The Infamous Mobb Deep


Berns live & Flaco Productions presenterar Mobb Deep med nysläppta albumet The Infamous Mobb Deep. I fjol tvingades Mobb Deep ställa in sin spelning i Stockholm på grund av problem med visum. Nu är hip hop-duon tillbaka med både nytt dubbelalbum och en exklusiv Sverige-konsert på Berns den 24:e augusti.

Åtta år efter deras senaste skiva, släpptes det efterlängtade dubbelalbumet ”The infamous Mobb Deep” i april i år. En comeback och inte minst ett startskott för Mobb Deeps Europaturné som nu för dem till Berns i Stockholm.

Östkustrapparna Kejuan ”Havoc” Muchita och Albert ”Prodigy” Johnson växte upp i miljonprojektet Queensbridge i New York och började sina karriärer redan som 16-åringar. Sedan debutalbumet ”Juvenile Hill” kom ut 1991, har de skördat framgångar både hos kritiker och fans men det var med kultskivan ”The Infamous” som de slungades till toppen av billboardlistorna och även gjorde sitt stora avtryck inom hip hop-världen. De har samarbetet med 50 Cent, Mary J Blige och Nate Dogg och med över tre miljoner sålda skivor är Mobb Deep idag en av de mest framgångsrika hiphopakterna genom tiderna.

Biljetterna släpps den 28:e april.

Datum
Söndag 24:e augusti

Tid
20.00

Lokal
Stora Salongen, Berns

Pris
365 kr + Ticnet serviceavg.

Ålder
20 år

Kalender
24/04
lykke li

Lykke Li

Som vi har väntat. Nu är Lykke Li tillbaka med tredje albumet på väg! Se henne på Berns!

Läs mer
11/05
Manic Street Preachers

Manic Street Preachers

Det ikoniska brittiska popbandet kommer äntligen till Sverige och Berns.

Läs mer
14/07
Angel.Haze

Angel Haze

Angel Haze gör exklusiv klubbspelning i juli.

Läs mer
24/08
MOBB-DEEP_2014

Mobb Deep

Berns live & Flaco Productions presenterar en exklusiv konsert med hip-hop duon Mobb Deep som just släppt albumet The Infamous Mobb Deep.

Läs mer
Tidigare spelningar
Dianaross_berns

1968 – Diana Ross & The Supremes

Fint främmande i Berns lokaler under 1968 när Diana Ross & the Supremes uppträdde på scen.

Läs mer

Berns live

Se intima konserter på Stockholms vackraste scen. Här kan du upptäcka nya artister som Tropic of Cancer eller se exklusiva spelningar med världskända legender som Bob Dylan eller Rihanna.

Aktuella spelningar

City and Colour 26/02

Läs mer

Aktuella spelningar