot Blanc, Alsace, France ECO  510:-

2012 Engel Fernand et Fils, Pinot Gris, Alsace, France ECO  480:-

2011 Masi, Bossi Fedrigotti, Gewürztraminer, Veneto, Italy  490:-

Full bodied with sweetness glass / bottle
2011 Trimbach, Gewürztraminer, Alsace, France  475:-

2011 Les Bosquets, Sauvion, Vouvray, France  120 / 475:-

 

Fine wine selection, White bottle
2008 Kolibri/On the Lamb, SQN, Ventura, California, USA*  2 125:-

1990 Hengst Riesling, Grand Cru, Vendange Tardive, Josmeyer, Alsace, France  2 200:-

2011 The Moment, SQN, Ventura, California, USA*  2 400:-

2010 Paul Lato Eight Barrel Lot, Unfiltered Chardonnay, Sierra Madre Vineyard, Santa Maria Valley, USA  1 550:-

2010 Stag’s Leap, Karia, Chardonnay, USA  1 100:-

2013 Weingut Bernhard Ott, AM Berg, Grüner Veltliner, Wagram, Austria*  m 1 750:-

Red

Light, crispy and dry glass / bottle
2011 Clotilde Davenne Bourgogne Pinot Noir, Bourgogne, France  98 / 415:-

2011 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France  140 / 560:-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France  m 1 380:-

2009 Beaune Premier Cru, L Jadot, Bourgogne, France  795:-

2013 Eradus, Pinot Noir, Awatere Valley, Marlborough, New Zeeland  480:-

 

Medium bodied and fruity glass / bottle
2012 Berns House Red  92 / 365:-

2010 Lemelson Vineyards, Thea’s Selection Pinot Noir, Willamette Valley, Oregon, USA ECO 170 / 695:-

2010 Birichino, Grenache Vielles Vignes, Central Coast, USA  620:-

2012 Henri de Villamont, Bourgogne Rouge Gamay, Bourgogne, France 498:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA  1 550:-

2011 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland  710:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile ECO  1 100:-

Full bodied with soft tannins glass / bottle
2012 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA  140 / 560:-

2012 Les Loubas, Crozes-Hermitage, Rhône, France  145 / 575:-

2011 Masi Possessioni Rosso, Veneto, Italy  115 / 450:-

2011 Wölffer Estate Merlot, Long Island, New York, USA  145 / 575:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Aus tralia 750:-

2008 Monte Toldo, Amarone del Valpolicella, Veneto, Italy  1 000:-

2008 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy  950:-

Full bodied and opulent glass / bottle
2012 Ca’Marcanda Magari, Angelo Gaja, Bolgheri, Italy  170 / 695:-

2010 Baigorri, Tempranillo, Rioja, Spain  m 1 180:-

2009 Chateau Bouscassé Madiran, Brumont, France  560:-

2012 Chateau Charles Smith, Cab/Sauv, Columbia Valley, Washington State, USA  660:-

2005/06 Chateau Bélair, 1er Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France  b 1 200 / m 2 200:-

2002 Chateau Montus Madiran, Gascogne, France  1 195:-

2009 Dagromis Barolo, Angelo Gaja, Langhe, Italy  1 000:-

2012/10 Insoglio del Cinghiale, ”Super-Tuscan”, Tuscany, Italy  b 720 / m 1 600:-

2009 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA  795:-

2010 Paul Lato ‘’il Padrino’’ Syrah, Bien Nacido Vineyard, Santa Maria Valley, California, USA 1 650:-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA ECO  900:-

 

Fine wine selection, Red bottle
2009 Barbaresco, Angelo Gaja, Langhe, Italy 1 950:-

2003 Charmes-Chambertin, Grand Cru Bourgogne, Louis Jadot, France  2 200:-

2009 Château Pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France  3 800:-

2008 Checkerboard, Cab/Sauv, Napa Valley, USA  2 200:-

2003 Diamond Creek, Cab/Sauv, Napa Valley, USA  2 600:-

2009 Kapcsándy, Cab/Sauv, Napa Valley, Ca, USA  2 455:-

Cider

Wölffer Dry White Cider No. 139, Hamptons, USA  139:-

Wölffer Dry Rosé Cider No. 139, Hamptons, USA  139:-

La Cidraie, France  61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (fatöl/draft beer)  52 / 66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (fatöl/draft beer)  57 / 72:-

Bottled beer 35 cl

Spendrups Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35:-

Spendrups Mellanöl, 4,2%, Sweden 53:-

BesserWeisser, Wheat beer, 5,0%, Sweden ECO 78:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Asahi, Super Dry Lager, 5%, Japan 68:-

Hitachino Nest Beer, Red Rice Ale, 7%, Japan 89:-

Mosashino Pils, 5%, Japan 76:-

Beijing Gold, Lager, 4,3%, China 64:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30 / 55:-

Thoreau, Still, Sweden 30 / 55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea  35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box  150:-

Yunan, Black Tea, China  35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa  35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China  40:-

Sencha, Green Tea, Japan  45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan  45:-

Jasmin, Green Tea, China  45:-

Lapsang, China  45:-

Silver Needle, White Tea, China  45:-

Coffee starts at: 35:-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine 40 / 150:-

N.V. Non alcoholic red wine 40 / 150:-

Calvados per cl

Busnel VSOP  29:-

Busnel hors d’age 12 ans  32:-

Coeur de lion fine  27:-

Coeur de lion hors d’age  36:-

Coeur de lion 1973  60:-

Cognac per cl

Grönstedts EXTRA  48:-

Grönstedts VSOP  29:-

Hennessey XO  95:-

Remy Martin VSOP 40:-

Martell VS  29:-

Martell VSOP  38:-

Martell cordon bleu  58:-

Bourbon & Tennessee Whiskey per cl

Four Roses, Kentucky  27:-

Knob Creek, Kentucky  38:-

Makers Mark, Kentucky  29:-

Woodford Reserve, Kentucky  32:-

Jack Daniels Old No 7, Tenness ee  28:-

Jack Daniels Gentleman, Tenness ee  33:-

Jack Daniels Single Barrel, Tenness ee  35:-

Sazerac Rye, Tenness ee  35:-

Wild Turkey Rye, Kentucky  28:-

Irish Whiskey per cl

Jameson 29:-

Japanese Whisky per cl

The Yamazaki, 12 Yo, Suntory 32:-

Hibiki 17 Yo, Suntory 41:-

Scotch Blended Whisky per cl

J&B Rare 27:-

Ballantines 27:-

Scotch Single Malt Whisky per cl

Glenkinchie, Lowland  32:-

Talisker 10 Yo, Island  32:-

Oban 14 Yo, Coastal West Highland  36:-

Glenmorangie, Highland  32:-

Cragganmore, Speyside  30:-

Dalwhinne, Highland  34:-

Lagavullin 16 Yo, Islay  38:-

Laphroaig, Islay  30:-

Glenlivet 12 Yo / 18 Yo, Speyside  28 / 34:-

Bowmore 12 Yo, Islay  29:-

Glenfiddich 12 Yo, Speyside  31:-

Aberlour, Highland  32:-

Grappa per cl

Fior Di Vite, Ramazzotti  31:-

Costa Russi, Gaja  42:-

Tre Soli Tre, Berta  95:-

Rom per cl

Captain morgan black, Jamaica  28:-

Bacardi Superior, Bahamas 27:-

Bacardi Reserva, Bahamas  28:-

Havanna Club, 3 anôs, Cuba  28:-

Havanna Club, 7 anôs, Cuba  32:-

Havanna Club Barrel Proof, Cuba  34:-

Ron Zacapa Centenario, Guatemala  37:-

Ron Zacapa XO, Guatemala  62:-

Angostura 1919 8yo, Trinidad  29:-

Gosling’s, Bermuda  32:-

Tequila de Mexico per cl

Olmeca Blanco  27:-

Olmeca Resposado  29:-

Jose Cuervo Reserva De La Familia  60:-

Patron Silver  33:-

Los Tres Tonos  42:-

Tequila Arette Gran Clase  58:-

Vodka & Gin per cl

Absolut Elyx, Sweden  37:-

Absolut Vodka, Sweden  27:-

Grey Goose Vodka, France  36:-

Grey Goose Vodka, (4,5 liter bottle) France  16 000:-

Ciroc Vodka, France  36:-

Stolichnaya Black Vodka, Russia  31:-

Monkey Gin, Germany  45:-

Beefeater Gin, UK  27:-

Beefeater 24 Gin, UK  37:-

Tanqueray Gin, UK  29:-

Tanqueray 10 Gin, UK  42:-

Plymouth Gin, UK  31:-

Hendrick’s Gin, USA  36:-

Bitters per cl

Averna, Italy  28:-

Aperol, Italy  25:-

Gammel Dansk, Denmark  28:-

Fernet Branca, Italy  28:-

Fernet Branca Menta, Italy  28:-

Jägermeister, Germany  28:-

Campari, Italy  28:-

Chartreuse, France  28:-

Yum Cha

Yum Cha betyder ”att dricka te” på kantonesiska. Välkommen till Berns Asiatiskas kinesiska afternoon tea. Måndag - fredag 14:00 - 17:00 ( fredagar till kl. 16.30).

Valfritt te

3 x dumplings

Berns dessert buffé
265 :-

Endast Berns dessert buffé
160 :-

Dumplings

Kyckling, fläsk/jordnöt, vegetarisk

Dessertbuffé

Blandade godsaker från Berns konditori, t.ex. chokladmousse, snickerskaka, chokladtryfflar, Thai creme brûlée, vaniljpannacotta och fruktsallad

Te

Berns jubileumste
45 :-

Berns jubileumste på burk
150 :-

Lapsang, svart te, Kina
35 :-

Sencha, grönt te, Japan
45 :-

Gen mai cha, grönt te, Japan
45 :-

Oolong, Tie kvan yin, Kina
40 :-

 Jasmin, grönt te, Kina
45 :-

Silver needle, vitt te, Kina
45 :-

Rooibos naturell, rött te, SA
35 :-

Dryckesförslag

Deutz Champagne, per glas
150 :-

Tusker mellanöl
64 :-

Bundaberg Ginger Beer (alkoholfri),
50 :-

Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite
35 :-


Take away

Vill du bjuda dina gäster på något extra gott? Beställ Berns Asiatiska take away.

Berns Asiatiska erbjuder ett flertal rätter som du enkelt kan beställa och avnjuta var du vill. Välkommen!

Beställ take away lunch

Vardagar 11.40 - 15.00

Beställ take away á la carte

Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 11.40 - 15.00.

Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Lunchmeny
Edamamebönor, 45 :-
Misosoppa, 25 :-
Sushi 10 bitar, 140 :-
Extra bit, 15 :-
Sashimisallad på Cobia med het tomat-chilidressing med noricrisps, 170 :-
Crispy BBQ ankbröst i kyckling- och fläskbuljong med ramennudlar, shiitake och grönsaker, 190 :-
Vegetarisk paneng curry med okra, aubergine, thaibasilika och roti, 145 :-
Kyckling Bibimbap, 170 :-
Pankofriterad fläskmakirulle fylld med rostad nori, kinakål, shisoblad och ton katsu sås, 155 :-
Confiterad röding med kimizusås och vitlöksfräst spenat, 195 :-
Grillad Svartådalsbiff med wasabi-potatissallad med koriandersky, 220 :-
Shinkansen Lunch
Yamagata Roll, 115 :-
Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris, 145 :-
Vegetariska vårrullar med sweet chilisås, örter och isbergssallad, 155 :-
Berns Konditori
Hemgjorda patisserier, 160 :-
Med lunch, 70 :-

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00.
Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Sushi Maki
Sushi, 5 bitar, 140 :-
Sashimi, 5 bitar, 150 :-
California Roll med krabba, 150 :-
Spicy Albacore Roll, 185 :-
Shake Roll new style , 190 :-
Haricots Verts Roll, 150 :-
Moriawase, 265 :-
Sashimi Moriawase, 325 :-
Grand Sushi and Sashimi plate, 645 :-
Grand Hosomaki plate, 550 :-
Smårätter
Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling, 80 :-
Ångade edamamebönor med flingsalt, 50 :-
Dim Sum x 1/ Vårrulle
Stekt kycklingdumpling med Mandu-sås, 38 :-
Stekt fläsk- och jordnötsdumpling med ingefärsdipp, 38 :-
Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, 45 :-
Sallad
Sallad chicken cashew, 225 :-
Hoisinstekt ankbröst med Peking-pannkaka, crispy duck-sallad och honungsdressing, 335 :-
Soppa
Misosoppa, 40 :-
Tom ka plaa med grillad lax, morning glory, tomat och vårlök, 235 :-
Grillat
Korianderglaserade revbensspjäll med syrade grönsaker, 220 :-
Thai-köttbullar i röd curry, 195 :-
Misobakad entrecôte med skirad äggula, 375 :-
Desserter
Chokladtryffel x 1, 30 :-
Blandade favoriter från Berns Pâtisserie, 185 :-
0 :-
0 :-

Easter at Berns!

I priset ingår frukostbuffé, en halvflaska Champagne, påskgodis och wifi.

Läs mer


EASTER HOLIDAYS AT Berns

Påsklov på Berns - Bo 2, 3, 4 eller fler nätter och få upp till 40% rabatt!

Läs mer


VIP with Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer


Business Package

Konferera i din svit på Berns Hotel

Läs mer



Galleri

Berns Asiatiska genom kameralinsen


Berns just nu

Asiatiska I Stockholms vackraste salong serverar vi ett urval av asiatiska rätter som vårrullar, sushi och dumplings. Njut av våra rätter i Sveriges första kinesiska restaurang. Varmt välkommen!

Läs mer


Ge en upplevelse på Berns till någon du tycker om.

Läs mer


Missa inte en unik installation i Berns Asiatiska!

Läs mer


Hotel I vår exklusiva shop hittar du noggrant utvalda produkter till bra priser.

Läs mer



Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Tel: 08 566 322 00
Email: reservations@bernsasiatiska.se

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 322 00
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se

KÄLLARMÄSTARE

Johan H Lindkvist
Email: johan.lindkvist@berns.se

BARCHEF

Marcus Magnusson
Email: marcus.magnusson@berns.se

ASSISTERANDE RESTAURANGCHEF

Pernilla Edwardsson
Email: pernilla.edwardson@berns.se