Teknik på Berns


Berns tekniska lösningar spänner över hela spektrumet. I alla våra möteslokaler ingår det alltid projektor eller flatscreen. Använder du någon av våra större lokaler för ditt arrangemang, såsom China Teatern, Stora Salongen eller Kammarsalen, ingår  alltid ljudanläggning med 2 trådlösa mikrofoner, scenljus och en ljudtekniker på plats under hela ditt möte.

Vid  kvällsarrangemang i Stora Salongen ingår även en ljustekniker i lokalhyran och vår konsertanpassade ljud- och ljusrigg  finns på plats för att skapa ett oförglömligt event.

Världskända artister väljer inte bara Berns för de vackra lokalerna, centrala läget och den fantastiska historiens skull utan även för att de får en teknik och service som håller hög internationell standard. Vi kan exempelvis erbjuda er allt från interaktiva konferenslösningar till streaming och broadcasting, LED-väggar och Smartboards.

Vill du veta mer om de tekniska lösningar vi kan hjälpa dig med inför ditt möte eller arrangemang? Kontakta mig så berättar jag mer.

Martin Robertson Salas
Teknikchef på Berns
martin.robertsonsalas@berns.se