Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Elias Eliasson, restaurangchef Berns Asiatiska

Berns Asiatiska - Årets Stockholmsrestaurang

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 02.00
(köket stänger kl. 24.00)

FRUKOST

Kristi Himmelsfärdsdag 5/5
07.30-11.00.

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250kr

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
375:-
Upp till 6 år 110:-
7 år – 13 år 190:-


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

SET MENUS

Ett urval av det bästa från menyn på Berns Asiatiska. För minst två personer och serveras endast till samtliga i sällskapet.


BERNS ASIATISKA MENU

795/pp


Sushikockens val av sushi och sashimi

Stekt dim sum fylld med kyckling, koriander och mandusås

Stekt dim sum fylld med fläsk, jordnötter och ingefärsdip

Bao med pulled chicken, mangodressing, jordnötter och avokadocrème

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterade calamares med citron- och chilidip

Halstrad röding med yuzu- och äggcrème,
 sparris med bonitovinägrett och hyvlad polkabeta

Grillad flankstek med koreansk BBQ-ketchup, grillade padrones och friterade lökringar

Sweet Selection

VEGETERIAN MENU

725/pp

Sushikockens val av vegetarisk sushi

Chilipicklade tomater

Sesampicklad gurka

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdip

Bao med bakad rotselleri, sichuanmajonnäs, pickles och krispsallad

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling

Friterad silkestofu med aji-amarillomajonnäs och sötsyrlig äppel- och gurksallad

Tempurafriterad pumpa med kokoscrème och rostade kokosflingor

Grillad confiterad sötpotatis med citron- och tofucrème, syltad limequat och saltstekta mandlar

Sweet Selection

Under våra kristallkronor serverar vi en fantastisk frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter och dukar upp en och annan överraskning från vårt kök.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08-56632767.

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé
250 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
105 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
95:-

Berns hälsotallrik - Frukt med keso och hälsobröd, juice shot och te
175 :-

Omelett med fyllning (ost/skinka)
125 :-

Naturell omelett
105 :-

Amerikanska pannkakor med lönnsirap
95 :-

French toast
75:-

Gröt
65:-

Veckans lunch

Edamemebönor
50:-

Sushi 10 bitar

Ångad vit sparris med aji amarillomajonnäs, arenkharom och shisokrasse

225:-

Edamame- och tofufritters med mango- och chilidip, sötpotatispuré
185:-

Tempurafriterad avokado och shishitopeppers
med yuzu- och sojadip
225:-

Mango- och papayasallad med grillad karré på Ibericogris, lime- och chilidressing
195:-

Het syrlig fiskbuljong med halstrad gös och friterad tofu, vårlök och munggroddar
255:-

Grillad hängmörad ryggbiff med mandarin- och limeponzu, sobanudlar och friterad nori
265:-

Shinkansen lunch

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris
175:-

Krispig kyckling med Sichuanpeppar och apelsin, sötbasilika och koriander

195:-

Berns Bento Box

Laxmaki, ångad sparris, fiskbuljong krispig kyckling, ibericosallad, grillad biff
-desserter från buffén-
275:-

Berns konditori kl. 12:00 - 17:00

Hemgjorda patisserier
160:-

Med lunch
  70:-

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 375 :-
Barn till och med 6år 110 :-

7-13 år 190 :-

 


Meny

Välkommen till vår Asiatiska brunch! Brunchen kostar 375 kr och inkluderar kaffe & te. (Barn upp till 6 år 110kr, 7-13 år 190:-)

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Miso soppa

Sushikockens val av sushi/ sashimi

Chicken Cashew

Ostron Serveras med dip på hackad chili, koriander, brunoise rödlök, fisksås och lime

Tomat- och myntasallad med chili

Tzay Tikka Masala

Shake-nanban-zuke, japansk picklad lax, shizokrasse och syltad rödlök

Rödcurryrelish - ostron

Thai Caesar sallad Romansallad med Sean Connery dressing och marinerad tofu

Laab moo Sallad på chili och limemarinerad fläskkarre med rostad rispulver och mynta

Adobo ribs

Dumplings Tre olika dumplings med nötfärs, räkor eller kyckling, antingen stekta. friterade eller ångade.

Siu Pau, degknyten fyllda med bbq fläsk

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås Vegetarisk grönsaks pankaka med zuccini, morot, salladslök och paprika

Ägg nudel caramel stir fry med tofu

Marinerad grillad fläskkarre

 

Laxvårrullar med sallad och örter

Hoisin Ribs Revbensspjäll i hoisin sås med sesamfrön

Thaiköttbullar med röd curry och syltade grönsaker

Tom ka gai, Thailändsk kokossoppa med kyckling, koriander och röd chili

Snabbstekt tzay med ananas, cashewnötter och salladslök

Pankofriterade laxfenor med citron

Biffspett

Sesamgrillad flapsteak med chilimajonnäs

Jasminris

Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant. Välkommen!


SUSHI - MAKI

HOTATE ROLL
Halstrad, pilgrimsmussla och forellrom

225

CALIFORNIA ROLL
Snow crab och avokado


185

SPICY TUNA ROLL
Tonfisk, chilimajonnäs, avokado


215

SEARED SHAKE ROLL
Halstrad ”inside-out” med lax, cream cheese  

225

CRISPY SPICY TUNA ROLL
Pankofriterad med tonfisk, chilimajonnäs


235

P-O SPECIAL
”Inside-out” med lax och tonfisk, avokado

235

TEMPURA EBI ROLL
Tempurafriterad scampi MSC


245

BERNS ASIATISKA ROLL
Tempura ebi, snow crab, kockens val av fisk


315

VEGGIE ROLL
Gurka, avokado


160

TEMPURA VEGGIE ROLL
Tempurafriterad maki med gurka och avokado

190

HARICOTS VERTS ROLL
Vitlöksfrästa haricots verts och ostronskivling


160

SUSHI - NIGIRI

Lax
38/pc

Nordhavsräka
45/pc

Scampi (MSC)
38/pc

Sachalinmussla
38/pc

Havsbraxen
45/pc

Åttarmad bläckfisk
38/pc

Taggmakrill
45/pc

Pilgrimsmussla
45/pc

Avokado
38/pc

SUSHI - SASHIMI

Sushi chef’s choice 5pc 
165

Havsbraxen med Som tam-sås
185

Sashimi Moriawase
325

Sashimi salad
265

SUSHI - SPECIALS

Sushi (5pc)

165

Lax nigiri (10pc)
260

Sushi Moriawase (12pc)
285

Grand sushi and sashimi plate
645

Grand nigiri plate (30pc)
795

Miso soup
45

MINDRE

Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling
85

Chilipicklade tomater
70

Sesampicklad gurka
65

Kimchi – koreansk chili- och vitlökssyrad salladskål
75

Grillade shishitopeppers med bonitoflingor
95

Som Tam – grön papayasallad med cashewnötter

115

Ångade edamamebönor med koreanskt flingsalt

65

Misosoppa
45

DIM SUM/SPRING ROLL

Gyoza fylld med edamame, yuzu, ingefära, rostad mandel och ingefärsdip
38/st

Stekt dim sum fylld med kyckling, koriander och mandusås
38/st

Stekt dim sum fylld med fläsk, jordnötter och ingefärsdip
38/st

Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, örter och salladsblad
45/st

BAO

Bakad rotselleri med sichuanmajonnäs, pickles och krispsallad
79/st

Pulled chicken med mangodressing, jordnötter och avokadocrème
79/st

Confiterat anklår med koreansk päronglace och picklad rödlök
79/st

Pulled beef med togarashimajonnäs, rödlökspickles och krispsallad
79/st

MELLAN

Ceviche på sej, räkor och kombuinkokt sötpotatis
215

Friterad silkestofu med aji-amarillomajonnäs och sötsyrlig äppel- och gurksallad
195

Grillad pulpo med mirasol- och limedip
165

Tempurafriterad pumpa med kokoscrème och rostade kokosflingor
150

Friterade calamares med citron- och chilidip
165

Pankopanerad torsk med grönt te-vinägrett
195

Shake Gazuyaki – halstrad lax med forellrom, äpple- och shisovinägrett, sallad på gravade äpplen
175

Sotad torsk med marinerad kammussla, misocrème och apelsinvinägrett
225

Halstrad kammussla med Arenkha-rom, friterad purjolök, ingefära- och sötpotatiscrème
195

Sake-ångade blåmusslor med chili, vitlök och koriander
195

STÖRRE

Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad julienneskuren ingefära
195

Krispig anka med sakesauterade plommon, lakritssky och kålrotsnudlar
345

Grillad Secreto Iberico med tamarind-och chiliglace, friterad vitlök och bakade smålökar
265

Friterad guldsparid med röd curryrelish, romansallad och örter
295

Grillad flankstek med koreansk BBQ-ketchup, grillade shishitopeppers och friterade lökringar
325

Halstrad röding med yuzu- och äggcrème, sparris med bonitovinägrett och hyvlad polkabeta
310

Grillad confiterad sötpotatis med citron-och tofucrème, syltad limequat och saltstekta mandlar
225

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker och koriander
195

Misobakad entrecôte med bakad äggula
375

DESSERTER

Pandanblads-panna cotta med passionsfruktskräm och passionsfruktssorbet
145

Asiatisk minipankaka med bananmousse, Dulceyglass och karamelliserad banan
155

Chokladfondue med färsk frukt och vaniljglass
245

Thailändsk crème brûlée
125

Chokladtryffel
35/st

Berns glass och sorbet
45/kula

SMÅTT OCH GOTT

65/st

Friterad äppelwonton med ingefära- och kolasås

Choklad- och jordnötstarte


Ananaskompott med yoghurtmousse

Chokladklubba fylld med kardemummatryffel

Cocktails

Signature Cocktail 148:-

Saucy Citronella
Yamasaki (Japanese whisky), lemon grass, lemon, St. Germaine (elderflower) and sugar

Bartenders, Choice/Favourites 148:-

Tommys, Margarita
(3 flavour choices – classic, pineapple, grapefruit) Olmeca Blanco Tequila, Agave syrup, lime and lime wheel garnish

Madame Raisin
Pisco, elderflower, lime, sugar, fresh grapes

Widowmaker
Irish whiskey, absinthe, lemon, sugar

Penicillin
Laphroaig whisky, honey, ginger, lemon and fresh ginger garnish

Stiff Drinks 148:-

Martinez
Tanqueray gin, Carpano vermouth, Maraschino cherry liqueur, orange bitters and lemon zest

Sazerac
Szerac Rye whisky, sugar, Peychaud bitters, floated in Absinthe and orange zest

Sake Cocktails 148:-

Far Out East
Shochu Sake, small sake, lime, sugar, tonic water, mint and mint spring garnish

Champagne Cocktails 158:-

Ritz Cocktail
Cognac, Cointreau, Maraschino, lemon, champagne

Old Cuban
Havana Club Anejo rum, lime, sugar, mint, Angostura bitters, champagne and mint spring garnish

French 75
Tanqueray gin, Cointreau, lemon, sugar, champagne and lemon zest

Driver Cocktails (non-alcoholic)  59:-

Ginger Fizz
Fresh ginger, apple juice, lemon, sugar and soda water

Berry Smash
Fresh blackberry, fresh raspberry, raspberry puree and ginger ale

 Sparkling Glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92/545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102/605:-

Champagne  Glass/bottle

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage  1050:-

N.V. Deutz Brut Classic g 150/b 895/m  1790:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*  3200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*  6200:-

1974 Deutz Brut Millésime*  4600:-

1995 Deutz Brut Classic*  3400:-

2002 Cuvée William Deutz*  1780:-

2008 Deutz Blanc de blancs 1200:-

N.V  Armand de Brignac Brut Gold*  4900:-

2006 Cristal, Louis Roederer 3200:-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2200:-

N.V. Egly-Ouriet brut Tradition 1850:-

N.V. Egly-Ouriet extra brut 2395:-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvee 737 1200:-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cremant 1670:-

2002 Mumm Cuvée R.Lalou 2100:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 895:-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët 1890:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3700:-

2002 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2300:-

2005 Vielles Vignes Crámant, Larmandier-Bernier ECO 1175:-

 

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane 150/895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé b 955/m 1 890:-

N.V. Gosset Grand Rosé* 1 020:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900:-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët m 5 555:-

1999 Cuvée William Deutz Rosé 1900:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1900:-

1990 Deutz Rosé* 2 400:-

Sake 9 cl

Small Sake, Junmai, 163ml can, Half Dry  122:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet  74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry  94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet  138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet  90:-

Rosé glass/bottle

2015 Musso Bobal Rosé 2015, Casa Rojo, Spain ECO 105/410:-

2014 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France ECO 92/365:-

2014 Les Lauzerais Tavel, Rhone, France ECO 98/395:-

2014 Chateau De Selle Rose, Dom. Ott Côtes De Provence, France 660:-

White

Light, crispy and dry glass/bottle
2014 Berns House White  92/365:-

2013 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Ausustria ECO 102/410:-

2013 Engel Fernand et Fils, Riesling, Alsace, France ECO 125/495:-

2015 Musso Chardonnay, Spain ECO 105/410:-

2014 Graffigna Centario Pinot Grigio, San Juan, Argentina 380:-

2014 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 415:-

2010 Kobus Chardonnay Havanna Hills Wine, South Africa 650:-

Full bodied, fruity and dry glass/bottle
2014 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France  140/560:-

2014 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France  135/550:-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135/510:-

2014 Ponzi Vineyards, Pinot Gris, Oregon, USA 140/560:-

2013 DomaineKuentz-Bas Auxerrois trois Alsace, France ECO 495:-

2012 Omero Cellars Chardonnay, Oregon, Willamette Valley, USA 840:-

2013 Paumanok Minimalist Chardonnay, Long Island, USA 1 600:-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley, Chardonnay, USA m 1 995:-

2010 Stag's Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100:-

2011 Meursault Choche-Duray, Bourgogne, France* 3 200:-

Fresh, fruity and semi dry glass/bottle
2014 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland ECO 145/575:-

2014 Georg Breuer Rüdesheimer Estate Riesling, Germany 170/m 1 285:-

2014 Krug'scher Hof Weissburgunder/Riesling "Marie" Germany 125/495:-

N.V. Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France ECO 520:-

2012 Domaine Zind-Humbrecht Riesling Heimbourg, France ECO 810:-

2013 Cono Sur, Gewürztraminer, Chile ECO 450:-

2013 Martin Codax Burgans Albarino, Rias Baixas, Spain 455:-

2012 Engel Fernand et Fils, Pinot Gris, Alsace, France ECO 480:-

Full bodied with sweetness glass/bottle
2012 Trimbach, Gewürztraminer, Alsace, France  475:-

2014 Georg Breuer Nonnenberg Riesling, Germany 1 025:-

2011 Weingut Bernhard Ott, Spiegel/Qverve Grüner Veltliner, Wagram, Austria* 890:-

Red

Light, crispy and dry/ bottle
2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 135/560:-

2014 Piemonte Organic Barbera San Silvestro, Italy ECO 95/375:-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1 380:-

2014 Walnut Collectables Pinot Noir Walnut Block Wines, New Zeeland 650:-

2012 Beaune Premier Cru, L Jadot, Bourgogne, France 795:-

Medium bodied and fruity
2012 Berns House Red 92/365:-

2013 Côtes-du-Rhône Notre Dame de Cousignac, France ECO 95/395:-

2013 Cartilde & Browne, North Coast, Pinot Noir, USA 170/695:-

2013 Torre del Falasco, Valpoliciella, Superiore, Italy b 545/m 1040:-

2013 Omero Cellars Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley, USA 840:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550:-

2010 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile ECO 1 100:-

2011 Charmes Chambertin Perot-Minot, Bourgogne, France* 4 450:-

2011 Domaine des Lambrays, Bourgogne, France* 2 500:-

2013 Paumano Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180:-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir Willamette Valley, USA ECO m 2 200:-

Full bodied with soft tannins
2013 Hess Selected Zinfandel, California, USA 140/560:-

2012 Pinot Nero La Tartufaia Giulia Negri Piemonte, Italy 160/640:-

2011 Izadi reserva Bodega Izardi, Rioja, Spain 135/540:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750:-

2011 Lo Petit de la Casa, Priorat, Spain 640:-

2013 Domaine de Naly Châteauneuf-du-Pape, France m 1 290:-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA m 1 160:-

2008 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950:-

2009 Château pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France 3 800:-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California, USA* 2 455:-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600:-

Full bodied and opulent
2012 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA 165/660:-

2011 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA  5 l 3 500:-

2012 Poggio al Tesoram, Sandraia, Bolgherri, Italy 180/720:-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy b 1 050/m 2 060:-

2012 Chateu Charles Smith, Cab/Sauv, Columbia Valley, Washington State, USA 660:-

2006 Chateau Bélar, ler Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France m 2 200:-

2009 Dead Arms Shiraz, D'arenberg, Barossa Valley, Australia 950:-

2012 Insoglio del Cinghiale, "Super-Tuscan", Tuscany, Italy 720:-

2012 ROCK Amarone della Valpoliciella, Viticultori, Italy 820:-

Cider

La Cidraie, France  61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (draft beer)  52/66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (draft beer)  57/72:-

Bottled beer 33 cl

Spendrups Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35:-

Mellerud Mellanöl, 4,5% Sweden 53:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2% Sweden 80:-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 69:-

Asahi, Super Dry Lager, 5%, Japan 68:-

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 80:-

Angry Boy Brown Alee, 7%, Japan 105:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30/55:-

Thoreau, Still, Sweden 30/55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Low alcoholic wine glas/flaska

N.V Non alcoholic white wine 40/150:-

N.V Non alcoholic red wine 40/150:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150:-

Yunan, Black Tea, China 35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40:-

Sencha, Green Tea, Japan 45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45:-

Jasmin, Green Tea, China 45:-

Lapsang, China 45:-

Silver Needle, White Tea, China 45:-

Coffee starts at: 35:-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila asian@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


VIP med Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer


SVENSKT TENN

Boka Svenskt Tennpaket och du får vackra glasunderlägg.

Läs mer


Enjoy our picnic basket!

Upplev Stockholm från filten!

Läs mer


Weekend package

Ditt boende på Berns Hotel blir extra lyxigt om du bor 2 nätter eller fler över helgen.

Läs mer



white_guide
Arets-Restaurang
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se