Ballroom sommarklubbar Berns

Sommarklubb Ballroom

Dela

För nattens primadonnor och morgonens kavaljerer presenterar vi fredagsklubben Ballroom i Stora Salongen. Under hela sommaren bjuder Ballrooms residenter på episka fester med gäster som Point G, Julian Perez, Lawrence, Axel Boman och Smallpeople. Scrolla ned för att se programmet i sin helhet.

27/6 BALLROOM W/ JOSEFINE ANDERSSON, MARTIN KLING & FLORD KING

Den 27:e juni har Ballroom premiär i Stora Salongen med residenterna Martin Kling och Flord King som har bjudit in Josefine Andersson från Birds.

4/7 BALLROOM W/ JULIAN PEREZ, MARTIN KLING & FLORD KING

För rond 2 av Ballroom har vi bjudit in Julian Perez från skivbolaget Fathers & Sons. Som alltid backas han upp av residenterna Martin Kling och Flord King.

11/7 BALLROOM W/ AXEL HALLQVIST, MARTIN KLING & FLORD KING

Den 11:e juli presenterar Ballrooms residenter Axel Hallqvist. Axel är en fantastisk DJ och har har nyligen börjat att släppa material tillsammans med Abdulla RashimSemantica Records.

18/7 BALLROOM W/ POINT G, MARTIN KLING & FLORD KING

Ända sedan nittiotalet har DJ Gregory släppt svängig house under olika namn. I juli gästar han Ballroom under sitt nyuppväckta alias Point G.

25/7 MULE MUSIQ LABEL NIGHT W/ LAWRENCE, AXEL BOMAN & TOSHIYA KAWASAKI

Mule Musiq är ett japanskt skivbolag som drivs av Toshiya Kawasaki. Tidigare i år släppte skivbolaget Lawrence album Blue Mountain. Den 25:e juli har vi bjudit in artisterna tillsammans med Stockholmsfavoriten Axel Boman.

8/8 KLUBB DAKAR W/ TENDER T, MR. TOPHAT, ART ALFIE & FLORD KING

Mr. Tophat och Art Alfie är två av Sveriges mest spännande house-akter. Deras släpp på egna skivbolaget Karlovak spelas flitigt av DJ’s som Ricardo Villalobos, Loco Dice och D’Julz. Den åttonde augusti gästar de Stora Salongen när Ballroom förvandlas till Klubb Dakar.

15/8 BALLROOM W/ SMALLPEOPLE & AXEL BOMAN

Den 15:e augusti är Axel Boman tillbaka i Stora Salongen. Den här gången har han bjudit in Smallpeople från den legendariska skivbutiken Smallville Records i Hamburg.

22/8 BALLROOM W/ MAYA LOURENÇO

Maya Lourenço är en av Stockholms bästa DJs. Under aliaset Lemieux har hon släppt musik på Klasse och Random Island. Den 22:a augusti gästar hon Stora Salongen och Ballroom!