Berns01-1024x682

Thèquehouse med CLMD, Sebjak & Dear David!

Lördag den 25 februari ställer vi till med fest i Stora salongen och bjuder in skivbolaget Bibliothèque Records för en kväll på Berns. Vi mötte upp Sebjak Jak, dj och grundare av Bibliothèque Records för några snabba frågor om kvällen.

 

Hej Sebjak, du ställer till med fest på Berns, berätta mer.
Hej, ja, vi är så taggade! Det är andra gången vi kör konceptet/klubbkvällen Thèquehouse på Berns. Thèquehouse är ett koncept som kommer från vårt nystartade skivbolag Bibliothèque Records och är i sig en utveckling av vart EDM-genren har gått, och i detta fall mer underground. Samtidigt är det en otrolig möjlighet för oss att visa vart vi står rent musikmässigt, ett stort tack till Berns för det.

Vilka dj’s kommer spela och vad kan vi förvänta oss rent musikmässigt?
Vi flyger in CLMD från Norge, Dear David från kvarteret och mig själv. Vi alla tre kommer bjuda på ett mer underground-sound jämfört med det som spelas på de större scenerna. Vill man ha ett smakprov rekommenderar jag att lyssna in Bibliothèque Records Soundcloud, Thèquehouse.

Med en mening, varför ska man besöka klubben på lördag?
Om man är sugen på något annat än det som erbjuds på klubbarna i stan och har tröttnat på den stora EDM-scenen men ändå vill höra något i samma tempo, då är Thèquehouse på Berns det självklara valet.

Thèquehouse på Berns
Lördag 25 februari
22-03

Se Facebookevent

Datum
2017-02-25


Tid
22.00


Ålder
23


Lokal
Stora Salongen


Köp biljett