Det är få gånger som vi ser den typ av atmosfär som DVS1 skapade när han bokstavligen kontrollerade dansgolvet under hans senaste besök i Gallery 2.35:1. Ingen lämnas oberörd. Den här gången har vi satt ihop honom med kungen av den djupa technon Patrick Siech.

Ben Klock upptäckte DVS1 under ett besök i USA och snabbt efter kom DVS1s första släpp på Klockworks. EP’n fick mycket uppmärksamhet för sitt råa, avskalade och intensiva sound.

2011 kom DVS1′s andra EP på Klockworks och relationen med Ben Klock blev allt tätare.

DVS1 har producerat event över hela USA under fanan Hush. Nyligen startade han skivbolaget Misstress recordings som släpper oemotståndlig house och techno.

Patrick Siech är en av de senaste svenska talangerna att etablerat sig på den internationella techno scenen. Fantastiska skivor på Drumcode, med support från bland annat Alan Fitzpatrick, Len Faki, Dubfire och Richie Hawtin, har givit frukt och nu turnerar Patrick flitigt runt om i Europa. Under 2014 gör han sin debut på Berghain i Berlin. Här kan ni lyssna på på en inspelning från när Patrick spelade på Tresor.

Datum
2014-03-15

Tid
23.00-05.00

Ålder
23

Inträde
220 kr inkl. garderob

Lokal
Gallery 2.35:1

Köp biljett