web

Nosh and Show

Dela

Välkommen till Berns restaurang och barer på Nosh and Chow, Norrlandsgatan 24. Entréplan har plats för 150 gäster och en meny med mat från flera av världens kök, baserade på svenska råvaror. Öppettiderna sträcker sig från lunch till middag och barhäng. På Nosh and Chow finns också den exklusiva medlemsbaren Bernie’s med entré från innergården. Innergården har även den en bar som är öppen under sommaren.

Inredningen på Nosh and Chow är gjord av katalanske arkitekten Lázaro Rosa Violán som bland annat står bakom populära restauranger som Boca Grande och Big Fish i Barcelona och nyligen har utsetts till inredare för Soho House nya hus i både Barcelona och Madrid.

Framtida planer innefattar en ny restaurangdel en trappa upp samt exklusiva hotell- och mötessviter på övriga våningar. Tills dess är du varmt välkommen att boka ditt bord på Nosh and Chow via www.noshandchow.se.

För mer information kring Nosh and Chow och bordsbokning, KLICKA HÄR>>

Eller kontakta:
Daniel Pramberg, källarmästare
Mejl: daniel.pramberg(at)noshandchow.se

Senaste nytt

Missa inte Nosh and Chows nya Family Style Menu, perfekt vid tillfällen som födelsedagar eller som ett alternativt julbord. Nu kan ni också ordna privat fest i den exklusiva speakeasybaren Bernie’s. När vi inte har öppet för medlemmar är det fritt fram att boka tillställningar för upp till 80 personer. Bokningsförfrågan görs till lina.sjogren(at)noshandchow.se

Du kan också ge bort en smakupplevelse på Nosh and Chow genom ett presentkort. Presentkorten går att köpa vid entrén till Nosh and Chow till valfritt belopp.