Hights på Berns

Techno Poetry på Berns

Lördagen den 27 maj återvänder HIGHTS till Berns med kapitel II av Techno Poetry. Konceptet utgörs av internationella artister i harmoni med lokala förmågor. Ambitionen är att skapa en innovativ upplevelse inspirerad av den internationella techno-scenen.

 

Artisterna har handplockats baserat på deras energi och unika sound där den melodiska varma sidan av technon har en tydlig närvaro. Evenemangens första timme, kallas “talent hour” och kommer att tillägnas en lokal talang som starkt brinner för genren. HIGHTS resident och medgrundare TOKI sätter tonen för kvällen, för att senare slutas upp utav Solomuns senaste tillskott till DIYNAMIC MUSIC, Johannes Brecht.

Johannes Brecht – En klassiskt utbildad och professionell musiker som kryddar upp den elektroniska musikscenen. Brecht står för någonting vad du kan kalla framtidens sound. Han är en livlig talang, en multi-instrumentalist och en spännande producent, en potent nykomling med en feel-good känsla som vision.

www.johannesbrecht.com
www.facebook.com/JohannesBrechtMusic

TOKI – Kreatör som vände passion, uthållighet och vision till en musikalisk upplevelse som känns runt i Europa. Som en av grundarna av HIGHTS kollektivet pushar TOKI gränsen för hur, var och när man upplever elektronisk musik.

www.soundcloud.com/alltoki
www.facebook.com/alltokieverything/

 

 

Datum
2017-05-27


Tid
22.00


Ålder
23


Lokal
Stora Salongen


Systemkamera otillåtet


Köp biljett