Ät på Asiatiska

Var säker på att du har ett bord när du kommer hit.

Boka här

Smaker från Asiens alla hörn

Låt dig förföras av Berns Asiatiska till frukost, lunch, afternoon tea, middag och brunch. I den överdådiga salongen bjuds det på rätter som sashimi, ångkokt dim sum, helgrillad gös och grillad svartådalsbiff med shiso. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Berns Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya smaker från Asiens alla hörn.

Torsdag-lördag bjuder Lee Cassö in dj’s för att skapa den rätta stämningen för dig.

Välkommen till Asiatiska, hjärtat av Berns nöjespalats, önskar restaurangchef Caroline Nätteldal

 

 

På julafton går det inte att beställa take away.

Öppettider


Söndag – Torsdag
11.30 – 01.00
(köket stänger 23.00)
Fredag – Lördag
11.30 – 03.00
(köket stänger kl. 23.00)

FRUKOST

Måndag – Fredag
06.30 – 10.00
Lördag – söndag
07.30 -11.00

Frukost – öppettider under jul
24 Dec 07.00-11.00
25 Dec 07.00-11.00
26 Dec 07.00-11.00
1 Jan0 7.30-12.00
6 Jan 07.00-11.00

BRUNCH

Lördag-söndag
11.30-13.30 och 14.00-16.00
355:- inkl. bryggkaffe/te
upp till 6 år 110:- från 7 år till och med 13 år 190:-

YUM CHA – AFTERNOON TEA

Måndag – torsdag
14.00 – 17.00 (fredag till kl. 16.30)


Intyget Certificate of Excellence
Vinnare 2013

white_guide

Arets-Restaurang

CMYK-vit-bakgrund-1

Miljöklassad


Meny

Här serveras smaker från Asiens alla hörn

Vårt Asiatiska julbord består av läckerheter som sushi, dumplings, kryddiga köttbullar och ostron. Avslutar gör du med
smarriga godsaker från vårt eget konditori.

27 november-24 december.

Pris
695 kr på kvällen mån-lör. Barn 2-6 år 175 kr 7-13 år 350 kr
455 kr på lördag lunch och hela söndagar. Barn 2-6 år 145 kr 7-13 295 kr

Meny


Sushi/Sashimi - Sushikockens val

Ostron med chili- och korianderdipp

Ostron med forellrom och cumquat-vinäger

Ostron med svart trumpetssvampvinaigrette

Ostron med tomat och mandel

Misosoppa med fläsk

Vegetarisk misosoppa

Friterade kycklingdumplings med Mandusås

Vegetariska smördegsdumplings fyllda med grönsaker

Friterade ankleverdumplings med plommonsås

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås

Vegetariska vårrullar med sallad, örter och sweet chili

Laxvårrullar med sallad, örter och nouc cham

Japansk inkokt lax med picklad rödlök och majonäs

Fri terade laxfenor med tamarind och vitlöksglace

 

Japansk rostbiff med scharlottenlöksvinaigrette och rostad lök

Kycklingsallad med cashew

Bläckfisksallad med gurka, selleri, chili och lime

Tatakihalstrad rådjursfilé med shiitake och senaps- och honungsdressing

Sallad på grillade tomater med chili, vitlök och mynta

Nam Jim sallad på chili- och ingefärsmarinerad biff med rostade jordnötter och koriander

Thai-köttbullar i röd curry

Ingefärsbrässerad fläsksida med bön- och chilisås

Thai ceasarsallad med rotfrukt- och riskrisp

Tom Ka Gai
Thai-kokossoppa med kyckling och koriander

Vegetarisk stir fry med tofu, broccoli, svartpeppar och grön chili

Grillad lax i Berns sås på grön curry och kokos

Ris Biryani med saffran, kanel, nejlika och russin

Apelsin- och misostekt ankbröst med bräserad rödkål

Grillad kyckling med massamancurry- och jordnötssås

 

Koriander- och citrongräs-glaserade ribs

Grillade nötspett med shiitake-dry rub

Bhaji
Indisk spenat- och blomkålsgryta med färskost  

Helstekt ryggbiff med sesamsalt, chilimajonnäs och kimchi på salladskål

 

Berns alldeles egna snapsar 27kr/cl
Sen Cha: Grönt Te
Chipotle: Smoked Chili
Japansk lykta: Kumquat
Tom Yum: Citrongräs Limeblad korianderfrö

Röding kaviar 999 kr för 5 g
Rödingen, Salvelinus Alpinus, sökte sig till fjällsjöarna under slutet av vår senaste istid. Rommen från denna ursprungsröding används i Northern Light Spirits mycket exklusiva kaviar. Tillgången till rommen är mycket begränsad och arbetet för att komma åt den är både hårt och riskfyllt. En av ingredienserna i Northern Light Spirit är Cognac. Att kaviaren enbart tillverkas under flammande norrsken gör den än mer exklusiv. Läs mer om världens mest exklusiva kaviar här!

Berns Asiatiska Nyårsmiddag
5-rättersmeny  från 1 495 kr per person (inkl. festinträde). Boka bord på nyar@berns.se


Nyårsmeny


Amuse

Anklever- och shiitakewonton med plommonkompott

Bento förrätt

Shake New Style med forellrom
Kimchigratinerad pilgrimsmussla
Tatakihalstrad hjort med enokisvamp och honungsdressing

Fisk

Lättgravad krispig lax med som-tam-sallad och chilimajonnäs

Kött

Japansk BBQ-bakad oxfilé med rostade grönsaker och kungsmussling

Dessert

Berns Nyårsbakelse

Berns Asiatiska Nyårsmiddag  - Vegetarisk

Amuse

Svampfylld wonton med plommonkompott

Bento förrätt

Avokado Roll New Style
Bon frites med plommonmarmelad
Vietnamesisk rispappersrulle med mango och söt basilika

Varmrätt 1

Pankofriterad kronärtskocka med som-tam-sallad och chilimajonnäs

Varmrätt 2

Japansk BBQ-aubergine med rostade grönsaker och kungsmussling

Dessert

Berns Nyårsbakelse

Vi har en fantastisk frukostbuffé där du bland annat kan hitta nybakat bröd, yoghurt med färska frukter och våra egna bakverk. Vi har även ett stort utbud av varma rätter. På vardagar kan du få en nygräddad våffla serverad, eller till och med grädda den själv.

Varmt välkommen att boka bord genom att ringa till Berns Asiatiska på 08 – 566 322 00.
Rosita, frukosthovmästare med medarbetare.


Meny


Frukostbuffé

250 :-

Amerikanska pannkakor m ed lönnsirap
60 :-

French Toast
50 :-

Gröt
45 :-

Smörgås, juice, kaffe eller te
88 :-

Bakverk, juice, kaffe eller te
78 :-

Veckans lunch

Edamemebönor
45 :-

Sushi 10 bitar
140 :-

Misosoppa
25 :-

Yam Khai Dao mu, sallad med ägg, sidfläsk, chili, rispulver och limeblad
155:-

Tom ka gai, thailändsk kokossoppa med grillat majskycklingbröst
185:-

Ryggbiffs stir fry med svartpeppar, broccoli och koriander
195:-

Ingefärsångad lax med gurk- och wakamesallad
185:-

Grillad flankstek med shiitakeragu, pickles och sojasky
210:-

Shinkansen lunch

Yamagata roll
115 :-

Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris
145 :-

Pankofriterad aubergine med fräst morning glory, vitlökschips och misoaioli
145:-

 

Berns Bento Box

Ingefärsångad lax, Tom ka gai, Grillad flankstek,
Yam Khai Dao mu, Biff stir fry, spicy laxmaki

-desserter från buffén-
255 :-

Berns konditori kl. 12:00 - 17:00

Hemgjorda patisserier
160 :-

Med lunch
  70:-

Välkommen att boka bord kl. 11.30 – 16.00 lördagar och söndagar.
Vi har två sittningar, 11.30-13.30 och 14.00-16.00.
Pris 355 :- Barn upp till 6 år 110:- från 7 år till och med 13 år 190:-

 


Meny

Välkommen till vår Asiatiska brunch! Brunchen kostar 355 kr och inkluderar kaffe & te. (Barn upp till 13 år - 110kr)

Dessertbuffé med hemgjorda bakverk från Berns konditori ingår. 

Miso soppa

Sushikockens val av sushi/ sashimi

Chicken Cashew

Ostron Serveras med dip på hackad chili, koriander, brunoise rödlök, fisksås och lime

Tomat- och myntasallad med chili

Thai Caesar sallad Romansallad med Sean Connery dressing och marinerad tofu

Laab moo Sallad på chili och limemarinerad fläskkarre med rostad rispulver och mynta

Japansk inkokt lax med syltad röd lök och svarta sesamfrön

Dumplings Tre olika dumplings med nötfärs, räkor eller kyckling, antingen stekta. friterade eller ångade.

Siu Pau, degknyten fyllda med bbq fläsk

Okonomiyaki med japansk majonnäs och currysås Vegetarisk grönsaks pankaka med zuccini, morot, salladslök och paprika

Ägg nudel caramel stir fry med tofu

Vegetarisk indisk gryta med aubergine, potatis och panir

Laxvårrullar med sallad och örter

Hoisin Ribs Revbensspjäll i hoisin sås med sesamfrön

Thaiköttbullar med röd curry och syltade grönsaker

Tom ka gai, Thailändsk kokossoppa med kyckling, koriander och röd chili

Snabbstekt tzay med ananas, cashewnötter och salladslök

Pankofriterade laxfenor med citron

Grillade kycklingspett med massaman jordnötsås, kroepoek och atjar

Sesamgrillad flapsteak med chilimajonnäs

Jasminris

Signature Cocktail 148:-

Saucy Citronella
Yamasaki (Japanese whisky), lemon grass, lemon, St. Germaine (elderflower) and sugar

Bartender,s Choice 148:-/Favourites
Tommy,s Margarita (3 flavour choices – classic, pineapple, grapefruit) Olmeca Blanco Tequila, Agave syrup, lime and lime wheel garnish

Gin & Yang
Tanqueray gin, St. Germaine (elderflower), Lychee liqueur, fresh ginger, lemon, sugar and lemon zest

Berns Strawberry Smash
Absolute vodka, fresh strawberries, basil, lemon, sugar and basil garnish

Penicillin
Laphroaig whisky, honey, ginger, lemon and fresh ginger garnish

Stiff Drinks 148:-

Martinez
Tanqueray gin, Carpano vermouth, Maraschino cherry liqueur, orange bitters and lemon zest

Sazerac
Szerac Rye whisky, sugar, Peychaud bitters, floated in Absinthe and orange zest

Sake Cocktail 148:-

Apple Sake-Tini
(Apple flavour) Shochu sake, apple liqueur, Noilly Prat vermouth and roasted apple garnish

Far Out East
Shochu Sake, small sake, lime, sugar, tonic water, mint and mint spring garnish

Champagne Cocktail 158:-

Old Cuban
Havana Club Anejo rum, lime, sugar, mint, Angostura bitters, champagne and mint spring garnish

French 75
Tanqueray gin, Cointreau, lemon, sugar, champagne and lemon zest

Driver Cocktail 59:- (non alcoholic)

Ginger Fizz
Fresh ginger, apple juice, lemon, sugar and soda water

Berry Smash
Fresh blackberry, fresh raspberry

Sparkling Glass/bottle

Castillo Perelada, Cava Brut Reserva, Spain 92 / 545:-

Bailly Lapierre, Crémant De Bourgogne, France 102 / 605:-

Champagne  Glass/bottle

2000 Berns Edition Deutz Brut Vintage 1 050:-

N.V. Deutz Brut Classic g 150 / b 895 / m 1 790:-

N.V. Deutz Jeroboam (3 liter)* 3 200:-

N.V. Deutz Methuselah (6 liter)* 6 200:-

1974 Deutz Brut Millésime* 4 600:-

1982 Deutz Brut Millésime* 4 000:-

1999 Cuvée William Deutz* 1 780:-

2003 Amour De Deutz* 2 950:-

2005 Amour De Deutz * 2 550:-
1995 Deutz Brut Classic 3 400:-

2005 Deutz Brut Classic 1 300:-

N.V. Perrier Jouët Grand Brut 1 055:-

2005 Vielles Vignes Crámant, Larmandier-Bernier ECO 1 175:-

N.V. Champagne Jacquesson 1 200:-

2000 Pol Roger, Cuvée Sir Winston Churchill 2 300:-

2004 Pommery Grand Cru 1 200:-

2006 Belle Epoque, Perrier Jouët b 1 890 / m 3 700:-

2004 Dom Pérignon, Moet & Chandon 2 200:-

2004 Cristal, Louis Roederer 3 200:-

N.V. Brut Gold, Armand de Brignac 5 500:-

Rosé champagne

N.V. Deutz Brut Classic Rosé b 955 / m 1 890:-

N.V. Gosset Grand Rosé 1 020:-

2004 Belle Epoque Rosé, Perrier Jouët b 2 900 / m 5 555:-

2000 Cuvée William Deutz Rosé 1 900:-

1990 Deutz Rosé 2 400:-

Sake 9 cl

Small Sake, Junmai, 163ml can, Half Dry 122:-

Ori, Nigori-Sake, Sweet 74:-

Fukuju, Junmai-Ginjo, Half Dry 94:-

Hana Hato Oak, Junmai-Kijoshu, Sweet 138:-

Kishu Monogatari Plum Sake, Sweet 90:-

Rosé glass/bottle

2013 Cono Sur Bicicleta, Pinot Noir Rosé, Chile ECO 92 / 365:-

2013 Wölffer Estate Rosé, Long Island, New York, USA 135 / 520:-

2012 Loimer Rosé, Niederösterreich, Austriam 1 000:-

2013 Chateau De Selle Rose, 660:- Dom. Ott, Côtes De Provence, France

 

White

Light, crispy and dry glass / bottle

2013 Eradus, Sauvignon Blanc, Awatere Valley, 124 / 470:- Marlborough, New Zeeland

2014 Berns House White 92 / 365:-

2013 Clotilde Davenne Bourgogne Blanc, 98 / 415:- Bourgogne, France

2013 Stoneleigh, Pinot Grigio, Marlborough, New Zeeland 460:-

2013 Fred Loimer, Grûner Veltliner, Austria550:-

Full bodied, fruity and dry glass / bottle

2012 Domaine Frank Millet, Sancerre Vieilles Vignes, m 1 100:- Sauvignon Blanc, Loire, France

2012 Malvasia Bianco, Birichino, Monterey, USA 495:-

2011 Chablis Premier Cru, Vaulignot, 140 / 560:- Louis Moreau, Chablis, France

2010 Chateau Bouscassé Jardins, Brumont, France 140 / 560:-

2013 Veyder-Malberg, Bruck Viesslinger Riesling, 810:- Spitz / Wachau, AustriaECO

2012 Layer Cake Chardonnay, Central Coast, Ca. USA 130 / 510:-

2011 Burgans Albariño Martin Codax, Rias Baixas, Spain 505:-

2013 Fred Loimer Riesling, Austriag 150 / b 600:-

Fresh, fruity and semi dry glass / bottle

2012 ”Rudesheimer”, Lundên o Co, Rheingau, Germany 550:-

2013 Cono Sur, Gewürztraminer, Chile ECO 450:-

2013 Collectabless Sauvignon Blanc, Walnut Block Wines, 145 / 575:- Marlborough, New Zeeland ECO

2012 Joseph Hofstätter, Gewürztraminer, Südtriol, 695:- Alto Adige, Italy

2013 Kung Fu Girl, Riesling, Mattawa, 122 / 480:- Columbia Valley, Washington State, USA

2012 Josmeyer Pinot Blanc, Alsace, France ECO 130 / 510:-

2013 Erdener Treppchen Riesling, Mosel-Saar-Ruwer, 125 / 495:- Gutesverwaltung Stiftungsweingut, Germany

2012 Engel Fernand et Fils, Pinot Gris, Alsace, France 480:-

2012 Lone Birch Pinot Gris, Columbia Valley, 125 / 490:- Washington State, USA

Full bodied with sweetness glass / bottle

2011 Trimbach, Gewürztraminer, Alsace, France 475:-

2011 Les Bosquets, Sauvion, Vouvray, France 120 / 475:-

2012 Riesling Tradition, Dom. Barmés Bacher, Alsace, France 510:-

Fine wine selection, White bottle

2008 Kolibri/On the Lamb, SQN, Ventura, California, USA* 2 125:-

2011 The Moment, SQN, Ventura, California, USA* 2 400:-

2010 Paul Lato Eight Barrel Lot, Unfiltered Chardonnay, 1 550:- Sierra Madre Vineyard, Santa Maria Valley, USA

2013 Weingut Bernhard Ott, AM Berg m 1 750:- Grüner Veltliner, Wagram, Austria*

1990 Hengst Riesling, Grand Cru, 2 200:- Vendange Tardive, Josmeyer, Alsace, France

2010 Stag’s Leap, Karia, Chardonnay, USA 1 100:-

Red

Light, crispy and dry glass / bottle

2012 Beaujolais-Villages, Louis Jadot, France 455:-

2012 Dom. Frank Millet, Sancerre Rouge, 610:- Pinot Noir, Loire, France

2011 Clotilde Davenne Bourgogne Rouge, 98 / 415:- Bourgogne, France

2011 Audrey et Christian Binner, Pinot Noir, Alsace, France m 1 380:-

2013 Eradus, Pinot Noir, Awatere Valley, 125 / 480:- Marlborough, New Zeeland

2009 Beaune Premier Cru, L Jadot, Bourgogne, France 795:-

Medium bodied and fruity glass / bottle
2011 Dancing Bull Zinfandel, Rancho Zabaco, Ca. USA 385:-

2012 Berns House Red 92 / 365:-

2009 Mac Murray Pinot Noir, Sonoma Coast, California, USA 895:-

2010 Landius Pinot Noir, Wölffer Estate, Hamptons, USA 1 550:-

2011 Ocio Cono Sur, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile ECO 1 100:-

2012 Paul Dolan Pinot Noir, Mendocino County, USA ECO 170 / 695:-

2011 Cristom Louise Vineyard, Pinot Noir, m 2 200 Eola-Amity Hills, Willamette Valley, Oregon, USA ECO

2011 Nautilus Pinot Noir, Marlborough, New Zeeland 710:-

2010 Birichino, Grenache Vielles Vignes, Central Coast, USA 620:-

 

Full bodied with soft tannins glass / bottle
2012 Morada, Old Vine Zinfandel, Lodi, Ca. USA 140 / 560:-

2008 Monte Toldo, Amarone del Valpolicella, Tuscany, Italy 1 000:-

2012 Brumont Merlot-Tannat, Gascogne, France 118 / 450:-

2011 Wölffer Estate Merlot, Long Island, New York, USA 145 / 575:-

2009 Chateau Bouscassé Madiran, Brumont, France 140 / 560:-

2011 Les Loubas, Crozes-Hermitage, Rhône, France 145 / 575:-

2009 Centenary Hill Shiraz, Barossa Valley, 750:- Jacobs Creek, Australia

2012 Barbera d’Asti, l’Avvocata, Coppo, Piemonte, Italy 133/510:-

2008 Brunello Di Montalcino, San Polo, Tuscany, Italy 950:-

Full bodied and opulent glass / bottle
2009 Northstar Merlot, Columbia Valley, Washington State, USA 795:-

2010 Insoglio del Cinghiale, ”Super-Tuscan”, Tuscany, Italy m 1 600:-

2002/10 Chateau Montus Madiran, Gascogne, France 1 600 / 1 000:-

2009 Baigorri, Tempranillo, Rioja, Spain m 1 180:-

2012 Chateau Charles Smith, Cab/Sauv, Columbia Valley, 660:- Washington State, USA

2010 Paul Lato ‘’il Padrino’’ Syrah, Bien Nacido Vineyard 1 650:- Santa Maria Valley, Ca, USA

2005/06 Chateau Bélair, 1er Grand Cru Classé, b 1 200 / m 2 200:- S:t Émilion, Bordeaux, France

2009 Dead Arm Shiraz, D’arenberg, Barossa Valley, Australia950:-

2007 Paul Dolan Deep Red Blend, California, USA ECO 900:-

2009 Dagromis Barolo, Angelo Gaja, Langhe, Italy 1 000:-

2012 Ca’Marcanda Magari, Angelo Gaja, Bolgheri, Italy 170 / 695:-

Fine wine selection, Red bottle
2009 Kapcsándy, Cab/Sauv, Napa Valley, Ca, USA* 2 455:-

2003 Charmes-Chambertin, Grand Cru, Louis Jadot, France 2 200:-

2008 Checkerboard, Cab/Sauv, Napa Valley, USA 2 200:-

2003 Diamond Creek, Cab/Sauv, Napa Valley, USA 2 600:-

2009 Barbaresco, Angelo Gaja, Langhe, Italy 1 950:-

Cider

Wölffer Dry White Cider No. 139, Hamptons, USA 139:-

Wölffer Dry Rosé Cider No. 139, Hamptons, USA 139:-

La Cidraie, France 61:-

Draft beer 33/40 cl

Heineken, Netherlands (fatöl/draft beer) 52 / 66:-

Sleepy Bulldog Pale Ale, Sweden (fatöl/draft beer) 57 / 72:-

Bottled beer 33 cl

Spendrups Lättöl 2,1%, Sweden 35:-

Mariestads Non Alcoholic Beer, Sweden 35:-

Spendrups Mellanöl, 4,2%, Sweden 53:-

BesserWeisser, Wheat beer, 5,0%, Sweden ECO 78:-

Tiger Beer, Lager, 4,6%, Singapore 64:-

Asahi, Super Dry Lager, 5%, Japan 68:-

Hitachino Nest Beer, Red Rice Ale, 7%, Japan 89:-

Mosashino Pils, 5%, Japan 76:-

Beijing Gold, Lager, 4,3%, China64:-

Mineral Water 33/75 cl

Thoreau, Sparkling, Sweden 30 / 55:-

Thoreau, Still, Sweden 30 / 55:-

Soft Drinks 33 cl

Coca Cola, Coca Cola Light, Fanta, Sprite 35:-

Bundaberg Ginger Beer 50:-

Red Bull 50:-

Tea & Coffee

Berns 150y Jubilee Tea 35:-

Berns 150y Jubilee Tea 100 gram Box 150:-

Yunan, Black Tea, China35:-

Rooibus Naturell, Red Tea, South Africa35:-

Oolong, Tie Kvan Yun, Semi Green Tea, China40:-

Sencha, Green Tea, Japan 45:-

Gen Mai Cha, Green Tea, Japan 45:-

Jasmin, Green Tea, China45:-

Lapsang, China45:-

Silver Needle, White Tea, China45:-

Coffee starts at: 35:-

Low alcoholic wine glass/bottle

N.V Non alcoholic white wine 40 / 150:-

N.V. Non alcoholic red wine 40 / 150:-

Calvados per cl

Busnel VSOP 29:-

Busnel hors d’age 12 ans 32:-

Coeur de lion fine 27:-

Coeur de lion hors d’age 36:-

Coeur de lion 1973 60:-

Cognac per cl

Grönstedts EXTRA 48:-

Grönstedts VSOP 29:-

Hennessey XO 95:-

Remy Martin VSOP 40:-

Martell VS 29:-

Martell VSOP 38:-

Martell cordon bleu 58:-

Bourbon & Tennessee Whiskey per cl

Four Roses, Kentucky 27:-

Knob Creek, Kentucky 38:-

Makers Mark, Kentucky 29:-

Woodford Reserve, Kentucky 32:-

Jack Daniels Old No 7, Tennessee 28:-

Jack Daniels Gentleman, Tennessee 33:-

Jack Daniels Single Barrel, Tennessee 35:-

Sazerac Rye, Tennessee 35:-

Wild Turkey Rye, Kentucky 28:-

Irish Whiskey per cl

Jameson 29:-

Japanese Whisky per cl

The Yamazaki, 12 Yo, Suntory 32:-

Hibiki 17 Yo, Suntory 41:-

Scotch Blended Whisky per cl

J&B Rare 27:-

Ballantines 27:-

Scotch Single Malt Whisky per cl

Glenkinchie, Lowland 32:-

Talisker 10 Yo, Island 32:-

Oban 14 Yo, Coastal West Highland 36:-

Glenmorangie, Highland 32:-

Cragganmore, Speyside 30:-

Dalwhinne, Highland 34:-

Lagavullin 16 Yo, Islay 38:-

Laphroaig, Islay 30:-

Glenlivet 12 Yo / 18 Yo, Speyside 28 / 34:-

Bowmore 12 Yo, Islay 29:-

Glenfiddich 12 Yo, Speyside 31:-

Aberlour, Highland 32:-

Grappa per cl

Fior Di Vite, Ramazzotti 31:-

Costa Russi, Gaja 42:-

Tre Soli Tre, Berta 95:-

Rom per cl

Captain morgan black, Jamaica28:-

Bacardi Superior, Bahamas 27:-

Bacardi Reserva, Bahamas 28:-

Havanna Club, 3 anôs, Cuba28:-

Havanna Club, 7 anôs, Cuba32:-

Havanna Club Barrel Proof, Cuba34:-

Ron Zacapa Centenario, Guatemala37:-

Ron Zacapa XO, Guatemala62:-

Angostura 1919 8yo, Trinidad 29:-

Gosling’s, Bermuda32:-

Tequila de Mexico per cl

Olmeca Blanco 27:-

Olmeca Resposado 29:-

Jose Cuervo Reserva De La Familia 60:-

Patron Silver 33:-

Los Tres Tonos 42:-

Tequila Arette Gran Clase 58:-

Vodka & Gin per cl

Absolut Elyx, Sweden 37:-

Absolut Vodka, Sweden 27:-

Grey Goose Vodka, France 36:-

Grey Goose Vodka, (4,5 liter bottle) France 16 000:-

Ciroc Vodka, France 36:-

Stolichnaya Black Vodka, Russia31:-

Monkey Gin, Germany 45:-

Beefeater Gin, UK 27:-

Beefeater 24 Gin, UK 37:-

Tanqueray Gin, UK 29:-

Tanqueray 10 Gin, UK 42:-

Plymouth Gin, UK 31:-

Hendrick’s Gin, USA 36:-

Bitters per cl

Averna, Italy 28:-

Aperol, Italy 25:-

Gammel Dansk, Denmark28:-

Fernet Branca, Italy 28:-

Fernet Branca Menta, Italy 28:-

Jägermeister, Germany 28:-

Campari, Italy 28:-

Chartreuse, France 28:-

Yum Cha

Yum Cha betyder ”att dricka te” på kantonesiska. Välkommen till Berns Asiatiskas kinesiska afternoon tea. Måndag - fredag 14:00 - 17:00 ( fredagar till kl. 16.30).

Valfritt te

3 x dumplings

Berns dessert buffé
265 :-

Endast Berns dessert buffé
160 :-

Dumplings

Kyckling, fläsk/jordnöt, vegetarisk

Dessertbuffé

Blandade godsaker från Berns konditori, t.ex. chokladmousse, snickerskaka, chokladtryfflar, Thai creme brûlée, vaniljpannacotta och fruktsallad

Te

Berns jubileumste
45 :-

Berns jubileumste på burk
150 :-

Lapsang, svart te, Kina
35 :-

Sencha, grönt te, Japan
45 :-

Gen mai cha, grönt te, Japan
45 :-

Oolong, Tie kvan yin, Kina
40 :-

 Jasmin, grönt te, Kina
45 :-

Silver needle, vitt te, Kina
45 :-

Rooibos naturell, rött te, SA
35 :-

Dryckesförslag

Deutz Champagne, per glas
150 :-

Tusker mellanöl
64 :-

Bundaberg Ginger Beer (alkoholfri),
50 :-

Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite
35 :-


Take away

På julafton går det ej att beställa take away.

Vill du bjuda dina gäster på något extra gott? Beställ Berns Asiatiska take away.

 

Berns Asiatiska erbjuder ett flertal rätter som du enkelt kan beställa och avnjuta var du vill. Välkommen!

Beställ take away lunch

Vardagar 11.40 - 15.00

Beställ take away á la carte

Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 11.40 - 15.00.

Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Lunchmeny
Edamamebönor, 45 :-
Misosoppa, 25 :-
Sushi 10 bitar, 140 :-
Extra bit, 15 :-
Yam Khai Dao mu, sallad med ägg, sidfläsk, chili, rispulver och limeblad, 155 :-
Tom ka gai, thailändsk kokossoppa med grillat majskycklingbröst, 185 :-
Ryggbiffs stir fry med svartpeppar, broccoli och koriander, 195 :-
Ingefärsångad lax med gurk- och wakamesallad, 185 :-
Grillad flankstek med shiitakeragu, pickles och sojasky, 210 :-
Shinkansen Lunch
Yamagata Roll, 115 :-
Thaiköttbullar i röd curry med marinerade grönsaker & nishikiris, 145 :-
Pankofriterad aubergine med fräst morning glory, vitlökschips och misoaioli, 145 :-
Berns Konditori
Hemgjorda patisserier, 160 :-
Med lunch, 70 :-

På Julafton går det ej att beställa Take Away.

Vänligen observera att avhämtningstiden måste vara minst 30 minuter efter inkommen beställning. Vardagar 15.00 - 22.00, lördag & söndag 17.00 - 22.00.

Kontakta oss vid större beställningar (mer än tio rätter) på 08 566 322 00.

Sushi Maki
Sushi, 5 bitar, 140 :-
Sashimi, 5 bitar, 150 :-
California Roll med krabba, 150 :-
Spicy Albacore Roll, 185 :-
Shake Roll new style , 190 :-
Haricots Verts Roll, 150 :-
Moriawase, 265 :-
Sashimi Moriawase, 325 :-
Grand Sushi and Sashimi plate, 645 :-
Grand Hosomaki plate, 550 :-
Smårätter
Vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling, 80 :-
Ångade edamamebönor med flingsalt, 50 :-
Dim Sum x 1/ Vårrulle
Stekt kycklingdumpling med Mandu-sås, 38 :-
Stekt fläsk- och jordnötsdumpling med ingefärsdipp, 38 :-
Friterad vegetarisk vårrulle med sweet chilisås, 45 :-
Sallad
Sallad chicken cashew, 225 :-
Krispig laxsallad med schalottenlöksvinägrett och cashewdressing , 265 :-
Soppa
Misosoppa, 40 :-
Tom Ka Gai, thailändsk kokossoppa med grillat majskycklingbröst, 255 :-
Grillat
Grillade kycklingspett med Massaman-curry och jordnötter, 215 :-
Koriander-glaserade revbensspjäll med syrad papaya och kål, 220 :-
Thai-köttbullar i röd curry, 185 :-
Misobakad entrecôte med skirad äggula, 375 :-
Desserter
Chokladtryffel x 1, 30 :-
Thai Crème Brûlée, 125 :-
Blandade favoriter från Berns Pâtisserie, 185 :-
0 :-
0 :-

Shop ’til you drop

Shoppa loss under mellandagsrean och låt oss på Berns Hotel ta hand om dig.

Läs mer


Christmas Special

Stanna längre och betala mindre på Berns Hotel.

Läs mer


VIP with Berns Hotel

Berns Hotel öppnar dörrrarna till Stockholms bästa nattklubbar

Läs mer



Galleri

Berns Asiatiska genom kameralinsen


Berns just nu

Asiatiska I Stockholms vackraste salong serverar vi ett urval av asiatiska rätter som vårrullar, sushi och dumplings. Njut av våra rätter i Sveriges första kinesiska restaurang. Varmt välkommen!

Läs mer


Ge en upplevelse på Berns till någon du tycker om.

Läs mer


Event Buffé, mingel eller trerättersmiddag? Vi skräddarsyr efter ert behov.

Läs mer



Kontakta oss

Reservationer

RESERVERA BORD

Tel: 08 566 322 00
Email: reservations@bernsasiatiska.se

BERNS ASIATISKA

Tel: 08 566 322 00
Email: asian@berns.se
Berzelii Park
SE-111 47, Stockholm

Personal

HOVMÄSTARE

Email: asian@berns.se

KONTAKTA KÖKET

Email: kok@berns.se

KÄLLARMÄSTARE

Johan H Lindkvist
Email: johan.lindkvist@berns.se

BARCHEF

Marcus Magnusson
Email: marcus.magnusson@berns.se

BRESTAURANGCHEF

Caroline Nätteldal
Email: caroline.natteldal@berns.se

ASSISTERANDE RESTAURANGCHEF

Pernilla Edwardsson
Email: pernilla.edwardson@berns.se