Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Besöker du oss för en middag väljer du dina favoriter, beställer en färdigkomponerad meny eller så låter du oss sätta ihop en meny efter dina önskemål. Oavsett vad du väljer så är tanken att du och ditt sällskap delar på den mat ni beställer, på så sätt gör vi matupplevelsen än mer intressant.

Utöver våra rätter erbjuder vi en välkomponerad cocktailmeny och en världsomspännande vinlista. Låt dig förföras av Berns Asiatiska från frukost och brunch, lunch till middag.

 

Välkommen!

/Elias Eliasson, restaurangchef Berns Asiatiska

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 02.00
(köket stänger kl. 24.00)

23/12 stänger vi kl 01.00. Köket stänger 23.00.
24/12 stänger vi kl 00.00. Köket stänger 23.00.

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00
Frukostbuffé 250 kr
Frukostbuffé – Barn 4-12 år 125 kr

LUNCH

Vardagar
11.30 – 15.00

Mellan 24/11 – 26/12 finns dessertbuffén tillgänglig vardagar mellan kl 13.00-15.00.

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
375 kr
Upp till 6 år 110 kr
7 år – 13 år 190 kr

Mellan 24/11-26/12 serveras julbordet som brunch
Nyårsdagen 1/1 öppnar vi kl 12.00 och kommer under dagen servera à la carte-meny, alltså ingen brunch.Fredag 6/1 håller vi extraöppet för brunch!

 

 


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn.

Vi dukar upp ett julbord med smaker från hela Asien. Du hittar bland annat apelsin- och hoisinstekt ankbröst, asiatisk caesarsallad och grillad flankstek samt delikatesser som sushi, sashimi och ostron. Avslutar gör du bäst med desserter från vårt konditori!

745 kr på kvällen måndag-söndag.
Julbrunch 545 kr lördag-söndag.
Barn 2-6 år, 195 kr och 7-13 år, 375 kr.

Datum
 24 november-26 december


Meny

Sushi och sashimi 

Ostron med rödcurry relish  

Misosoppa

Japanska dumplings - fyllda med lamm, räka, grönsaker eller nötkött

Friterade kycklingdumplings

Friterade ankdumplings - fyllda med ankconfit, päron och koriander

Asiatisk omelett med togarashimajonnäs och vårlök

Tod Man Plaa - pankofriterade fiskkakor med rödcurry och limeblad

Vegetarisk vårrulle med sallad, färska örter och sweet chilisås

Biff Nam Yim - sallad på chili- och ingefärsmarinerad biff med rostade jordnötter och koriander 

Dakgangjeong - sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära

Chilihet picklessallad

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs, bonitoflingor och friterade fläsksvålschips

Ceviche Passion - med sej, handskalade räkor och inkokt sötpotatis

Shake Nanbanzuke – friterad lax i söt vinägermarinad med picklad rödlök och gräslök                                                              

Pulled beef med soja- och ingefärsglaze med togarashi och rostad lök

Lamm med gochujangsås, lime- och korianderglaze

Tom Ka Gai  - thailändsk kokossoppa med kyckling och koriander

Stir fry på tofu med pak choi, rödlök och sichuandressing

Thaiköttbullar i rödcurry

Ingefärsbrässerad fläsksida med chili- och bönsås

Grillad lax i teriyakisås med bladspenat

Revben Sichuan

Tzay tikka masala med aubergin, lök och papadum

Apelsin- och hoisinstekt ankbröst med friterad svartkål och syrad rödkål

Grillat kycklingspett med togarashimajonnäs

Grillat flankstekspett med rökt tomat- och mirasolglaze

Helstekt ryggbiff med kimchi-coleslaw på gurka och pak choi  

Soja- och ingefärsrimmad fläskkarré med lime- och ingefärsmajonnäs, rostad lök

Kokosris – japanskt kokosris med rostad mandel och chiliflakes

Nishiki japanskt vitt ris

Dipsåser
- Mandusås
- Soja- och ingefärssås
- Soja
- Nouc chamsås
- Plommonsås

Berns dessert- och kakbuffé

Se allergenlista här

BOKA BORD


Nyårsmeny

 Berns Salonger Nyårsmeny

Amuse
Mangosallad med arenkharom och wontonkrisp
NV Perrier Jouët Grand Brut Champagne

***

Bento Förrätt

Ceviche med torsk, räka, passionsfrukt och koriander
Råbiff med gochujangmajonnäs, chilipicklad morot och friterad kapris
Shake gazuyaki med äpple och shizo
2011 Methode Rurale Riesling, Menger-Krug, Germany

***
Main

Halstrad röding med yuzu- och äggcremé, bakad jordärtskocka och shizokrasse
2014 Chablis Premier Cru Les Fourneaux, Louis Moreau, Chablis, France Granité
’Gin & Tonic’

Grillad flankstek med hummer- och chilismörsås, rostad sparris och gohakrasse
2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA

***

Dessert

Passionsfruktskupol med kokos och ananas
2010 Soellner Sweet Riesling, Austria

Kaffegodis och salt mandel

Nyårsmeny 21 - 24.00 (inkl. fest) 1595 kr/person
Nyårsmeny 18-21 (inkl. fest) 1395 kr/person
*Utvalda viner 695 kr/person
Eftersläpp fest 530 kr/person

Berns Salonger Nyårsmeny - Vegetarisk

Amuse
Mangosallad med tångkaviar och wontonkrisp
NV Perrier Jouët Grand Brut Champagne

***
Bento

Ceviche på sötpotatis, avokado och passionsfrukt
Svamptartar med gochujangmajonnäs, chilipicklad morot,och friterad kapris
Semi-torkad rödbeta med äpple och shizo
2011 Methode Rurale Riesling, Menger-Krug, Germany

***
Varmrätt

Edamame- och tofufritters med yuzu- och äggcrème, bakad jordärtskocka och shizokrasse
2014 Chablis Premier Cru Les Fourneaux, Louis Moreau, Chablis, France
Granité ’Gin & Tonic’

Grillad confiterad sötpotatis med rostad sparris, chilismörsås och gohakrasse
2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA

***

Dessert

Passionsfruktskupol med kokos och ananas
2010 Soellner Sweet Riesling, Austria

Kaffegodis och salt mandel

Vegetarisk nyårsmeny (inkl. fest) 1495 kr/person
Vegetarisk nyårsmeny 18-21 (inkl. fest) 1295 kr/person
*Utvalda viner 695 kr/person
Eftersläpp fest 530 kr/person

Läs mer och boka nyårsafton

Under våra kristallkronor serverar vi en fantastisk frukostbuffé där du bland annat hittar nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter och dukar upp en och annan överraskning från vårt kök.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08-56632767.

/Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé
250 :-

Frukostbuffé - barn 4-12 år
125 :- 

Smörgås, juice, kaffe eller te
105 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
95 :-

Berns hälsotallrik - Frukt med keso och hälsobröd, juice shot och te
175 :-

Omelett med fyllning (ost/skinka)
125 :-

Naturell omelett
105 :-

Amerikanska pannkakor med lönnsirap
95 :-

French toast
75 :-

Gröt
65 :-

Lunch serveras vardagar 11.30-15.00
Mellan 24/11 – 26/12 finns dessertbuffén tillgänglig vardagar mellan kl 13.00-15.00

Veckans lunch

Edamamebönor
55 :-

Misosoppa
40 :-

Grönsallad
55 :-

Sushi, 10 bitar
175 :-

Kockens val av nigiri, 10 bitar
245 :-

Spicy tuna roll
205 :-

Seared shake roll
235 :-

Extra nigiri
25 :-

Tzaymasala med ingefärssyrad gurka och rotibröd
225

Bao shake nanbanzuke med picklad lax, rättikssallad och jalapeñomajonnäs
235

Halstrad sejfilé med sallad på gurka och äpple, yuzu- och shisodressing
245

Grillad entrecôte med honungs- och senapsmiso, rostad palsternacka och sötpotatis, vattenkrasse, palsternackschips
265

Asiatiska klassiker

Edamame- och tofu fritters med sötpotatispuré, mango- och chilidip
185 :-

Dakgangjeong - sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära
195 :-

Asiatisk caesarsallad med krispig kyckling, misomajonnäs, bonitoflingor och friterade fläsksvålschips
195 :-

Thaiköttbullar med marinerade grönsaker
175 :-

Misobakad entrecôte med bakad äggula och ris
375 :-

Berns Bento Box

Spicy tuna roll, halstrad sej, bao shake nanbanzuke, japansk nudelbuljong, dakgangjeong, grillad entrecôte och dessertbuffé
285 :-

Dezato

Hemgjorda pâtisserier
160 :-

Med lunch
  70 :-

Boka bord

26 november-25 december
Under brunchen äter du vårt populära julbord med smaker från hela Asien. Du hittar bland annat apelsin- och hoisinstekt ankbröst, asiatisk caesarsallad och grillad flankstek samt delikatesser som sushi, sashimi och ostron. Avslutar gör du bäst med desserter från vårt konditori!

LÄS MER OCH BOka julbordsbrunch

Nyårsdagen 1/1 öppnar vi kl 12.00 och kommer under dagen servera à la carte-meny, alltså ingen brunch.
Fredag 6/1 håller vi extraöppet för brunch!


Cocktails

Signature Cocktail 152 :-

Japanese Roulette 
Star of Bombay, Sake, Litchi, Mint, Passion Fruit Syrup, Lime, (cB)

New Style 152 :-

S.M.I.P.
Berns’ Secret Home Made Pimm’s, Summer Fruits, Ginger Ale

THE TEAQUILA DRINK
Tequila, Lapsang Souchong Tea Syrup, Salted Pineapple Rock Candy, Lime Juice

FRENCH CONNECTION
Calvados, Apricot Brandy, Hibiscus, Lemon

GIN-GER RED MAN
Gin, Red Paprika, Mint, Gomme, Lemon, Ginger Beer Float

NO. 23
Ron Zacapa (23yr old), Averna, Fernet Branca Menta, Lemon Twist

RHUBARB AND THE GREEK
Vodka, Galliano Vanilla, Rhubarb, Lemon, Yoghurt

Old School 146 :-

OLD FASHIONED
Bourbon, Sugar, Bitters

CLOVER CLUB
Gin, Raspberries, Lemon, Sugar, Egg White

AVIATION
Gin, Maraschino, Violette, Lemon

TORONTO
Rye, Fernet Branca, Maple Syrup

SOUTH SIDE
Gin, Mint, Lime, Sugar

BLOOD AND SAND
Scotch, Sweet Vermouth, Cherry Heering, Orange Juice

DAQUIRI
Rum, Lime, Sugar

BOULVARDIER
Bourbon, Campari, Sweet Vermouth

Champagne Cocktails 152 :-

Old Cuban
Dark Rum, Mint, Lime, Honey, Champagne

England vs French
Gin, Elderflower, Cucumber, Lemon, Sugar, Champagne

Sparkling Italian
Bourbon, Limoncello, Lemon, Sugar, Champagne

 Sparkling glass/bottle

Berns House Cava Brut Reserva, Spain 92/545 :-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102/605 :-

Champagne glass/bottle

N.V. Perrier Jouët Grand Brut g 150/b 895/m 1 790 :-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut Jeroboam (3 liter)* 3 095 :-

2007 Belle Epoque, Perrier Jouët
1 890 :-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët m 3 700 :-

N.V Armand de Brignac Brut Gold
4 900 :-

2006 Cristal, Louis Roederer
3 200 :-

2006 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200 :-

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage 1 050 :-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)*
3 200 :-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)*
6 200 :-

1974 Deutz Brut Millésime* 4 600 :-

1995 Deutz Brut Classic* 3 400 :-

2002 Cuvée William Deutz* 1 780 :-

2009 Deutz Blanc de Blancs 1 200 :-

N.V. Egly-Ouriet Brut Tradition
1 850 :-

N.V. Egly-Ouriet Extra Brut 2 395 :-

N.V. Champagne Jacquesson Cuvée 737 1 200 :-

N.V. Mumm Blanc de Blancs de Cramant 1 670 :-

2002 Mumm Cuvée R. Lalou
2 100 :-

2004 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300 :-

Rosé champagne

N.V. Pierre Péters Rosé for Albane g 150/b 895:-

N.V. Deutz Brut Classic Rosé
b 955/m 1 890:-

2006 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët 2 900:-

2005 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët m 5 555:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé
1 900:-

Sake 9 cl

Enter Black Sake cup Honjozo-style "Richie Hawtin" 18cl 180 :-

Ori, Nigori-Sake, Sweet 74 :-

Fukuju, Junmai-Ginjo,
Half Dry 94 :-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet 138 :-

Kishu Monogatari Plum Sake,
Sweet 90 :-

Rosé glass/bottle

2015 Gassier, Coteaux d´Aix en Provence, France (ECO) 92/365 :-

2015 Whispering Angel, Caves D'Esclans, France
g 135/b 550/m 1 100 :-

White

Light, crispy and dry glass/bottle
2015 Berns House White 92/365 :-

2015 Weingut Soellner Toni Grüner Veltliner, Austria (ECO) 102/410 :-

2015 Kuentz Bas Riesling Tradition, Alsace, France (ECO) 125/495 :-

2015 Graffigna Centario Pinot Grigio, San Juan, Argentina 380 :-

2014 Clotilde Davenne Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, France 415 :-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385 :-

Full bodied, fruity and dry glass/bottle
2014 Chablis Premier Cru, Vaulignot, Louis Moreau, Chablis, France 140/560 :-

2015 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre, Sauvignon Blanc, Loire, France 135/550 :-

2012 Girard Winery, Russian River Chardonnay, USA 135/510 :-

2014 Ponzi Vineyards, Pinot Gris, Oregon, USA 140/560 :-

2014 Lignum Blanc, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 440 :-

2012 Omero Cellars Chardonnay, Oregon, Willamette Valley,
USA 840 :-

2013 Paumanok Minimalist Chardonnay, Long Island,
USA 1 600 :-

2011 Chateau Montelena, Montelena Napa Valley, Chardonnay, USA m 1 995 :-

2010 Stag's Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100 :-

2014 William Hill Winery, Chardonnay, Napa Valley,
USA 630 :-

Fresh, fruity and semi dry glass/bottle
2015 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, Marlborough, New Zeeland (ECO) 145/575 :-

2014 Georg Breuer Rüdesheimer Estate Riesling, Germany
150/m 1 285 :-

2014 Krug'scher Hof Weissburgunder/Riesling "Marie", Germany 125/495 :-

N.V. Josmeyer Cuvée Fleur de Lotus, Alsace, France (ECO) 130/520 :-

2012 Domaine Zind-Humbrecht Riesling Heimbourg, France (ECO) 810 :-

2014 Georg Breuer Nonnenberg Riesling, Germany 1 025 :-

Red

Light, crispy and dry glass/bottle
2013 Domaine La Croix St-Laurent, Sancerre Rouge Pinot Noir, Loire, France 135/560 :-

2013 Cartilde & Browne, North Coast, Pinot Noir, USA 170/695 :-

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1 380 :-

2014 Walnut Collectables Pinot Noir Walnut Block Wines, New Zeeland 650 :-

2011 Beaune Premier Cru Toussaints, L Jadot, Bourgogne, France 795 :-

2012 Savigny-les-Beaune 'Le Village', Henri de Villamont, Bourgogne, France 670 :-

Medium bodied and fruity glass/bottle
2015 Berns House Red 92/365 :-

2013 Langhe Nebbiolo PININ, Borgogno, Piemonte Italy 110/430 :-

2013 Côtes-du-Rhône Notre Dame de Cousignac, France
(ECO) 95/395 :-

2013 Omero Cellars Pinot Noir, Oregon, Willamette Valley,
USA 840 :-

2014 L'Ermitage Cuvée Tradition, Rhône, France 385 :-

2014 Mariunna Bodega Sierra Norte, Valencia, Spain (ECO) 410 :-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550 :-

2010 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710 :-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile
(ECO) 1 100 :-

2011 Charmes Chambertin Perot-Minot, Bourgogne, France* 4 450 :-

2011 Nuit-Sanit-Gergeges 1:erCru La Richemon Perot-Minot, Bourgogne, France 1 895 :-

2013 MacMurray Ranch, Pinot Noir, California, USA 590 :-

2013 Paumano Cabernet Franc, Long Island, USA 1 180 :-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir Willamette Valley, USA (ECO) m 2 200 :-

Full bodied with soft tannins glass/bottle
2013 Lignum Negre, Albet i Noya, Penedés, Spain (ECO) 110/440 :-

2013 Hess Selected Zinfandel, California, USA 140/560 :-

2011 Izadi reserva Bodega Izardi, Rioja, Spain 540 :-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, Jacobs Creek, Australia 750 :-

2013 Domaine de Naly Châteauneuf-du-Pape, France
m 1 290 :-

2013 Girard Winery, Girard Old Vine Zinfandel, Napa Valley,
USA m 1 160 :-

2009 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950 :-

2009 Château pichon-Longueville Comtesse de Lalande, Pauillac, France 3 800 :-

2009 Kapcsándy, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, California, USA* 2 455 :-

2003 Diamond Creek, Cabernet Sauvignon, Volcanic Hill, Napa Valley, USA* 2 600 :-

Full bodied and opulent glass/bottle
2012 Bellingham Bernard Series Syrah, Costal Region, South Africa (ECO) 150/608 :-

2012 Poggio al Tesorom, Sondraia, Bolgherri, Italy 180/720 :-

2008 Barolo LISTE , Borgogno, Piemonte, Italy 1 050 :-

2010 Barolo La Tartufaia, Giulia Negri, Piemonte, Italy
b 895/m 1790 :-

2011 Hedges Family Estate Red Mountain, Washington State, USA 5 liter 3 500 :-

2012 Hedges Family Estate Red Montain, Washington State, USA 660 :-

2006 Chateau Bélar, 1er Grand Cru Classé, S:t Émilion, Bordeaux, France m 2 200 :-

2009 Dead Arms Shiraz, D'arenberg, Barossa Valley, Australia 950 :-

2012 ROCK Amarone della Valpoliciella, Viticultori, Italy 820 :-

2011 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795 :-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA (ECO) 900 :-

2012 Sassicaia Tenuta San Guidos, DOC Bolgheri Tuscany,
Italy 2 340 :-

2013 Chateau Montelena Montelena Estat, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA (ECO) 1 885 :-

Dessert wine glass

2014 Soellner Sweet Riesling, Georges Duboeuf, Austria 95 :-

2008 Muscat Baumes de Venise, Ogier, France 95 :-

2010  Chateau Bouscassé, Brumaire Novembre, Petit Manseng, France 105 :-

2011  Mas Janeil, Lurton, Maury, France 95 :-

Cider

La Cidraie, France 61 :-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands 52/66 :-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden 57/72 :-

Bottled beer 33 cl

Grängesberg Light Beer 2,1%, Sweden 35 :-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35 :-

Mellerud Medium Strength Beer, 4,5% Sweden 53 :-

Shogun Bulldog JIPA, 7,2%
Sweden 80 :-

Yo-Ho, Aooni, IPA, 7%, Japan 69 :-

Yo-Ho, Suiyoubi No Neko, Belgian White, 4,5%, Japan 70 :-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64 :-

Kirin Ichiban, Premium Press, 5%, Japan 80 :-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden
30/55 :-

Thoreau, Still, Sweden 30/55 :-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35 :-

Bundaberg Ginger Beer 50 :-

Red Bull 50 :-

Nigirum, Black currant drink (ECO) 50 :-

Jus de Pommes, Apple juice, 75cl (ECO) 150 :-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine 40/150 :-

N.V Non alcoholic red wine
40/150 :-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35 :-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150 :-

Yunan, Black Tea, China 35 :-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa 35 :-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China 40 :-

Sencha, Green Tea, Japan 45 :-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45 :-

Jasmin, Green Tea, China 45 :-

Lapsang, China 45 :-

Silver Needle, White Tea,
China 45 :-

Coffee 35 :-

Espresso/macchiato 30 :-

Espresso/double macchiato 35 :-

Cappuccino 35 :-

Caffe Latte 38 :-


TAKE AWAY

Här beställer du take away genom att maila asian@berns.se eller genom att ringa oss på 08-56632767


15% rabatt på ditt boende

Bo på Berns Hotel i samband med ert julbord ger vi er 15 % rabatt på ditt boende!

Läs mer


New Year at Berns Hotel

Slipp vänta på taxin som aldrig kommer!

Läs mer


VIP med Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer


Sunday @ Berns

10 % rabatt på ditt boende samt frukost dagen efter!

Läs mer



white_guide
Arets-Restaurang
CMYK-vit-bakgrund-1

radda_varlden

 

 

 


Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Gäller det en bokning för 1-12 personer vänligen boka här.

Gäller det en bokning för stora sällskap på 13 personer och fler, en avbokning eller ändring av en redan befintlig bokning vänligen maila reservations@bernsasiatiska.se

Har du frågor eller speciella önskemål gällande din bokning, vänligen ring 08-566 327 67 från kl. 10.00.

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 327 67
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

RESTAURANGCHEF

Elias Eliasson

Email: elias.eliasson@berns.se

KÖKSMÄSTARE

Fredrik Krook

Email: fredrik.krook@berns.se

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se