Stockholms bästa boutique hotell

Välkommen till Stockholms bäst bevarade hemligheter. I en gränd mitt i stan, ligger Berns Hotel, litet boutique-hotell med modernt inredda rum och personlig service. Kanske är det den diskreta ingången som gjort att vi gästats av Noomi Rapace, Bill Gates, Rihanna och Dalai Lama. Eller så är det den majestätiska frukostsalongen med kristallkronor och speglar som gör det. Oavsett vad, ser vi fram emot att ha dig som gäst.

 

När du checkar in en onsdag – lördag öppnar vi dörrarna till Stockholms bästa nattliv. Då får du ett vip-band som ger dig företräde i kön och fritt inträde till Stockholms hippaste nattklubbar. I erbjudandet ingår även en uppriskande Virgin Mary morgonen efter, du får ocskå möjlighet att checka ut kl. 14.00 (ordinarie utcheckning är kl. 12.00). *

Varmt välkommen!

Anna Bengtsson, hotellchef

*Erbjudandet gäller när du bokar direkt via vår hemisda eller på telefon.

TripAdvisor
Review Berns Hotel

Motown feat. Afro-Dite

Kombinera krogshow med boende på fantastiska Berns Hotel!

Läs mer


“Magic of Sweden”

Kombinera magishow med boende på fantastiska Berns Hotel!

Läs mer


Vinter med Berns Hotel

Stanna längre och betala mindre på Berns Hotel.

Läs mer


Berns Hotel

Kombinera ditt boende på Berns Hotel med julbord och frukostbuffé.

Läs merHotellrum

Välj mellan standard eller lite lyxigare rum.


Best Online Deal

Du vet väl om att du alltid hittar en bra deal när du bokar direkt via vår hemsida. Uppge ”Best Online Deal” i textrutan till hotellet märkt Message to the Hotel och få följande:

Bra pris

Tidig incheckning *

Sen utcheckning (till kl.14) *

Välkomstgåva i rummet

Kostnadsfri dessertbuffé

*i mån av plats

Erbjudandet gäller för dig som bokar via vår hemsida

BestOnlineDeal_100px


Frukost

Berns breakfast

På vår frukostbuffé hittar du det du önskar dig – alltifrån nybakat bröd, färsk frukt och utsökta bakverk till varmrätter, iskall juice och även nygräddade våfflor.

Varmt välkommen till Berns för att starta dagen på bästa sätt i lugn och ro. Boka bord här eller på 08- 566 322 00. Se vår frukostmeny här.


Lojalitetsprogram

Reser du mycket och vill känna dig hemma vart du än är? Kanske har du ett hotellrum du tycker extra mycket om med balkongen där du älskar att få ditt morgonkaffe? Vi på Berns kommer ihåg dig och vet vad du gillar och inte gillar. Det är inte för intet som vår personal lovordas i omdömen om Berns Hotel. Skulle du vilja bli vår familjemedlem eller bästa vän?
Vårt lojalitetsprogram gör det mer värdefullt för dig att komma tillbaka till oss.

Välkommen till Berns familj!

God vän

Om du bor mer än tio nätter per år är du en av våra goda vänner. Då ser vi till att du får hemgjorda tryfflar på rummet och möjlighet att checka in och ut när du vill*.

Bästa vän

Om du bor hos oss mer än 50 nätter per år är du en av våra bästa vänner. Förutom det du får som god vän ger vi dig också kostnadsfritt iPad-lån, rumsuppgradering*, rumserviceavgift, pay-TV, entré till Sturebadets gym och spa, samt dessertbuffé.

Familj

Om du bor mer än 100 nätter per år välkomnar vi dig som en familjemedlem. Självklart ger vi dig allt du får som god och bästa vän. Du får även möjlighet att ta med dig en vän utan extra kostnad**, samt njuta av en kostnadsfri minibar och familjerabatt på 20 procent i våra topprestauranger Berns Asiatiska och Berns Bistro & Bar.


* I mån av plats, ** Endast helger och delat dubbelrum


Stockholmskarta

Vi sätter Stockholm på kartan.


Gym

HotelGym1

Välkommen till Berns gym!

Gymmet är utrustat med en spinningcykel, crosstrainer, hantlar och ett löpband. Det finns även en matta och boll. Vi har öppet alla dagar i veckan mellan kl. 07:00-23:00. För tillgång till gymmet, använd ditt nyckelkort.


boutiquehotel awards
swedens-leading-boutique-hotel-2015-nominee-shield-black-128

 

Destination of the year

Kontakt

Hotellet
BERNS HOTEL

Näckströmsgatan 8
SE-111 47, Stockholm

RECEPTION

Tel: 08 566 322 00
Email: frontoffice@berns.se

BOKNING

Email: reservations@berns.se
Tel: 08 566 322 50
Fax: 08 566 320 30

Personal
VIKARIERANDE HOTELLCHEF

Alessandra Zannin
 Email: alessandra.zannin@berns.se
Tel: 08 566 327 07 

Ta dig till Berns Hotel

Önskar du boka upphämtning med privat bil eller taxi? Vänligen ring oss på 08-566 322 00.

Från Arlanda eller Bromma flygplats tar du flygbuss till Stockholms Centralstation, därifrån är det sedan 10 minuters promenad. Se tidtabell för flygbuss här>>

Från Arlanda kan du även ta Arlanda Express som endast tar 20 minuter, därifrån är det sedan 10 minuters promenad. Se tidtabell här>>

Välkommen!

Berns Hotel
Näckströmsgatan 8
111 47 Stockholm

GPS koordinater
Latitude | 59.332261
Longitude | 18.073315