Den 8:e mars presenterar vi en variant av absolut högsta kvalitet. Martin Kling har bokat en av sina absolut favoriter, The Mole, som spelar live. Tidigare i år släppte The Mole ”The Caregiver” ett av årets bästa album som övertygade oss att lägga till honom i årets program. 

The Mole är den del av en våg kanadensiska artister som gjorde entré på den internationella scenen genom festivalen MUTEK. 2005 släppte han “Dirt Road and a boat from soundwave” tillsammans med Matthew Jonson på Kompaks Speicher och hann dessutom med att ge ut solomaterial på Philpot och Revolver.

Samma år återförenades han med Jonson, Danuel Tate and Tyger Dhula som Modern Deep left quartet som senare skulle utvecklas till legendariska live-akten Cobblestone Jazz. Deras material har främst släppts på kanadensiska skivbolaget Wagon Repair.

The Mole driver också sitt egna skivbolag Maybe Tomorrow där han ger ut sina egna produktioner. Första släppet ”If I had a Nickel” är en deep-house-resa som vi hoppas få höra i hans live-set.

Det har varit en fröjd att få följa Martins utveckling de senaste året. Hans brinnande intresse för vinyler har format honom till en fantastisk DJ som garanterat kommer att leverera Klass-A Dj-support under kvällen.

Datum
2014-03-08

Tid
23.00-05.00

Ålder
23

Inträde
220 kr inkl. garderob

Lokal
Gallery 2.35:1

Köp biljett