Berns Event

Huset som aldrig sover

Dela

Berns Event har under åren jobbat med kunder som Barncancergalan, Dagens Industri och Musikförläggarnas Pris, krogshower som Ljust och Fräscht och intima möten i våra fantastiska lokaler. Vi mötte upp Anna Hallenius, projektledare på Berns för att höra hur arbetet går till.

 

Hej Anna! Vilket är ditt bästa event-minne från Berns?
Oj, den är svår. Jag har varit på Berns i över 8 år och har haft många fantastiska event. Alla event har sin tjusning, men ett som sticker ut är en grupp som hade stort fokus på drycken till maten, vacker dekor i Stora Salongen och ett fantastiskt fyrverkeri/eldshow i Berzelii Park. Det är alltid kul att få en utmaning med många moment som ska fungera perfekt.

Kan man både som företag och privatperson arrangera event hos er?
Absolut! Vi har lokaler som passar allt från konferens till födelsedagsmiddag. Om man vill boka event hos oss är det bara att ringa eller maila, sedan får man hjälp av en projektledare att skräddarsy sitt event. Man får gärna komma hit och titta på våra vackra lokaler så att man hittar den som passar.

Vad är roligast med jobbet?
Att ingen dag är den andra lik och att alla event är olika. Man hinner inte bli uttråkad. Och jag jobbar i ett fantastiskt team med härliga och kompetenta kollegor, i ett hus med lång historik och en underbar miljö. Det är kul att gå till jobbet!

Läs mer om Berns Event här.