Missa inte vårens flashigaste musikal


Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm! På scenen möter du stor ensemble och orkester, däribland succétrion från SINGING IN THE RAIN – Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall. För regi står Anders Albien som bland annat regisserat succéer som DIRTY DANCING, HAIRSPRAY och SPAMALOT. Jennie Widegren från dansgruppen BOUNCE står för koreografi.

Bo på fantastiska Berns Hotel mitt emot China Teatern och inled kvällen med en härlig trerättersmiddag på franska Berns Bistro & Bar eller Berns Asiatiska. Morgonen efter ingår även Berns lyxig frukostbuffé under kristallkronorna.

Pris

Från 2185:- per person i dubbelrum.

Boka

Med e-mail till reservations@berns.se märkt Flashdance eller via  telefon till 08-56632291

gästbok

Se mer

Fräscht boutiqe i världsklass!
“Bodde tre nätter i januari, allt var utmärkt. Bättringspotential i receptionen. Men rum och mat är fantastiskt bra! Läget i berzelii park är fantastiskt, nära till vattnet, bra restauranger och...”

Fantastiskt rum och fin service
“Tillbringade en natt här med min man, vi ville bara komma bort från vardagen och unna oss något extra. God mat och lite lyx! Vi bodde en natt i ett av rummen högst upp i hotellet. En enastående utsikt...”

bra hotell
“Otroligt fin matsal, med sin a enorma kristallkronor, rummet vi fick var lite trångt, vissa saker verkade lite slitna som funktionen på spolningen på toa samt vattenkranarna . personalen var vänlig o...”

Bästa hotellet jag bott på
“Förstklassigt hotell som jag rekommenderar varmt till alla som vill bo mitt i hjärtat av Stockholm, men närhet till både Stureplan och Söder. Detta hotell är inget för den ljudkänslige, men...”

Karl W
“Jattetrevligt hotell som jag kan varmt rekomendera for andra som besoker Stockholm. Bra frukost och hjalpsam, trevlig personal och med ett lage mitt i centrala Stockholm gor att jag inte kommer pa...”

Fint anrikt hotell
“Mycket trevligt hotell på ett av Stockholm bästa lägen. Rummet var dock ganska så rejält ljudstört från nattklubben vilket drog ned intrycket något. Fint rum med mycket fint badrum, bra...”

Fantastiskt bemötande
“Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Berns Hotel! Rummen var riktigt fina och frukosten likaså. Detta tillsammans med det perfekta läget gör att vi garanterat kommer att välja Berns vid nästa...”

TQM = Top Quality Management
“Bodde två nätter på detta hotell för resa i tjänsten tillsammans med ett större sällskap. Det visade sig att bokningen hade strulat första natten och vi hade bara ett rum av av två bokade. Snabbt...”

Bra som vanligt och fin äggröra
“Ännu en övernattning på Berns. Ett av de små rummen på plan 4, som tydligen höll på att renoveras. Lite orutinerat av hotellet att hyra ut rummet innan rummet renoverats färdigt. Ingen större fara...”

Se fler recensioner på Tripadvisor TripAdvisor