I slutet av januari släpper Johanna Knutsson och Hans Berg en EP på Crime City Disco som drivs av Tobias Gullberg. Johanna och Tobias träffades för första gången för fyra år sedan och sen dess har deras passion för musiken växt samman. Vi är otroligt stolta att få presentera Lovers in Crime AKA Johanna Knutsson & Tobias Gullberg för en hel kväll i Gallery 2.35:1.

Berlins punkigaste house-jockey, Tobias Gullberg, har sin hemmaarena på den kaotiska och psykedeliska klubben Renate där han bombar dansgolvet med sin välbalanserade blandning av Paris 97-doftande disco-loopar och västkust-jacking. Hans skötebarn, skivbolaget CrimeCityDisco, har de senaste åren pressat massa grymma plattor med fina omslag av Malmö-konstnären Kid Kroft. Agendan är tydlig – Funkigt, pumpigt, positivt.

Under 2014 är Johanna aktuell med sin “vinyl-only” label Zodiac 44 som hon driver tillsammans med Luca Lozano. Första släppet med Dungeon Acid sålde slut direkt och släpp nummer två med Daniel Andreasson och John Heckle är redan på gång.

Lyssna på Johannas mix för vår podcast serie ”Berns Gallery 2.35:1 Mixes”.

Datum
2014-03-01

Tid
23.00-05.00

Ålder
23

Inträde
220 kr inkl. garderob

Lokal
Gallery 2.35:1

Köp biljett