Det har gått fort sen La Fleur påbörjade sin musikaliska resa som resident för Sunday Secret’s på Berns i Stockholm 2004.

Flytten till Berlin under 2007 var egentligen bara en temporär inspirationsresa för att komma igång med det egna musikproducerandet men Sanna sögs snabbt in i det musikaliska och kreativa utbud som huvudstaden erbjöd och stannade kvar. Under tiden i Berlin tog hon sig allt mer tid till att experimentera i studion och detta resulterade bland annat i EPn “Veris” på Melomane och en remix på Moodmusic.

Samtidigt som hon sände P3 dans på SR startade hon även sitt skivbolag Power Plant och 2010 släppte hon sin egen EP “Flowerhead” som sedan släpptes igen med en Spencer Parker remix genom What People Play. Uppföljaren “Eavesdropper” kom 2012, med remixar av Ian Pooley, Jordan Peak och Jesper Ryom, gav henne en nominering till P3 Guld 2013.

Idag är La Fleur resident på Watergate och hittades i sommar ofta tillsammans med Marco Resmann på vattengolvet under deras torsdagsklubb “Thursdates” där de bjöd in artister som Martinez Brothers och Danny Daze.

I slutet av augusti 2013 kom hennes EP “Nightflow” ut på Watergate Records väl paketerad med en 15 minuters remix signerad Kenny Larkin.

La Fleurs senaste EP ”Feline” på Power Plant.

Residents

Våra resident DJ:s