FAK-2014.-photo-credit-johannes-Helje960x420

Shangri La

Dela

Ikväll den 5e Maj är det smygpremiär för Terrassens nya sommarklubb!

Varje måndag hela sommaren bjuder vi på liveakter, musiker och dj’s som levererar utopisk sommarvibbsmusik.

Premiärkvällen till ära spelar turné och albumaktuella bandet Crying Day Care Choir, som med sin fina stämsång och många instrument kan förtrolla vem som helst.

Crying Day Care Choir

Crying Day Care Choir föddes på ett hustak i Buenos Aires när några vänner och medlemmar från indiegruppen Monde Yeux kände ett behov av att få spela musik inför en lyssnande publik. Genom att bli Morgonpasset i P3′s ”egna band” nådde de ut till denna lyssnande publik i Sverige och har sedan starten 2010 gjort spelningar i en lång rad stora och mindre stora svenska städer.

Efter två EP’s och två singlar är 2014 året då bandets efterlängtade debutalbum släpps, inspelat på Blidö i Stockholms skärgård där bandet har sin studio. Denna gång tar bandet ett steg mot Americanan och den amerikanska Folktraditionen genom att ta hjälp av ett antal begåvade instrumentalister och kombinera detta med bandets patenterade Lo-Fi sound. Crying Day Care Choir är en udda fågel i den svenska musikfaunan, en fågel som får dig att stanna upp och fundera men som även får dig att le och sjunga med.

ÖPPETTIDER PÅ TERRASSEN

Innan midsommar söndag – torsdag 21.00 – 01.00

Efter midsommar söndag – torsdag 21.00 – 02.00

Helger 22.00 – 03.00

Datum
2014-05-11


Tid
20.00


Ålder
20


Inträde
370 kr + serviceavgift


Lokal
Stora Salongen


Systemkamera otillåtet